pleoapa rosie si umflata la bebelus
Buna seara, am o fetita de 5 luni, si de aproximativ 1 luna are pleoapa stanga rosie si umflata. am fost de 2 ori la medic, am avut picturi, apoi un unguent, s a ameliorat de moment, apoi s a inrosit din nou. dimineata ochiul secreta o sbstanta alba, irisul este curat, nu este rosu, nu pare sa o deranjeze. ni s a spus de la medica, ca cel mai probabil glanda care face legatura dintre ochi si nas este infundata. Dar pe mine sincer ma ingrijoreaza ca nu trece cu nimic. ce altceva as putea folosi? multumesc
5 comentarii
Puteti incerca un ceai de albastrele.
Este singurul ceai natural care se foloseste sa curatati ochiul.
Este singurul ceai natural care se foloseste sa curatati ochiul.
@Madalina...trebuie sa mergi la oftalmolog cu fetita, sa-ti confirme daca este vorba de canal lacrimal infundat.Dacaete, trebuie sa ai rabdare, poate cedeaza de la sine, intre timp:
-fa masaj ochiului si pe nara
-ai grija de toaleta ochiului, exista la farmacie serveteleimpregnate cuantiseptic, sterge fetiita ori de cate ori este nevoie, dar.mergi la oftalmolog..canalul lacrimal va trebui desfundat...
-fa masaj ochiului si pe nara
-ai grija de toaleta ochiului, exista la farmacie serveteleimpregnate cuantiseptic, sterge fetiita ori de cate ori este nevoie, dar.mergi la oftalmolog..canalul lacrimal va trebui desfundat...
Multumesc pentru sfat, am mers la doctorul de familie, dar mi s a spus ca atata timp cat irisul nu este rosu, nu am motive de ingrijorare, si ca atare, nu mi a dat trimitere.
Atunci s-o numim conjunctivita, dar daca nu trece???diagnosticul cert il pune numai un oftalmolog...
Multa bafta si sanatate domnisoarei..
Multa bafta si sanatate domnisoarei..
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6probleme cu pleoapa
- 8Ma poate lamuri un dermatolog?
- 1plaga taiata la pleoapa
- 4mica umflatura pe pleoapa
- 4de cateva zile mi-a aparut un mic nigel pe pleoapa
- 5bb are o problema la pleoape
- 2pleoapa umflata la un sugar de 6 luni
- 1pete rosii pe pleoape
- 5Chist pleoapa
- 4Pleoapa umflata...
- 3pleoapa stanga lasata