Fisura pe pleoapa inferioara

Buna ziua!
Mi a aparut de cateva saptamani o fisura de cca. 2/3 mm pe pleoapa inferioara a ochiului drept, ca o tăietura care deformeaza arhitectura pleoapei, fara alte simptome, doar ochi uscati de cand ma știu. De cateva zile incepe sa apara si la celalalt ochi, simetric. Analizele bacteriologice (dar vad ca doar bacterii clasice gen stafilococ, enteroc, pseudomonas, neisseria g, haemophilus infuzae), si fungi( doar despre candida au scris in rezultat) au iesit negative.
Nu am pleoapele inflamate, nu am ochii rosii, nu m am lovit.
Aveti idee ce ar putea sa fie? O sa merg la control saptamana viitoare, pana atunci am trimis poze unui medic oftalmoloc si a zis blefarita( sampon special de gene si picaturi pt ochi uscati).
Mi a aparut de cateva saptamani o fisura de cca. 2/3 mm pe pleoapa inferioara a ochiului drept, ca o tăietura care deformeaza arhitectura pleoapei, fara alte simptome, doar ochi uscati de cand ma știu. De cateva zile incepe sa apara si la celalalt ochi, simetric. Analizele bacteriologice (dar vad ca doar bacterii clasice gen stafilococ, enteroc, pseudomonas, neisseria g, haemophilus infuzae), si fungi( doar despre candida au scris in rezultat) au iesit negative.
Nu am pleoapele inflamate, nu am ochii rosii, nu m am lovit.
Aveti idee ce ar putea sa fie? O sa merg la control saptamana viitoare, pana atunci am trimis poze unui medic oftalmoloc si a zis blefarita( sampon special de gene si picaturi pt ochi uscati).
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 33ptoza palpebrala
- 6Pleoapa lasata si stau foarte mult la calculator
- 4de cateva zile mi-a aparut un mic nigel pe pleoapa
- 7ajutati-ma urgent: nisip in ochi
- 3pleoape rosii fetita 4 ani
- 5blefarita alergica.. inca mi se inroseste ochiul
- 2pleoapa umflata la un sugar de 6 luni
- 8De ceva timp mi s-au umflat cumplit pleoapele
- 10Inrosire si mancarimi la nivelul pleoapelor
- 3pleoape superioare umflate
- 11ptoza palpebrala