Pete Rosii, secretie alb gălbuie, miros urat
Salut. Am si eu o problema cam deranjanta. Din când in când am ca o infecție care se manifesta cu o secreției alb gălbuie, un miros urat, câteva pete roșii si mâncărime. Câteodată când e mai grav tot capul penisului se înroșește si e inflamat. Aceasta problema o am de cam un an. Nu e o problema permanenta. De-obicei tine 2-3 zile si îmi apare de doua trei ori pe luna. Am fost si la urolog pentru niște analize. Normal ca am avut programare in una din zilele in care eram ok, doar puțin iritat. Mi-a băgat ca un bețișor in penis pentru recoltare. La rezultate am ieșit 100% curat fără nimic. Vreau sa mai fac niște analize la un doctor privat. Dar întâi vreau sa știu niște păreri sa nu m-a fac de ras. Mulțumesc anticipat.
1 comentarii
Nu conteaza ca faceti la privat. Conteaza sa faceti cand iese secretia urat mirositoare si sa vada un dermatolog petele. Nu o dati mai departe. Chiar daca nu apare, pina nu faceti tratament sunteti purtator.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1pete rosii pe penis
- 2de 3 sapt mi-au aparut niste pete rosii pe penis
- 3chiar nu stiu ce e...pata rosie pe penis
- 9Pete rosii pe capul penisului
- 2pete rosii pe penis
- 3pete micute rosii pe capul penisului
- 4Miros neplacut si pete rosii pe capul penisului
- 1Miros urat si o secretie alba pe penis
- 1Pete rosii pe capul penisului
- 2infectie
- 6Balanita/cred
- 0Pete rosii pe capul penisului.
- 2Zona genitala
- 1Mâncărimi și secreții la nivelul penisului
- 0Pata mica pe capul penisului
- 2Pot avea gonoree?
- 1Bășică pe pielea penisului
Mai multe informații despre: pete rosii pe penis scurgere alba din penis mirosul penisului
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: