Menstruatia intarzie

22-02-2017
Ioanasara
Nu este medic/terapeut
Ioanasara
Buna. Am 19 de ani. Am avut menstruatie pe 7 ianuarie, a tinut o saptamana si pe data de 20 ianuarie am facut sex cu prietenul meu. S a intamplat ca prezervativul sa fie mai mic decat marimea potrivita lui si chiar la final o mica parte din ce a ejaculat a curs afara, chiar cand terminasem. Am luat pastila de a doua zi ElleOne in aproximativ o ora dupa, mentionez ca e prima oara cand iau astfel de pastile, mi am inceput viata sexuala doar de cateva luni. La 3 zile dupa asta am avut o mica sangerare. Chiar daca nu am un ciclu regulat, asteptam sa imi vina in jur de data de 10 februarie. Nu a venit. In 20 februarie am facut un test de sarcina care a iesit negativ. Nu am simptome ciudate, doar ca uneori am crampe si balonare. Atat. Vreau sa stiu daca e ok sa mai astept sa vina menstruatia sau sa merg la medic? Multumesc.
1 comentarii
0
22-02-2017, ora 14:02
Dr. Moise Oana
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Moise Oana
Menstruatia se deregleaza adesea cu contraceptia de "urgenta" pe care ati folosit-o luna trecuta si testul de sarcina v-a confirmat ca nu ati ramas insarcinata. Puteti face totusi un control la ginecolog sa faceti si o ecografie transvaginala pentru a exclude un chist ovarian!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul