Pityriasis Rosea
Probabil este vorba despre o urticarie acuta.
Cel mai simplu ar fi sa consultati un medic dermatolog! Altfel riscati sa va puneti un diagnostic eronat!
Cel mai simplu ar fi sa consultati un medic dermatolog! Altfel riscati sa va puneti un diagnostic eronat!
Domnule dr. Mihalache spuneti-mi va rog frumos, odata ce boleshti de Pityriasis Rosea poti sa te imbolnaveshti din nou de ea? Aceasta boala dauneaza asupra sarcinii? Dvs. spuneti ca odata cu vindecarea bolii cicatrici nu ramin, dar daca pielea are proprietatea de a forma "chiloizi" ? Va multumesc foarte mult
Buna ziua.Acum 2 saptamani mi-au aparut niste pete de dimensiuni f mici rosi pe palme.Nu mai sunt vizibile daca "intind" pilea in zona.In prima faza au aparut pe palme, apoi pe brate si mai nou pe abdomen.Pe palme, zona unde este minipata, este alba
Sunt extrem de mici, rosii, si par ca niste capilare sparte. Nu produc mancarimi nu sunt dureroase nu sunt numeroase.SI eu si prietena mea avem aceasi problema.
Va deranjez pe forum deoarece medicul de familie zice sa nu imi fac probleme.
As vrea sa stiu si eu ce ar putea fii si daca ar putea fii o BTS
Va multumesc
Sunt extrem de mici, rosii, si par ca niste capilare sparte. Nu produc mancarimi nu sunt dureroase nu sunt numeroase.SI eu si prietena mea avem aceasi problema.
Va deranjez pe forum deoarece medicul de familie zice sa nu imi fac probleme.
As vrea sa stiu si eu ce ar putea fii si daca ar putea fii o BTS
Va multumesc
Pentru Cop.E:
Pitiriazisul rozat da imunitate definitiva, deci nu mai apare.
Nici nu formeaza "chiloizi"!
Pitiriazisul rozat da imunitate definitiva, deci nu mai apare.
Nici nu formeaza "chiloizi"!
Eu zic sa margeti amandoi la un consult dermatologic !
Puteti avea si o BTS, cum ar fi sifilisul, de exemplu!
Puteti avea si o BTS, cum ar fi sifilisul, de exemplu!
buna seara...am fost diagnosticat cu eczematide de catre dermatolog, am primit un tratament cu unguent Cicalifate aplic de 3 ori p zi , si pastile Telfast, una dimineata.am urmat tratamentul 20 de zile dar situatia s-a inrautatit.la inceput aveam doar niste cojite p nas, si o pata de culoare rosie-galbuie p obrazul drept.acum au aparut p toata fata, ma tem sa nu se extinda.cum as putea sa tratez boala aceasta? sufar deja de cv timp si imi este jena sa mai ies din casa.va rog sa imi dati un sfat.multumesc.
Dupa ce fac dus pielea de p fata arata ca si cum ar fi batuta cu urzica, apoi se usuca foarte tare si apr cojitele,.este contagioasa boala, i pot infecta si p cei din jurul meu?va rog din suflet sa-mi dati un raspuns.multumesc.
si inca cv.eczematidele astea trec de la sine?daca da as vrea sa stiu care e perioada dupa care o sa treaca, si daca raman urme p fata.
Buna ziua,
am fost diagnosticata de curand cu pityriasis versicolor si am inceput tratament cu nizoral sampon spalat la 2 zile si nizoral crema de 2 ori pe zi. va rog sa imi spuneti daca pot folosi clortimazol crema si daca este ceva sampon cu acelasi efect sa fie mai ieftin ca mi se pare destul de scump tratamentul, avind in vedere ca trebuie sa fac macar 2 luni. va multumesc !
am fost diagnosticata de curand cu pityriasis versicolor si am inceput tratament cu nizoral sampon spalat la 2 zile si nizoral crema de 2 ori pe zi. va rog sa imi spuneti daca pot folosi clortimazol crema si daca este ceva sampon cu acelasi efect sa fie mai ieftin ca mi se pare destul de scump tratamentul, avind in vedere ca trebuie sa fac macar 2 luni. va multumesc !
Buna ziua,
Am fost la medic si mi s-a spus ca am ptiriazis rozat, mi-a dat o crema Diproventa parca si Claritine. Petele mai vechi, dupa 10 zile de tratament au inceput sa se estompeze, insa apar altele noi, pe abdomen. E normal asa ceva sau e alta afectiune? Medicul zice sa continui crema respectiva si sa tin regim alimentar...nu stiu ce sa mai cred...
Am fost la medic si mi s-a spus ca am ptiriazis rozat, mi-a dat o crema Diproventa parca si Claritine. Petele mai vechi, dupa 10 zile de tratament au inceput sa se estompeze, insa apar altele noi, pe abdomen. E normal asa ceva sau e alta afectiune? Medicul zice sa continui crema respectiva si sa tin regim alimentar...nu stiu ce sa mai cred...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2pete vinetii pe gambe - vasculita nodulara
- 6Pete albe pe spate
- 1pete pe maini
- 8pete rosii pe corp si gat
- 4pete rosii aparute pe corp in urma consumului de alcool
- 3help! pete albe pe corp
- 3de 5 ani ma confrunt cu niste pete...
- 5Pete pe suprafata corpului!
- 6de mai bine de un an am pete pe fata..
- 5eruptie cutanata misterioasa...
- 11Am facut alergie.help :(
- 3Pete vinete si roshii in regiunea merishorului si mai sus
- 0Pete rubeola
- 0Pete colorate
- 2probleme cu pielea
- 0Pete brat
- 0Pete albe pe piept - boala?
- 1pete mai mici decat bobul de orez, albe
- 1Pete albe micute pe brate
Mai multe informații despre: Alergia alimentara pete pe piele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: