Pete rosiatice pe piele
Buna ziua,
Acum un an, am trecut printr-un moment stresant care a dus la aparitia unor pete rosiatice, care apar de obicei pe coate, genunchi, umeri, gat, zona laterala a gambei si pe laba piciorului. Dupa un timp, petele de gambe au devenit maronii si se descuameaza.
Am fost la dermatolog si mi s-a spus ca ar fi o dermatita, si am primit ca tratament DISPROSALIC si TRAVOCORT. Dupa ce am aplicat tratamentul o perioada, au disparut, dar au reaparut la scurt timp in aceleasi locuri.
Tin sa mentionez faptul ca pana acum, nimeni din familia mea nu a intampinat probleme dermatologice, iar eu pana la aceasta varsta, nu am mai avut astfel de probleme dermatologice.
Fiind pandemie, imi este greu sa ajung la un medic dermatolog in perioada urmatoare si mi-as dori un sfat, pentru a putea rezolva sau ameliora aceasta problema.
Am atasat doua poze cu petele de pe piele la urmatorul link: https://imgur.com/a/YxtMSYi
Multumesc anticipat
Acum un an, am trecut printr-un moment stresant care a dus la aparitia unor pete rosiatice, care apar de obicei pe coate, genunchi, umeri, gat, zona laterala a gambei si pe laba piciorului. Dupa un timp, petele de gambe au devenit maronii si se descuameaza.
Am fost la dermatolog si mi s-a spus ca ar fi o dermatita, si am primit ca tratament DISPROSALIC si TRAVOCORT. Dupa ce am aplicat tratamentul o perioada, au disparut, dar au reaparut la scurt timp in aceleasi locuri.
Tin sa mentionez faptul ca pana acum, nimeni din familia mea nu a intampinat probleme dermatologice, iar eu pana la aceasta varsta, nu am mai avut astfel de probleme dermatologice.
Fiind pandemie, imi este greu sa ajung la un medic dermatolog in perioada urmatoare si mi-as dori un sfat, pentru a putea rezolva sau ameliora aceasta problema.
Am atasat doua poze cu petele de pe piele la urmatorul link: https://imgur.com/a/YxtMSYi
Multumesc anticipat
1 comentarii
Buna ziua
Folositi crema hidratanta Exomega sau Dexeryl sau lipikar, sapun din aceeasi gama si mergeti la medic. Pandemia va dura f mult. Cabinetele sunt deschise.
O zi buna
Folositi crema hidratanta Exomega sau Dexeryl sau lipikar, sapun din aceeasi gama si mergeti la medic. Pandemia va dura f mult. Cabinetele sunt deschise.
O zi buna
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 19Intepaturi si pete rosii pe corp in urma efortului, caldurii, emotiilor...
- 14dermatita cortizonica
- 2de 5 ani am pe mine niste pete rosii care se mai si cojeste pielea de pe ele
- 7pete rosii care se extind
- 28pete rosii pe fata
- 97hematom la picior?
- 7eczema pe fata
- 2mancarimi si pete rosii
- 0pete rosii
- 3Pete rosii pe piele care apar si dispar
- 2eruptie cutanata
- 1Pete rosii cauzate de stres si anzietate?
- 1dermatita pigmentara de staza
- 2Pete rosii pe piept si pe fata
- 1Prurit și eritem la nivelul fetei
- 1Bubite rosii pe mana
- 0Pete rosii pe piele, cat oul de gaina, mancarime
- 1Pete rosii pe piept la copil de 3 luni
- 1Pete rosii pe gat și piept fără mancarime
- 0Plachetocrit marit fetita 5 ani
Mai multe informații despre: Pete rosii pe piele dermatita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: