pls help, Un junghi langa inima

19-04-2009
emiliandela9
Nu este medic/terapeut
emiliandela9
Va rog sa ma ajutat. de 3 zile ma tine ceva in partea stanga sus langa inima k un junghi ma doare cand ma aplec nu am probleme cu respiratia, obosesc foarte repede din 15 pasi dabia mai ma misc, parca ma inteapa asa nu stiu cum sa descriu sentimentu si ghiortainaturi asa se aud de acolo. Poblema e k momentan nu ma aflu in tara si nu am asigurare medicla nu pot sa ajung la un medic decat peste 2 saptamani cel mai devreme, va rog ajutatima. Am 22 de ani , 1.90, 60 de kg, fumator. Va rag un sfat cu un medicament ceva ma doare ingrozitor.
2 comentarii
0
04-05-2009, ora 17:29
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Uffffffffff, nici nu stiu ce sa va spun, rsp meu fiind oricum foarte intarziat!
Va rog cat de urgent sa consultati un medic cardiolog, daca acuzati astfel de algezii cu siguranta va vor primi la urgenta, cu sau fara asigurare.

Nu pot sa va recomand niciun medicament pt ca nu sunt medic si risc, dar puteti sa luati potasiu si magneziu, sau daca nu vreti sa le luati macar consumati multe banane. Stiu ca suna absurd dar o singura banana contine cel putin 400 de mg de potasiu si magneziu, minerale care ajuta muschiul inimii, au efect anti-aritmic, etc.

Multa sanatate si consultati medicul, nu mai asteptati!
Cu multa placere,
NICK:)
0
03-06-2009, ora 16:00
pandrutz@1234
Nu este medic/terapeut
pandrutz@1234
va rog sa ma ajutati.de ceva tim simt k ma inteapa inima.si tot simnt un junghi in spate. nush de la ce sa fie am 16 ani si..mie frik..:D am facut o data un atac de panic...mentionez k sunt fumator.tensiunea o am 12 cu 6 de obice 12 cu 8. si cand ridic ceva greu ma doare in piept da nu rau si imi mai amorteste mana stanga un pik..cateodat da nu tine mult 30 sec un minut...astept rasp
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici