Simt ca o iau razna
De câteva zile încoace simt ca uit totul.
Învăț foarte bine, însă, în ultima vreme, mi se pare ca nu mai știu sa fac nici măcar o adunare simpla.Uneori am senzația ca nu mai știu niciun cuvânt din limba romana și mereu pun la îndoială existenta oricărui cuvânt. Ce e în neregula cu mine?Am examen anul acesta, dar nu cred ca asta e motivul tulburării mele.
Învăț foarte bine, însă, în ultima vreme, mi se pare ca nu mai știu sa fac nici măcar o adunare simpla.Uneori am senzația ca nu mai știu niciun cuvânt din limba romana și mereu pun la îndoială existenta oricărui cuvânt. Ce e în neregula cu mine?Am examen anul acesta, dar nu cred ca asta e motivul tulburării mele.
3 comentarii
Probabil că este o stare de astenie, accentuată de primăvară și de un efort intelectual susținut și poate epuizant. Trebuie să vă asigurați o bună igienă psihică, să faceți mișcare, să vă culcați mai devreme, să consumați multe fructe, să nu săriți peste micul dejun (după somnul de noapte și înainte de efort intelectual trebuie să aveți energie). Evident, vă impuneți ceva standarde mai ridicate, ceea ce vă face puțin anxios. Nu renunțați la ideile pe care le aveți și la idealurile de tinerețe, care sunt normale, dar nu neglijați o evaluare pertinentă a stării de sănătate. Succes și mergeți mai departe!
Mulțumesc foarte mult ! O sa țin cont de sfatul dumneavoastră.Uneori meditez, îmi rememorez pacatele și regret(din punct de vedere religios).Poate asta e o alta cauza a stării mele.
Vă evaluați prea critic, de esența religiei este iertarea!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 43Oboseala, dureri, pierderi de memorie
- 7nu imi aduc aminte ca m-am certat ieri.e grav?
- 6am dureri de cap de ceva vreme, doctorii au zis ca am migrene
- 4Ce afectiune am?
- 6Am uitat sa iau anticonceptionalele 3 zile la rand
- 6Epilepsie si pierderi de memorie
- 6probleme cu memoria, nu ma pot concentra, uit foarte repede
- 481Golul mental si lipsa trairilor
- 3pierderi de memorie
- 5lesin, dureri de cap si pierderea memoriei
- 9Pierderi zilnice de memorie, afazie, dureri de cap
- 3e normal sa iti uiti o idee, un gand, aproape instantaneu?
- 030 ani, pierderi de memorie
- 2pierdere memorie
- 7Betaserc+pramistar
- 3Uit foarte repede?
- 3Medicamente pentru a uita mai repede unele lucruri
- 3Sistemul uman. Un Mister.
Mai multe informații despre: Pierderea memoriei uitarea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: