Despre polipi
Buna ziua!
Am 17 ani si sunt elev la seminar anul 2 si locuiesc in Buzau !Totodata sunt si solist de muzica populara dar vreau sa semnalez ca am o problema cu polipii nazali!eu am mai fost operat pe la 6 ani dar cu siguranta ca mi-au aparut!Adeseori mi se intampla sa nu pot folosi nasul pentru a respira!Nu stiu ce sa fac sa merg sa fac din nou la o operatie sau sa caut un medicament as vrea sa stiu cum s-ar proceda cu laserul!
Va multumesc anticipat!
Am 17 ani si sunt elev la seminar anul 2 si locuiesc in Buzau !Totodata sunt si solist de muzica populara dar vreau sa semnalez ca am o problema cu polipii nazali!eu am mai fost operat pe la 6 ani dar cu siguranta ca mi-au aparut!Adeseori mi se intampla sa nu pot folosi nasul pentru a respira!Nu stiu ce sa fac sa merg sa fac din nou la o operatie sau sa caut un medicament as vrea sa stiu cum s-ar proceda cu laserul!
Va multumesc anticipat!
1 comentarii
parerea mea opereazate din nou... tratamentul isi face efect o perioada dupa care iar apar polipii. din cate am auzit nu doare cu laserul
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Fetita de 3 ani jumatate respira extrem de greu cand este racita, numai pe gurita
- 3Polipi nazali
- 3se mai poate opera de polipi daca ii curge un pic nasul?!?
- 7polipi la copii de 5 ani
- 7Polipi-nu suntem siguri
- 5biopsie din polipul nazal drept
- 7probleme mari ORL: otite dese, amigdalita si polipi
- 5probleme la nas
- 3la 2 luni de la operatie de polipi copilul sforaie
- 2puroi pe polipi
- 8Prednison pt copii
- 2Polipi - vegetatiile adenoide
- 1Intrebare - nepoata de doua ani si patru luni sforaie noaptea
- 0Polipi nazali copil 7 ani
- 2Amigdala lipita de omuleț