ploapa umflata
buna ziua am si eu un nepotel de o luna de zile si sa nascut prematur dar are o pleoapa umflata din prima zi de nastere nu stim cauza ce poate fi
1 comentarii
Buna ziua
Nepotelul Dvs., poate sa aiba temporar una dintre pleoape cu edem (umflata) ca urmare a unui traumatism in cursul nasterii sau acest aspect este cauzat de un chist aflat in grosimea pleoapei.
Nu faceti referire decat la pleoapa umflata, ceea ce deduc ca nu sunt alte simptome care sa sugereze o infectie conjunctivala (ochi rosu, secretie oculara) sau orjelet ( ulcior).
In orice caz este necesar un consult si urmarirea in evolutie de catre un medic oftalmolog.
Nepotelul Dvs., poate sa aiba temporar una dintre pleoape cu edem (umflata) ca urmare a unui traumatism in cursul nasterii sau acest aspect este cauzat de un chist aflat in grosimea pleoapei.
Nu faceti referire decat la pleoapa umflata, ceea ce deduc ca nu sunt alte simptome care sa sugereze o infectie conjunctivala (ochi rosu, secretie oculara) sau orjelet ( ulcior).
In orice caz este necesar un consult si urmarirea in evolutie de catre un medic oftalmolog.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3nou-nascut cu hidronefroza bilaterala
- 4pleoape rosii si inflamate
- 5bb are o problema la pleoape
- 5conjunctivita la nou nascut
- 7ajutati-ma urgent: nisip in ochi
- 5probleme la ochii: xantelasme...
- 4pleoapa umflata
- 7O nebuna, neglijenta cu pruncul sau de o luna
- 5Umflatura la ochi, mai exact pe pleoapa superioara de trei saptamani
- 0pleoapa umflata
- 3carcinom cu celule Merkel, la pleoapa superioara