ROmedic Black Friday:  reduceri la serviciile de promovare a cabinetelor, clinicilor și firmelor medicale

Fatete dentare

29-11-2020
Nonamex1
Nu este medic/terapeut
Nonamex1
Buna dimineata!

Daca imi pun fatete si ulterior vreau sa renunt la ele, dintii vor arata normal fara acestea? Exista astfel de fatete unde dintii nu se slefuiesc?

Multumesc!
2 comentarii
0
29-11-2020, ora 09:02
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Dragomir (Parnia) Alina
Buna ziua! Raspunsul difera mult in functie de situatia clinica. De cele mai multe ori o usoara slefuire este necesara. Apoi, cimentarea fatetelor se realieaza cu un ciment ''puternic'' a carui indepartarea necesita de cele mai multe ori slefuirea fatetei. Foarte rar conceptul ''no prep'' se poate pune in practica, indiferent de reclama.
0
29-11-2020, ora 19:18
Nonamex1
Nu este medic/terapeut
Nonamex1
Multumesc pentru raspuns. Si la fatetele de compozit se slefuiesc dintii? Stiu ca acestea trebuie schimbate des si ca nu arata la fel ca cele ceramice, dar vreau sa stiu daca si in acest caz trebuie slefuire.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Fațetarea dinților
  • Fațetele dentare - indicații, avantaje și riscuri
  •