polipi la copii de 5 ani
buna...ce tratament imi puteti recomanda la fetita mea de 5 ani pt vegetatiile adenoide(polipi nazali)?am fost cu ea la medic ORL si i-a dat protargol 3% si spray olynth dar nu a avut nici un efect. M-i sa spus ca polipii sunt mici si inca nu este cazul ca sa ii scoata.Simptomele sunt ca ii curge nasul de 2 luni si de o saptamana a inceput sa tuseasca ziua tusa productiva(rar) si seara tusa seaca (rar), nasul ii curge foarte mult cateodata apoasa, cateodata mai groasa si culoarea galbuie si nu stiu care este cauza si unde as putea sa apelez????Nu are febra, are pofta de mancare, este voioasa !!! ati putea sa imi recomandati ceva pt polipii nazali si pt tusa????cauza tusei poate sa fie din cauza polipiilor sau din ce cauza ????astept raspuns cu nerabdare pt ca sunt foarte ingrijorata!!!va multumesc!!!
7 comentarii
1. cititi pe google despre produsele alimentare producatoare de MUCUS.. si le excludeti din aliementattie
2 excludeti toate fructele citrice, ciocolata ( care sunt alergene)
3 local spre i nazonex..la 12 ore..dupa ce faceti inhalatii sau aerosoli si spalati bine nasul cu ceai caldut de musetel
2 excludeti toate fructele citrice, ciocolata ( care sunt alergene)
3 local spre i nazonex..la 12 ore..dupa ce faceti inhalatii sau aerosoli si spalati bine nasul cu ceai caldut de musetel
Va multumesc de raspuns in primul rand!!! as dorii sa imi scrieti daca in loc de nazonex spray, pot sa administrez un spray nazal din Spania " NEBULICINA INFANTIL" care contine:oximetazolina 25 mg, clorură de benzalconiu, sorbitol, hidroxid de sodiu si apa purificata.Scrie ca este pentru tratamentul simptomatic al congestiei locale dar numai de la varsta de 6 ani...as putea sa folosesc acest spray daca fetita are doar 5 ani???astept raspuns!!!
aceste 2 mediacmente.. au actiune diferita
se poate sa folositi '" NEBULICINA INFANTIL..doar penrtu a desfunda nasul.. mai bine ineinte de culcare.. nu mia mult de 3-5 zile
nazonexul are efect antiinfmator si antialergic si se poate folosi 3 saptamani
se poate sa folositi '" NEBULICINA INFANTIL..doar penrtu a desfunda nasul.. mai bine ineinte de culcare.. nu mia mult de 3-5 zile
nazonexul are efect antiinfmator si antialergic si se poate folosi 3 saptamani
Buna ziua,
Care sunt cauzele de recidiva a polipilor?
Am un baietel de 4 ani, pe care l-am operta in ianuarie 2012 iar acum (la aprox 6 luni de la operatie ) mi s-a spus sa iau in calcul o operatie de polipi. Initial nu am crezut diagnosticul, dar se pare ca simptomele se repeta.
Va multumesc!
Care sunt cauzele de recidiva a polipilor?
Am un baietel de 4 ani, pe care l-am operta in ianuarie 2012 iar acum (la aprox 6 luni de la operatie ) mi s-a spus sa iau in calcul o operatie de polipi. Initial nu am crezut diagnosticul, dar se pare ca simptomele se repeta.
Va multumesc!
Am si eu baietelul de 5 ani jumate, si miercuri este programat pentru operatie de poilipi.Sforaie foarte tare pana cand somnul devine mai profun.Am doua dileme, una din ce am citit aceste operatii nu se fac iarna, si a doua nu sunt convinsa daca sforaitul este din cauza poilipilor sau nu.Am senzatia ca il opereaza cam repede.A avut acum un an otita, nu ii curge nasul absolut deloc, desi este cam infundat, dar nu ii curge nasul niciodata.Va multumesc!
1. cauza recidivelor.. sunt produsele alimentare alergene
ciocolata, colorantii artificiali..s.a
2. da sforaitul e de la polipi si la 5 ani nu e devreme.. poate fi la 6-7 prea tarziu
ciocolata, colorantii artificiali..s.a
2. da sforaitul e de la polipi si la 5 ani nu e devreme.. poate fi la 6-7 prea tarziu
Va multumesc frumos!Acum ne pregatim de operatie!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3operatie de polipi
- 1polipi nazali
- 12Examinare endoscopica
- 3se mai poate opera de polipi daca ii curge un pic nasul?!?
- 6Operatia de polipi necesara?
- 6lichid in spatele timpanului la copil de sase ani
- 15Operatie polipi?
- 11Polipi inflamati
- 6polipi nazali si de doua luni are nasul infundat
- 1Despre polipi
- 2restabilirea auzului dupa polipi
- 5probleme la nas
- 2operatie polipi
- 8Prednison pt copii
- 2Polipi - vegetatiile adenoide
- 1Intrebare - nepoata de doua ani si patru luni sforaie noaptea
- 0Tratament polipi inflamati
- 0ORL, bebe 19 luni
- 2Polipi nazali
- 7Copil 8 ani - Multiple episoade de rinosinuzita, sinuzita bacteriana - se recomanda scoaterea polipi
Mai multe informații despre: polipii nazali
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: