tratament naturist pentru Candidoza

01-02-2009
ioana_maria_81
Nu este medic/terapeut
ioana_maria_81
Buna ziua!
Ca majoritatea femeilor am probleme cu candidoza. Am fost la medicul ginecolog mi-a prescris tratament cu Pimafucin (atat ovule cat si unguent) si inca un medicament cu administratie orala (dar i-am uitat numele). Am urmat intocmai tratamentul, atat eu cat si sotul meu, am facut pauza in activitatea sexuala pe durta tratametului. Toate bune si frumoase 2 luni, dupa care problema a recidivat. Va rog frumos sa-mi spuneti daca este un tratament naturist sau ceva spalaturi locale cu efect impotriva infectiei cu aceasta bacterie. Disconfortul din timpul actului sexual imi creaza probleme in viata de familie si as face orice ca sa nu mai simt acest dinconfort.
Va multumesc anticiat!
3 comentarii
0
01-02-2009, ora 23:57
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Naturist poti incerca spalaturi cu apa argilata, minimum 21 de zile (nu se intrerupe, incepe dupa menstruatie). De asemenea, foarte eficient este sa folosesti vreo doua cutii de ovule cervugid, este excelent si nu are contraindicatii. Candidoza este foarte rezistenta si trebuie sa ai rabdare si, mai ales, concomitent sa faca tratamentul recomandat de medic si sotul tau! La fel si lenjeria trebuie sa fie mereu curata si dezinfectata cu fierul de calcat. Altfel reinfectarea e inevitabila. Sanatate deplina!
0
02-02-2009, ora 00:09
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Metode de tratament in acest caz cu sanse bune de succes sunt: autovaccinul si/sau tratamentul homeopatic.
0
26-02-2009, ora 12:23
ioana_maria_81
Nu este medic/terapeut
ioana_maria_81
Multumesc tuturor care mi-au raspuns!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Chlamydia vs Candida - asemănări și deosebiri
  • Tratarea candidozei (infecția cu Candida albicans)
  • Candidoza - tipuri și caracteristici la bărbați și femei
  •