Pete rosii penis
Buna ziua,
Am 28 ani si de cateva luni am pe penis (pe cap si deasupra gulerului ca o iritatie), pete rosii care nu ma dor, nu au miros, nu secreta nimic. Nu ma jeneaza deloc.
Am pus o poza dar pot arata si filmulet cu zona
http://postimage.org/image/vs9xccqbt/
Sex am facut numai protejat, niciodata fara prezervativ si am iubita de 4ani.
Am fost prima data acum un an si jumatate la o dna doctora care mia dat o crema preparata..mai facut rana acea crema, a sapat si a facut o gaurica, acum totul este in regula pentru ca s-a cicatrizat, nu se mai cunoaste zona, dar dupa ce am luat pastile, creme peste creme acea roseata a trecut si acum de jumatate de an a reaparut.
Dupa ce a reaparut roseata m-am dus la un alt medic care mia spus ca am balanita si mia dat o crema, sa ma ung o data pe zi si dupa actul sexual, +vitamina B(a sau b, nu mai stiu sigur, stiu ca era pentru rinichi buna, pastilute mici moi rosii)
Ma spal zilnic cu apa calda si protex,
Am 28 ani si de cateva luni am pe penis (pe cap si deasupra gulerului ca o iritatie), pete rosii care nu ma dor, nu au miros, nu secreta nimic. Nu ma jeneaza deloc.
Am pus o poza dar pot arata si filmulet cu zona
http://postimage.org/image/vs9xccqbt/
Sex am facut numai protejat, niciodata fara prezervativ si am iubita de 4ani.
Am fost prima data acum un an si jumatate la o dna doctora care mia dat o crema preparata..mai facut rana acea crema, a sapat si a facut o gaurica, acum totul este in regula pentru ca s-a cicatrizat, nu se mai cunoaste zona, dar dupa ce am luat pastile, creme peste creme acea roseata a trecut si acum de jumatate de an a reaparut.
Dupa ce a reaparut roseata m-am dus la un alt medic care mia spus ca am balanita si mia dat o crema, sa ma ung o data pe zi si dupa actul sexual, +vitamina B(a sau b, nu mai stiu sigur, stiu ca era pentru rinichi buna, pastilute mici moi rosii)
Ma spal zilnic cu apa calda si protex,
1 comentarii
Buna ziua,
Va recomandam sa consultati un medic dermato-venerolog, este cel mai calificat pentru a va raspunde la intrebarea dvs.
O zi excelenta!
Va recomandam sa consultati un medic dermato-venerolog, este cel mai calificat pentru a va raspunde la intrebarea dvs.
O zi excelenta!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3pete rosii pe capul penisului de ceva vreme si a inceput sa apara putin si pe preput
- 12pete mici rosii pe capul penisului = sifilis?
- 3Pata rosie pe penis - semn de nastere sau problema medicala
- 9Pete rosii pe capul penisului
- 14pete rosii pe penis
- 5Pata rosie pe penis.. ca si cum sar fi spart un cheag micut de sange
- 3pata rosie penis
- 2Pata rosie sangeranda pe penis
- 6Pata rosie pe gland dupa ejaculare
- 4Pete rosii pe capul penisului
- 0Pete rosii pe penis si mancarime
- 1Pete rosii penis
- 1Rosata zona penis
- 0BTS
- 1Boala cu transmitere sexuala - posibil candidoza, sau... ? va rog, ajutati-ma
- 0Balanita sau nu?
- 0Pete rosii pe penis dupa actul sexual
- 1Pete rosii pe penis
- 4Pete roșii pe scrot si penis
Mai multe informații despre: pete rosii pe penis