Plombe frontale din material fotopolimerizabil patate (galbene).
Buna ziua, am si eu o intrebare. Sunt disperat si nu mai stiu ce sa fac. Toti dintii din fata imi sunt plombati, de ceva vreme am probleme cu ei (carie de colet). Problema e ca plombele tot se pateaza dupa 2 luni ce s-au efectuat. In loc de plombe sau fatete dentare care sunt extrem de scumpe, altceva nu exista ? De 2 ori ma spal pe zi cu Lacalut plus apa de gura de la Listerine. Igiena dentara e destul de okay, nu inteleg de ce mie personal plombele mi se coloreaza dupa doar 2 luni de la plombare si nu imi permit sa imi pun plombe in gura de 1500 lei o data la 2 luni. Eventual coroana dentara ar fi mai okay? Astept si eu un sfat de la dumneavoastra, v-as fi recunoscator.
2 comentarii
Buna seara,
Puteti sa puneti o poza aici?
Ar fi mai usor pentru noi sa va putem raspunde, altfel putem face doar presupuneri.
Puteti sa puneti o poza aici?
Ar fi mai usor pentru noi sa va putem raspunde, altfel putem face doar presupuneri.
Bună ziua!
Un consum crescut de tutun, cafea, sucuri, ceaiuri precum și alte alimente sau băuturi decolorante favorizează decolorarea dinților și a restaurărilor dentare.
Există și anumite microorganisme care favorizează acumulări de pete inestetice pe suprafețele dinților.
Trebuie identificată cauza exactă a acestei probleme și trebuie adresată corespunzător.
Un consum crescut de tutun, cafea, sucuri, ceaiuri precum și alte alimente sau băuturi decolorante favorizează decolorarea dinților și a restaurărilor dentare.
Există și anumite microorganisme care favorizează acumulări de pete inestetice pe suprafețele dinților.
Trebuie identificată cauza exactă a acestei probleme și trebuie adresată corespunzător.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune: