Pete pe corp- bebelus 6 luni
Buna ziua,
Fetita mea are 6 luni si 6, 2kg. Nascuta la 37 de spatamani si alimentata cu Aptamil de la 3 saptamani.
De la inceputul saptamanii ii apar pete pe corp, rosii si intinse, de parca a fost stropita cu apa fiarta, pe maini, picioare si in zona scutecului.
I-am administrat 3 picaturi de Zyrtec dimineata si seara si am dat-o cu crema pentru iritatii Sebamed.
Aceste pete nu seamana cu nimic din ce am vazut pe internet, nu par ciupituri. Nu duce manuta sa se scarpine deloc.Daca ne gandim la alimentatie precizez ca:
La sfatul pediatrei noastre la 5 luni si 14 zile am inceput diversificarea, aceasta constand in supa de legume pe care le-am adaugat la 3 zile fiecare. Pana in acest moment avem la masa de pranz morcov, albitura, dovlecel fara seminte, ardei gras, cartof alb si jumatate de ceapa alba noua. Toate acestea blenduite cu putina supa. Nimic altceva.
Astept cu mare interes sfaturile dumneavoastra si va multumesc anticipat.
Fetita mea are 6 luni si 6, 2kg. Nascuta la 37 de spatamani si alimentata cu Aptamil de la 3 saptamani.
De la inceputul saptamanii ii apar pete pe corp, rosii si intinse, de parca a fost stropita cu apa fiarta, pe maini, picioare si in zona scutecului.
I-am administrat 3 picaturi de Zyrtec dimineata si seara si am dat-o cu crema pentru iritatii Sebamed.
Aceste pete nu seamana cu nimic din ce am vazut pe internet, nu par ciupituri. Nu duce manuta sa se scarpine deloc.Daca ne gandim la alimentatie precizez ca:
La sfatul pediatrei noastre la 5 luni si 14 zile am inceput diversificarea, aceasta constand in supa de legume pe care le-am adaugat la 3 zile fiecare. Pana in acest moment avem la masa de pranz morcov, albitura, dovlecel fara seminte, ardei gras, cartof alb si jumatate de ceapa alba noua. Toate acestea blenduite cu putina supa. Nimic altceva.
Astept cu mare interes sfaturile dumneavoastra si va multumesc anticipat.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Pete rosii pe piele dupa efort.
- 2pete rosii mari pe corp, ochi inflamati, intoxicatie alimentara
- 3de ce cand ejaculez imi apar pete rosii?
- 4Pete rosii piele.. abdomen, pate, maini si putin pe coapse
- 5Pete rosi pe maini si pe picioare
- 5bebe are o alergie pe burtica
- 3pete rosii pe piele
- 12Pete rosii, picioare umflate, dor incheieturile!
- 73pete rosii pe corp
- 8Boala de piele sau alergie?
- 3pata rosie la subrat!!!
- 1pete rosii pe piele
- 4pete rosii cu mancarimi
- 2pete rosii, dar numai pe lateralele gitului
- 1Ajutati-ma va rog. dureri testicul
- 0Pete rosii multe pe corp
- 1Pata rosie spate
- 3Pete rosi fără mâncărimi
- 1o pata rosie pe coapsa
- 2Pete, dungi, firicele roșii pe ambele brațe