Pityriasis Rosea

40 comentarii 1 2
0
29-03-2010, ora 18:06
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Probabil este vorba despre o urticarie acuta.
Cel mai simplu ar fi sa consultati un medic dermatolog! Altfel riscati sa va puneti un diagnostic eronat!
0
27-04-2010, ora 04:59
Cop.E
Nu este medic/terapeut
Cop.E
Domnule dr. Mihalache spuneti-mi va rog frumos, odata ce boleshti de Pityriasis Rosea poti sa te imbolnaveshti din nou de ea? Aceasta boala dauneaza asupra sarcinii? Dvs. spuneti ca odata cu vindecarea bolii cicatrici nu ramin, dar daca pielea are proprietatea de a forma "chiloizi" ? Va multumesc foarte mult
0
27-04-2010, ora 07:00
kotak
Nu este medic/terapeut
kotak
Buna ziua.Acum 2 saptamani mi-au aparut niste pete de dimensiuni f mici rosi pe palme.Nu mai sunt vizibile daca "intind" pilea in zona.In prima faza au aparut pe palme, apoi pe brate si mai nou pe abdomen.Pe palme, zona unde este minipata, este alba
Sunt extrem de mici, rosii, si par ca niste capilare sparte. Nu produc mancarimi nu sunt dureroase nu sunt numeroase.SI eu si prietena mea avem aceasi problema.
Va deranjez pe forum deoarece medicul de familie zice sa nu imi fac probleme.
As vrea sa stiu si eu ce ar putea fii si daca ar putea fii o BTS

Va multumesc
0
29-04-2010, ora 17:23
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Pentru Cop.E:
Pitiriazisul rozat da imunitate definitiva, deci nu mai apare.
Nici nu formeaza "chiloizi"!
0
29-04-2010, ora 17:24
Dr. Dorin Mihalache
Dermatovenerologie
Dr. Dorin Mihalache
Eu zic sa margeti amandoi la un consult dermatologic !
Puteti avea si o BTS, cum ar fi sifilisul, de exemplu!
0
09-01-2011, ora 18:19
Rusu Doru Ionut
Nu este medic/terapeut
Rusu Doru Ionut
buna seara...am fost diagnosticat cu eczematide de catre dermatolog, am primit un tratament cu unguent Cicalifate aplic de 3 ori p zi , si pastile Telfast, una dimineata.am urmat tratamentul 20 de zile dar situatia s-a inrautatit.la inceput aveam doar niste cojite p nas, si o pata de culoare rosie-galbuie p obrazul drept.acum au aparut p toata fata, ma tem sa nu se extinda.cum as putea sa tratez boala aceasta? sufar deja de cv timp si imi este jena sa mai ies din casa.va rog sa imi dati un sfat.multumesc.
0
09-01-2011, ora 18:44
Rusu Doru Ionut
Nu este medic/terapeut
Rusu Doru Ionut
Dupa ce fac dus pielea de p fata arata ca si cum ar fi batuta cu urzica, apoi se usuca foarte tare si apr cojitele,.este contagioasa boala, i pot infecta si p cei din jurul meu?va rog din suflet sa-mi dati un raspuns.multumesc.
0
09-01-2011, ora 19:45
Rusu Doru Ionut
Nu este medic/terapeut
Rusu Doru Ionut
si inca cv.eczematidele astea trec de la sine?daca da as vrea sa stiu care e perioada dupa care o sa treaca, si daca raman urme p fata.
0
29-06-2011, ora 21:30
adepop68
Nu este medic/terapeut
adepop68
Buna ziua,
am fost diagnosticata de curand cu pityriasis versicolor si am inceput tratament cu nizoral sampon spalat la 2 zile si nizoral crema de 2 ori pe zi. va rog sa imi spuneti daca pot folosi clortimazol crema si daca este ceva sampon cu acelasi efect sa fie mai ieftin ca mi se pare destul de scump tratamentul, avind in vedere ca trebuie sa fac macar 2 luni. va multumesc !
0
04-04-2012, ora 11:36
mihaelaberea
Nu este medic/terapeut
mihaelaberea
Buna ziua,
Am fost la medic si mi s-a spus ca am ptiriazis rozat, mi-a dat o crema Diproventa parca si Claritine. Petele mai vechi, dupa 10 zile de tratament au inceput sa se estompeze, insa apar altele noi, pe abdomen. E normal asa ceva sau e alta afectiune? Medicul zice sa continui crema respectiva si sa tin regim alimentar...nu stiu ce sa mai cred...
Adaugă un comentariu / răspuns
40 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.