mica umflatura pe pleoapa
Buna ziua. As dori si eu un raspuns. Sub pleoapa stanga mi-a aparut o mica umflatura care ma deranjeaza cand clipesc. Am senzatii de mancarime si cred ca apare numai in sezonul rece pt ca pe timpul verii mi-a disparut. Am avut problema asta prima data la ochiul drept iar dupa un control la oftalmolog mi s-a spus ca e un chist si trebuie operat dar dupa 3-4 luni a disparut iar acum a aparut la ochiul stang. Ce ar putea fi si ce tratament ar fi recomandat ? Va multumesc.
4 comentarii
Buna dimineata! Mergi la un consult oftalmolologic pentru stabilirea diagnosticului si tratament; ar putea fi hordeolum sau chalazion sau un chist meibomian la nivelul marginii libere a pleoapei( greu de spus pe neve)care apar, de obicei, dupa o conjunctivita; medicul examinator iti va prescrie tratamentul adecvat; eu iti recomand igiena locala cu un sampon pentru bebelusi " No tears", dimineata si seara; numai bine
Mi-a aparut pe pleoapa interioara jos, o bubita rotunda. Are usoare urme galbene, insa pare mai mult rosie. Nu a crescut foarte mult in trei zile de cand a apaut. Nu ii vad un eventual cap ca sa se sparga etc. Am pus picaturi Tobradex 2 zile si de aseara Kanamicina Sulfat. Dar pata sta tot pe loc, nu am observat nici o ameliorare, din contra ochiul este iritat si rosu si parca are o foita subtire ca o membrana in coltul dinspre nas.
Ce sa fac? Ce este asta?
Ce sa fac? Ce este asta?
va rog frumos sa'mi raspundeti la o intrebare: acum o saptamana mam sarutat cu un baiat, iar acelasi lucru l'am facut si ieri.Azi dimineata, in zona pleapei, aceasta mi sa umflat, va rog frumos sami raspundeti deoarce sunt foarte ingrijorata
BUNA SEARA.AM UN BAETEL DE 5 ANI SI 8 LUNI.IN URMA UNEI LOVITURI CU CALAIUL PRIMITA DE UN VAR PE PLEOAPA DE SUS A OCHIULUI IA APARUT CA O MARGICA.VA ROG SA-MI SPUNETI CE TREBUIE FACUT.COPILUL SPUNE CA NU-L DOARE SI NICI NU-L DERANJEAZA.VA MULTUMESC.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9zbateri ale pleoapelor
- 11Oare am blefarospasme ?
- 33ptoza palpebrala
- 3tumoreta pleoapa inferioara
- 4pleoape rosii si inflamate
- 5bb are o problema la pleoape
- 3zgarietura interior pleoapa superioara-sfaturi
- 10pleoape superioare umflate rau
- 3pleoape rosii fetita 4 ani
- 4Pleoapa umflata...
- 3pleoapa stanga lasata