Pete rosiatice pe piele

13-03-2021
Alexandru L
Nu este medic/terapeut
Alexandru L
Buna ziua,

Acum un an, am trecut printr-un moment stresant care a dus la aparitia unor pete rosiatice, care apar de obicei pe coate, genunchi, umeri, gat, zona laterala a gambei si pe laba piciorului. Dupa un timp, petele de gambe au devenit maronii si se descuameaza.

Am fost la dermatolog si mi s-a spus ca ar fi o dermatita, si am primit ca tratament DISPROSALIC si TRAVOCORT. Dupa ce am aplicat tratamentul o perioada, au disparut, dar au reaparut la scurt timp in aceleasi locuri.

Tin sa mentionez faptul ca pana acum, nimeni din familia mea nu a intampinat probleme dermatologice, iar eu pana la aceasta varsta, nu am mai avut astfel de probleme dermatologice.

Fiind pandemie, imi este greu sa ajung la un medic dermatolog in perioada urmatoare si mi-as dori un sfat, pentru a putea rezolva sau ameliora aceasta problema.

Am atasat doua poze cu petele de pe piele la urmatorul link: https://imgur.com/a/YxtMSYi

Multumesc anticipat
1 comentarii
0
15-03-2021, ora 07:59
Dr. Artenie Claudia
Dermatovenerologie, Iasi
Dr. Artenie Claudia
Buna ziua
Folositi crema hidratanta Exomega sau Dexeryl sau lipikar, sapun din aceeasi gama si mergeti la medic. Pandemia va dura f mult. Cabinetele sunt deschise.
O zi buna
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Noi medicamente pentru dermatita atopică
  • Dermatita cauzată de săpun și dezinfectanți
  •