Pete pe suprafata corpului!
De 1 an mi-o aparut niste pete pe intreg corpul, dar care nu ma scarpina si care fac pielea mai aspra.Daca ma bronzez acestea nu sa mai vad, dar dupa un timp pielea incepe sa fie aspra si sa devina alba.Am fost la doi medici mi-o dat niste creme dar nu mi-o trecut. Ce pot sa fac?Va multumesc
5 comentarii
Cred ca ai un pitiriazis versicolor. Apeleaza la alt dermatolog.
Buna ziua.In urma bronzului, am ramas cu nijte pete albe pe brate.Ce pot sa fac?Multumesc!
buna ziua, am 48 ani, o piele alba ;de catva timp mi-au aparut pe picioare si maini pete maro.sunt ca niste solzi de peste, nu dor, nu ma mananca dar sunt inestetice, nu mai pot purta mini ;anul acesta nu am facut plaja nu am fost nici la mare imi este teama. va rog daca este vre-un tratament o alifie care sa le mai atenuieze. va multumesc
Pentru DD20:
Probabil ca ati avut un pitiriazis versicolor sau pur si simplu vi s-a descuamat pielea arsa!
Nu faceti nimic, asteptati sa se duca bronzul de tot!
Probabil ca ati avut un pitiriazis versicolor sau pur si simplu vi s-a descuamat pielea arsa!
Nu faceti nimic, asteptati sa se duca bronzul de tot!
Pentru MARIA BOGDAN:
Probabil ca este vorba despre niste keratoze actinice, adica niste ingrosari ale epidermului datorate expunerii repetate la ultraviolete.
Eliminarea lor se face cu laserul sau criocauterul, insa exista si o veste proasta: nu veti mai putea purta mini decat daca veti aplica pe picioare creme protectoare pentru ultraviolete.
Probabil ca este vorba despre niste keratoze actinice, adica niste ingrosari ale epidermului datorate expunerii repetate la ultraviolete.
Eliminarea lor se face cu laserul sau criocauterul, insa exista si o veste proasta: nu veti mai putea purta mini decat daca veti aplica pe picioare creme protectoare pentru ultraviolete.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3pete rosiatice-maronii ca niste rani pe zona pubiana
- 13am facut o prostie: am stors un cos pe nas si mi-a aparut o pata
- 4pete rosii-negricioase in zona fesiera...
- 12pete pe piele
- 51Cum scap de petele care mi-au ramas de la acnee?
- 14Pete albe si mancarime
- 2pete vinetii pe piele (gambe) - vasculita nodulara
- 11puncte albe pe fata
- 4am nevoie de un tratament: pitiriazis versicolor
- 3dungi vinete pe spate
- 3Pete pe corp care incep sa se extinda
- 4pete rosii aparute pe corp in urma consumului de alcool
- 3pete ciudate pe picior
- 51boli de piele?
- 0Pete rubeola
- 0Pată albă după scărpinare
- 3Pete pe piele.. ca o muscatura de tantar