Pilula de a doua zi- reacții adverse
Buna! As avea o intrebare. In urma unui act sexual, am luat Escapelle. Ne-am protejat cu prezervativul, insa s-a intamplat sa alunece fara sa ne dam seama pe moment. Nu si-a dat drumul teoretic in mine, dar din nesiguranța am decis sa iau pastila de a doua zi. A trecut o saptamana exact si am de 3 zile niste simptome, presupunând ca sunt reacțiile adverse. Stari de rau in general, sani sensibili, menstruația intarzie, dureri pelvine, constipație si am avut o semi-diaree la inceput. Gravida nu sunt 100%, am luat pastila din cauza ca m-am speriat in prima faza... as vrea sa stiu cam cat tin aceste reacții. Aveti idee? Multumesc atincipat!
2 comentarii
Mi-au trecut de doua, trei zile simptomele, sanii si-au revenit parțial, inca ii simt un pic umflați, dar mult mai putin decat inainte, dar mameloanele și-au revenit complet. Dureri jos nu mai am, sunt un pic constipata. Grețuri nu mai am absolut deloc. Singura problema este ca nu am inca ciclu si nici secretie de niciun fel. Mie menstruația nu imi este reglata, am avut inainte dereglări hormonale in urma carora mi-a intarziat ciclul si 3 luni. Sa inteleg ca pastila mi-a dereglat iar menstruația in asa masura?...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4pilula de a doua zi
- 7la aproximativ 13 ore am luat pilula de a doua zi... sunt insarcinata?
- 3Pilula de a 2a zi - posibilitati de a ramane insarcinata?
- 1sa iau sau nu pilula de urgenta? va rog raspundeti un medic ceva
- 3Pilula de a 2 zi! Un raspuns cat mai repede posibil!!!
- 5Sarcina sau nu?
- 3pilula de a doua zi si menstruatia
- 0reactii adverse la pilula de dupa
- 3Intarziere menstruatie Escapelle
- 0Pilula de a 2 a zi si pilula normala
- 0Postinor 2
- 2E posibil sa fiu insarcinata?? Urgent
- 0Sansele unei sarcini
- 1Dereglare hormonala?
- 1Anticonceptionale +pilula de a doua zi in exces
- 0Anticonceptionale si pilula de a doua zi
- 0Am luat escapelle si inca nu mi a venit menstruatia