ploapa umflata

buna ziua am si eu un nepotel de o luna de zile si sa nascut prematur dar are o pleoapa umflata din prima zi de nastere nu stim cauza ce poate fi
1 comentarii

Buna ziua
Nepotelul Dvs., poate sa aiba temporar una dintre pleoape cu edem (umflata) ca urmare a unui traumatism in cursul nasterii sau acest aspect este cauzat de un chist aflat in grosimea pleoapei.
Nu faceti referire decat la pleoapa umflata, ceea ce deduc ca nu sunt alte simptome care sa sugereze o infectie conjunctivala (ochi rosu, secretie oculara) sau orjelet ( ulcior).
In orice caz este necesar un consult si urmarirea in evolutie de catre un medic oftalmolog.
Nepotelul Dvs., poate sa aiba temporar una dintre pleoape cu edem (umflata) ca urmare a unui traumatism in cursul nasterii sau acest aspect este cauzat de un chist aflat in grosimea pleoapei.
Nu faceti referire decat la pleoapa umflata, ceea ce deduc ca nu sunt alte simptome care sa sugereze o infectie conjunctivala (ochi rosu, secretie oculara) sau orjelet ( ulcior).
In orice caz este necesar un consult si urmarirea in evolutie de catre un medic oftalmolog.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 0m-am trezit cu pleoapa de la ochiul drept umflata
- 2pleoapa umflata
- 8Ma poate lamuri un dermatolog?
- 7Mi s-a depistat un salazion la ochiul drept. In ce consta operatia si cum deruleaza?
- 7afectiune oculara nou nascut
- 4de cateva zile mi-a aparut un mic nigel pe pleoapa
- 10Intrebare disperata
- 1pete rosii pe pleoape
- 4Pleoapa umflata...
- 5Umflatura la ochi, mai exact pe pleoapa superioara de trei saptamani
- 11ptoza palpebrala
- 3Mancarimi pleoape inferioare
- 4Spasme ale ploapelor
- 1pleoape inferioare maro-albastrii
- 0Bebelus somnolent
- 0Blefarospasm - zbaterea pleoapei superioare stângi, otită și limfangită