Pilula de a doua zi- reacții adverse
Buna! As avea o intrebare. In urma unui act sexual, am luat Escapelle. Ne-am protejat cu prezervativul, insa s-a intamplat sa alunece fara sa ne dam seama pe moment. Nu si-a dat drumul teoretic in mine, dar din nesiguranța am decis sa iau pastila de a doua zi. A trecut o saptamana exact si am de 3 zile niste simptome, presupunând ca sunt reacțiile adverse. Stari de rau in general, sani sensibili, menstruația intarzie, dureri pelvine, constipație si am avut o semi-diaree la inceput. Gravida nu sunt 100%, am luat pastila din cauza ca m-am speriat in prima faza... as vrea sa stiu cam cat tin aceste reacții. Aveti idee? Multumesc atincipat!
2 comentarii
Mi-au trecut de doua, trei zile simptomele, sanii si-au revenit parțial, inca ii simt un pic umflați, dar mult mai putin decat inainte, dar mameloanele și-au revenit complet. Dureri jos nu mai am, sunt un pic constipata. Grețuri nu mai am absolut deloc. Singura problema este ca nu am inca ciclu si nici secretie de niciun fel. Mie menstruația nu imi este reglata, am avut inainte dereglări hormonale in urma carora mi-a intarziat ciclul si 3 luni. Sa inteleg ca pastila mi-a dereglat iar menstruația in asa masura?...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6postinor 2 cat de des se ia?
- 10Urgent!! sa iau pilula de a doua zi? sau nu?
- 3Pilula de a 2 zi! Un raspuns cat mai repede posibil!!!
- 3Pilula de a doua zi (Postinor 2)
- 0Intârziere menstruala dupa pastila escapelle
- 2Dupa folosirea pastilei de a doua zi
- 1Dereglare hormonala?
- 0Menstruatie dupa Escapelle
- 1Pastila de a doua zi, in cât timp își face efectul
- 1Intarzie menstra, pastila de a doua zi.
- 2Pastila de a doua zi
- 1Escapelle
- 0Sunt insarcinata desi eram in apropierea menstruatiei si am luat pastila de a doua zi?
- 0Efecte Postinor
- 2Sansa sa fiu gravida? Xyzal si Escapelle
- 0Sunt sanse sa fiu insarcinata cu toate ca am luat pastila de a doua zi??
- 0Am nevoie de ajutor! Pastila de a doua zi - mai pot lua una dupa 2 luni?
- 0Escapelle
- 3Pastila de a 2 a zi. Sunt insarcinata?
- 1Pastila de a doua zi ellaone
Mai multe informații despre: pilula de a doua zi
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: