Poate aparea nervozitatea dupa vaccin?

31-05-2011
ivanovsanda
Nu este medic/terapeut
ivanovsanda
Buna ziua. Am un baietel de 1 an si doua saptamani. I-am facut acum o saptamana vaccinul de 1 an, inclusiv ROR. In primele doua zile a fost nervos, plangea imediat cum nu ii convenea ceva dar am pus pe seama febrei post vaccinare. A trecut o saptamana si el tot asa iritat e, e vesel numai cat se joaca cineva cu el, daca nu e bagat in seama 10 secunde deja plange. Stam in permanenta cu el ca sa fie bine dispus. Am incercat sa il lasam sa planga sa se invete sa mai stea si singur insa in cateva minute deja vomita de atata plans. Pot fi starile acestea cauzate de vaccin? Daca nu, ce metoda ar mai fi sa invete sa fie mai independent? Cea drastica cu lasatul singur, mi se pare barbara atata timp cat el vomita.
1 comentarii
0
27-06-2011, ora 22:40
lory italia
Nu este medic/terapeut
lory italia
buna. am si eu un baietel de un an si noua luni si mie imi facea febra si era foarte nervos. eu cred ca baietelul tau ii dau dintii sau are rosu in gat. ceva il doare daca plange asa. bine ca poate sa fie si foarte rasfatat. al meu plangea pana nu mai avea aer si ramanea blocat. m-am speriat si m-am dus cu el la medic dar medicul mi-a spus ca e ceva normal sa ramana blocat ca ei nu stiu sa isi controleze respiratia. al meu cand incepe sa planga stau langa el si vorbesc cu altcineva din casa sau daca sant singura ma fac, ca vb la telefon.
trebuie sa vb mai tare decat plange el ca asa ii captezi atentia
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul