pilule si laxative

24-10-2005
ForumVechi
Nu este medic/terapeut
ForumVechi
Folosesc pilule contraceptive si as vrea sa slabesc vreo 2 kg, si cu ajutorul ceaiului de slabit, pe langa exercitii si dieta. Ceaiul are efecte laxative usoare, sau purgative (scrie in prospect) in cantitati mari. Beau 2 ceaiuri pe zi, dimineata si la pranz, iar pilula o iau seara. Are ceaiul vreun efect negativ asupra pilulelor? Ma refer la efectul laxativ al ceaiului, care poate duce la diminuarea absorbtiei contraceptivului, acesta nemaiavand efect, pt ca se elimina prea repede, inainte de a fi asimilat. Se poate? Oricum, nu beau ceai in decursul serii, dupa pilula.
1 comentarii
0
24-10-2005, ora 00:00
ForumVechi
Nu este medic/terapeut
ForumVechi
Daca te uiti atenta pe prospectul de la contraceptive..vezi observa ca acolo se specifica si acest aspect. De ex. eu iau Desorelle, si nu mai au efect daca in decurs de 6 ore de la momentul in care se iau, persoana respectiva vomita sau are diaree ( Embarassed suna urat dar asa este). Altfel nu este nimic. Si eu am baut ceaiuri de slabit, si, la fel ca si tine, beam dimineata, pastila urmand sa o iau la 7.30 seara. Nu am patit nimic, totul a mers normal, insa s-a intamplat ca intr-o zi, acest ceai sa-si faca efectul pe durata intregii zile, si deci, am fost nevoita sa ma protejez in urmatoarea sapt.Oricum eram aproape de menstruatie, asa ca nu am mai facut nimic o saptamana intreaga.Sfatul meu ar fi, daca vrei sa slabesti doar 2 kg, o poti face in sapt in care ai menstruatia(atunci oricum slabesti putin): faci miscare(alergi dimineata), sa pur si simplu iti pui o muzica buna si dansezi, bei un ceai de slabit..si te relaxezi apoi..mancand morcovi si mere, consumand lactate si carnita slaba in grasimi.secretul este sa mananci cat mai multe mere...intr-o saptamana iti garantez ca vei slabi.Am incercat eu asta si am slabit 3, 5 kg Very Happy.Mult succes daca vei incerca asta!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul