Pete pe corp- bebelus 6 luni

26-07-2019
Gabriela Andronache
Nu este medic/terapeut
Gabriela Andronache
Buna ziua,
Fetita mea are 6 luni si 6, 2kg. Nascuta la 37 de spatamani si alimentata cu Aptamil de la 3 saptamani.
De la inceputul saptamanii ii apar pete pe corp, rosii si intinse, de parca a fost stropita cu apa fiarta, pe maini, picioare si in zona scutecului.
I-am administrat 3 picaturi de Zyrtec dimineata si seara si am dat-o cu crema pentru iritatii Sebamed.
Aceste pete nu seamana cu nimic din ce am vazut pe internet, nu par ciupituri. Nu duce manuta sa se scarpine deloc.Daca ne gandim la alimentatie precizez ca:
La sfatul pediatrei noastre la 5 luni si 14 zile am inceput diversificarea, aceasta constand in supa de legume pe care le-am adaugat la 3 zile fiecare. Pana in acest moment avem la masa de pranz morcov, albitura, dovlecel fara seminte, ardei gras, cartof alb si jumatate de ceapa alba noua. Toate acestea blenduite cu putina supa. Nimic altceva.
Astept cu mare interes sfaturile dumneavoastra si va multumesc anticipat.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: