Pete pe corp- bebelus 6 luni

Buna ziua,
Fetita mea are 6 luni si 6, 2kg. Nascuta la 37 de spatamani si alimentata cu Aptamil de la 3 saptamani.
De la inceputul saptamanii ii apar pete pe corp, rosii si intinse, de parca a fost stropita cu apa fiarta, pe maini, picioare si in zona scutecului.
I-am administrat 3 picaturi de Zyrtec dimineata si seara si am dat-o cu crema pentru iritatii Sebamed.
Aceste pete nu seamana cu nimic din ce am vazut pe internet, nu par ciupituri. Nu duce manuta sa se scarpine deloc.Daca ne gandim la alimentatie precizez ca:
La sfatul pediatrei noastre la 5 luni si 14 zile am inceput diversificarea, aceasta constand in supa de legume pe care le-am adaugat la 3 zile fiecare. Pana in acest moment avem la masa de pranz morcov, albitura, dovlecel fara seminte, ardei gras, cartof alb si jumatate de ceapa alba noua. Toate acestea blenduite cu putina supa. Nimic altceva.
Astept cu mare interes sfaturile dumneavoastra si va multumesc anticipat.
Fetita mea are 6 luni si 6, 2kg. Nascuta la 37 de spatamani si alimentata cu Aptamil de la 3 saptamani.
De la inceputul saptamanii ii apar pete pe corp, rosii si intinse, de parca a fost stropita cu apa fiarta, pe maini, picioare si in zona scutecului.
I-am administrat 3 picaturi de Zyrtec dimineata si seara si am dat-o cu crema pentru iritatii Sebamed.
Aceste pete nu seamana cu nimic din ce am vazut pe internet, nu par ciupituri. Nu duce manuta sa se scarpine deloc.Daca ne gandim la alimentatie precizez ca:
La sfatul pediatrei noastre la 5 luni si 14 zile am inceput diversificarea, aceasta constand in supa de legume pe care le-am adaugat la 3 zile fiecare. Pana in acest moment avem la masa de pranz morcov, albitura, dovlecel fara seminte, ardei gras, cartof alb si jumatate de ceapa alba noua. Toate acestea blenduite cu putina supa. Nimic altceva.
Astept cu mare interes sfaturile dumneavoastra si va multumesc anticipat.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1048pete rosii pe penis & usoara inflamatie a preputului
- 10buza superiora umfata si pete mari rosii pe tot corpul
- 4Mancarimi brate, pete rosii
- 4Alergie sau eczema la copil de 1 an si 9 luni?
- 5bebe are o alergie pe burtica
- 1pete rosii cu mancarime ce se transforma in cosuri
- 3pata rosie la subrat!!!
- 2pete rosii, dar numai pe lateralele gitului
- 3pete rosii pe piele la copil 9 ani
- 3pete pe maini de 4 zile
- 0afectiuni ale pielii
- 1Bubite pete puncte rosii pe palme iritatii palme
- 2pete rosii pe corp in sarcina
- 1pete rosii pe spate
- 1Pete mari, rosii, umflate in forma de cerc sau C pe piept
- 0Pete rosii pe corp