Pete rosii pe capul penisului si mancarimi.
Buna, am si eu o problema care ma deranjeaza foarte tare. Imi tot apar pete rosii pe capul penisului si in acest timp imi si provoaca mancarimi. In unele momente ale zilei dupa urinare imi apar si ceva scurgeri urat mirositoare. Multumesc. Astept ajutorul Dvs.
1 comentarii
Buna ziua.
Cam acum 2-3 saptamani am fost diagnosticat cu gonoree...am urmat tratament cu Amoxiplus...mi-au trecut simptomele de curand..iar acum 2 zile am observat cateva puncte rosii pe capul penisului...astazi...am vazut ca tot capul este plin de bubite mici rosii..ca o iritatie..insotite o o usoara mancarime..credeti ca are legatura cu Gonoreea ? ce imi recomandati sa iau ? Si va rog spuneti-mi daca pot intretine relatii sexuale neprotejate in aceasta perioada..iar daca nu upa cat timp.. Va multumesc anticipat.
Cam acum 2-3 saptamani am fost diagnosticat cu gonoree...am urmat tratament cu Amoxiplus...mi-au trecut simptomele de curand..iar acum 2 zile am observat cateva puncte rosii pe capul penisului...astazi...am vazut ca tot capul este plin de bubite mici rosii..ca o iritatie..insotite o o usoara mancarime..credeti ca are legatura cu Gonoreea ? ce imi recomandati sa iau ? Si va rog spuneti-mi daca pot intretine relatii sexuale neprotejate in aceasta perioada..iar daca nu upa cat timp.. Va multumesc anticipat.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2problema dermatologica
- 12pata rosiatica la zona inghinala
- 2Pete, urme de la cosuri-trec prin expunerea la soare?
- 10pete rosii pe picioare ca niste intepaturi
- 4de ceva timp mi-a aparut la testicolul stang niste ganglioni
- 2brobonite si pete pe piele
- 5eruptie cutanata misterioasa...
- 3Pete pe burta, inchise la culoare (+poza)
- 1Pete albe pe piele. Pitiriazis
- 4Pata alba pe gland
- 3pata rosie pe piept in partea stanga si ma manaca foarte tare
- 0Pete albe pe piele
- 3pata rosie suprafata penis
- 1Pete mici in zona picioarelor si foarte putine si in zona mainilor
- 0pete rosii pe cap pe corp
- 2Pete albe pe ceafa + poza
- 3Pata mai deschisa pe penis ce decojeste uneori
- 1Pete de acnee pe spate decolteu si brate
- 1Pete pe corp
- 0Probleme ale pielii - pete