Pleoapă ruptă

12-12-2018
Nxnwnsb
Nu este medic/terapeut
Nxnwnsb
Bună ziua. În urma cu 3-4 ani mi am prins pleoapa într un cuier, vârful curierului a întrat sub mușchi și când am tras capul inconștient pleoapa s a smult pana la jumătate. M-am operat și am fost cusuta. În momentul actual am rămas, pe lângă cicatricile de la cusatura, cu un fel de chist sub pleoapa, o umflatura care a rămas asa. Estetic arata foarte urat, acest chist nu lasă pleoapa sa își ia forma rotunda normala și pana la jumătate este întinsă dreapta.( Precizez ca ruptura s a făcut din coltul ochiului). La doctorii la care am fost au spus ca se poate reconstrui prin operație estetica, dar mi as dori mai multe informații, dacă își poate reveni la forma normala și totodată se pot estompa și cicatricile din susul pleoapei de la cusatura și dacă îmi pot face aceasta operație dacă sunt minora? Medicii au spus ca este prea devreme și ca pe percursul vieții se poate înrăutăți estetic din cauza operației. Mulțumesc.
3 comentarii
1
12-12-2018, ora 12:34
Dr. Alisa Zisman
Chirurgie plastica - microchirurgie reconstructiva, Cumpana, Jud. Constanta
Dr. Alisa Zisman
Buna ziua,

Va rog sa adaugati cateva poze (de buna calitate) cu ochiul inchis/deschis.
0
12-12-2018, ora 16:47
Nxnwnsb
Nu este medic/terapeut
Nxnwnsb
v-am dat pe privat pozele
0
16-01-2019, ora 17:47
lariss0303
Nu este medic/terapeut
lariss0303
Buna ziua, fratele meu in urma cu o zi a avut un accident la munca și și-a tăiat degetul mare de la mâna dreapta cu flexul, ce se poate întâmpla ? L-au operat și iau pus degetul înapoi. Sunt șanse sa își revină, sa mai poată folosi degetul ? Va mulțumesc mult
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul