Buze extrem de uscate
Buna ziua! De aproximativ 2 ani buzele mele sunt extrem de uscate si se cojesc de aproximativ 3 ori pe zi.Chiar daca se decojesc si par sa fie bine pentru cateva ore, mai apoi se usuca si o iau de la capat.Am incercat cam tot ce se gaseste pe piata, de la balsamuri ieftine la cele scumpe dar din pacate in zadar.Din aceasta cauza s-a dezvoltat si cheilita angulara care este destul de dureroasa pentru cei ce sunt in aceeasi situatie.
Ce mi se pare ciudat este ca pana acum ~ 8 luni problema era doar la buza inferioara, cea superioara fiind complet neafectata.Intr-o zi totusi am descoperit ca si jumatatea stanga a celei superioare a inceput sa se cojeasca.Pana in ziua de azi jumatatea dreapta este complet ok, nu este uscata, nu se cojeste, absolut nimic.
As dori sa va intreb daca s-a mai confruntat cineva cu o problema similara, ce ar putea fi si ce as putea face in aceasta privinta.
De asemenea, in cazul in care detaliile de genul sunt relevante, doresc sa adaug ca nu fumez, nu respir pe gura, schimbarea dietei nu a prezentat vreo schimbare, nu iau medicamente, etc.
Va multumesc si va doresc o zi frumoasa!
Ce mi se pare ciudat este ca pana acum ~ 8 luni problema era doar la buza inferioara, cea superioara fiind complet neafectata.Intr-o zi totusi am descoperit ca si jumatatea stanga a celei superioare a inceput sa se cojeasca.Pana in ziua de azi jumatatea dreapta este complet ok, nu este uscata, nu se cojeste, absolut nimic.
As dori sa va intreb daca s-a mai confruntat cineva cu o problema similara, ce ar putea fi si ce as putea face in aceasta privinta.
De asemenea, in cazul in care detaliile de genul sunt relevante, doresc sa adaug ca nu fumez, nu respir pe gura, schimbarea dietei nu a prezentat vreo schimbare, nu iau medicamente, etc.
Va multumesc si va doresc o zi frumoasa!
3 comentarii
Buna ziua,
Mergeti la un medic dermatolog pentru stabilirea diagnosticului si recomandarea unor analize de laborator.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
Medic primar dermatolog
Mergeti la un medic dermatolog pentru stabilirea diagnosticului si recomandarea unor analize de laborator.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
Medic primar dermatolog
Bună! Ati găsit o rezolvare la problema dumneavoastră? Eu ma confrunt cu buze crăpate de 15 ani, și nu am reușit sa găsesc o soluție la asta. Va mulțumesc!
Vă pot recomanda să alegeți mai degrabă balsamurile de buze din farmacie decât cele cosmetice pentru că sunt mai eficiente
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4buze care crapa
- 2buze foarte uscate - crapate, help please
- 3buze care nu se mai vindeca indiferent de ce crama pun
- 7buze crapate si cavitatea bucala alba pe dinauntru
- 3ajutor mi frica oare am cancer la buze?
- 12crapatura la coltul buzelor
- 4batai inima puternice palpitatii, transpiratii, buze uscate !
- 0Crapatura pe buza drapta !
- 1Crapaturi in coltul gurii de peste 5 ani
- 4Buze uscate, crapaturi in coltul gurii
- 7Piele uscata
- 8Posibil HIV / SIDA ? Sfatul medicului ?
Mai multe informații despre: Buzele crapate buzele uscate
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: