pata rosie penis
buna seara
am si eu o intrebare: de cativa ani buni, sincer cred ca de pe vremea cand eram inca virgin, mi-a aparut o mica pata rosie, 1-2mm patrati, pe capul penisului, in apropierea orificiului. mult timp n-a prezentat nici un simptom, pana, sa zicem, in urma cu aprox un an cand, parca, dupa contact sexual/masturbare pare putin iritata la modul ca parca creste putin si devine in relief. am mai incercat un cei de musetel sa spal, dusuri mai dese (in general ma spal de cel putin o data pe zi in zona) dar nu au avut nici un efect.
vin si va intreb ce poate fi pentru ca observ de ceva vreme chiar si fara contact sexual/masturbare, acum isi pastreaza aspectul ca si cand pata ar fi iritata si incepe sa ma puna pe ganduri.
exclud sifilis, cred eu, pentru ca de cand am pata am schimbat cateva joburi si am efectuat acea analiza la angajare.
mentionez ca nu ma mananca, nu supureaza, nu ustura, nu nimic... doar este acolo si ma pune pe ganduri cand pare iritata...
multumesc anticipat,
G.
am si eu o intrebare: de cativa ani buni, sincer cred ca de pe vremea cand eram inca virgin, mi-a aparut o mica pata rosie, 1-2mm patrati, pe capul penisului, in apropierea orificiului. mult timp n-a prezentat nici un simptom, pana, sa zicem, in urma cu aprox un an cand, parca, dupa contact sexual/masturbare pare putin iritata la modul ca parca creste putin si devine in relief. am mai incercat un cei de musetel sa spal, dusuri mai dese (in general ma spal de cel putin o data pe zi in zona) dar nu au avut nici un efect.
vin si va intreb ce poate fi pentru ca observ de ceva vreme chiar si fara contact sexual/masturbare, acum isi pastreaza aspectul ca si cand pata ar fi iritata si incepe sa ma puna pe ganduri.
exclud sifilis, cred eu, pentru ca de cand am pata am schimbat cateva joburi si am efectuat acea analiza la angajare.
mentionez ca nu ma mananca, nu supureaza, nu ustura, nu nimic... doar este acolo si ma pune pe ganduri cand pare iritata...
multumesc anticipat,
G.
3 comentarii
salut..am si eu o problema..mi'a aparut o pata rosiatica in zona pubiana..tare..si la inceput cand storceam iesea ceva alb..ce ar putea fi?mentionez ca nu am avut contact sexual
buan ziua... sunt darius si am 28 de ani.. pana acuma nu am mai patit asa ceva... de cateva zile mi-au iesit niste bubite rosii pe capul penisului... ma mananca dar mancarimea este suportabila. ma ustura in momentul in care fac dush dar si usturimea este suportabila... am fost cateva zile la strand si dupa ce am venit de acolo am vazut ca au aparut... as vrea sa stiu ce as putea face... ce tratament sa iau... din ceea ce am vazut aici este recomadat advantan dar si clotrimazol, travocort. as vrea sa stiu care este mai bun???
astept un raspun.
va multumesc
astept un raspun.
va multumesc
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4pete rosii pe penis, rog raspuns
- 4probleme cu penisul! vreau un sfat sau un ajutor!
- 5de 3-4 luni, puncte rosii pe penis ca niste pete rosii fara sa contina ceva in interior
- 3chiar nu stiu ce e...pata rosie pe penis
- 9Pete rosii pe capul penisului
- 2pete rosii pe penis
- 0pete rosii pe penis
- 1Pete rosii pe penis
- 1Pete rosii penis
- 0pete rosii pe penis
- 4Pete rosii pe capul penisului
- 0Pete rosii pe penis si mancarime
- 2Pata rosie pe penis
- 1Pata rosie pe capul penisului
- 1Pete rosii pe penis