De ceva timp mi-au aparut niste pete pe corp nu ma mananca sunt de diferite marimi
De ceva timp mi-au aparut niste pete pe corp nu ma mananca sunt de diferite marimi si la soare se ascund si la apa fierbinte se inrosesc, nu ma deranjeaza adica nu ma mananca dar vad ca tot apar...primele mi-au aparut putin mai sus de buric sunt de culoarea pieli si si acum mi-au aparut pe langa zona pubiana :(...imi puteti da un sfat ceva :(...
3 comentarii
Intrebare: cum ai observat in acest anotimp ca se "ascund" la soare daca sunt pe corp? Sfatul e sa mergi la dermatolog sa vada exact ce e.
Mi-au mai aparut acum cativa ani si am fost la dermatolog si mi-a dat un unguent si niste pastile...mi-a zis ca e o bacterie si ca petele imi vor disparea o perioada, dar imi vor mai aparea...vara care a trecut mi-au aparut, am fost la mare si mi-au disparut...si acum mi-au aparut iar parca mai multe ca pana acum...multumesc frumos, am sa merg la alt dermatolog sa vad ce-mi va spune.
Buna ziua D-ule Alexandru ma cheama Ramona am 13 ani si sunt din braila.
O ruda din familia mea are pete pe spate sunt de o culoare maronie unele pe piept sunt rotunde iar mai jos ii acopera pielea si are si pe spate la fel.Daca sta la soare il mananca pielea adica in jurul petelor. Mai nou sotia acestuia a luat si ea dar petele maronii au fost mici dar acum sau marit.Sunt contagiuoase ???. Va rog fumos dati-mi un raspuns !!! puteti va rog sa imi spuneti un tratament...cauza si cum se numeste boala ???!?!?!!!
Cu multa stima,
Ramona
Astept raspuns cat mai cuand.daca se poate.
O ruda din familia mea are pete pe spate sunt de o culoare maronie unele pe piept sunt rotunde iar mai jos ii acopera pielea si are si pe spate la fel.Daca sta la soare il mananca pielea adica in jurul petelor. Mai nou sotia acestuia a luat si ea dar petele maronii au fost mici dar acum sau marit.Sunt contagiuoase ???. Va rog fumos dati-mi un raspuns !!! puteti va rog sa imi spuneti un tratament...cauza si cum se numeste boala ???!?!?!!!
Cu multa stima,
Ramona
Astept raspuns cat mai cuand.daca se poate.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 16pete pe fata, gat si spate de la emotii
- 5copil de 7 ani si alergia la alimente
- 184melasma faciala
- 3pete maro-psoriazis?
- 3dungi vinete pe spate
- 9Purpura vasculara... la cat timp trece?
- 5Pete albui pe spate+rosii+brobonite
- 3pata pe mana
- 51boli de piele?
- 66pete albe si pete maronii
- 25Pete rosii pe burta, sani si maini
- 6pityriazis rosea?
- 4piele... cu pete si exfolianta
- 5Pete albe pe miini - o boala transmisibila ?
- 3Pete vinete si roshii in regiunea merishorului si mai sus
- 0Pete maro pe piele
- 2Cu ce sa tratez o dermatoza?
- 0ajutor ! piele rosie cu pete albe
- 1Petele de la bube nu dispar
- 0Pete pe piele de dimensiuni diferite
Mai multe informații despre: pete pe piele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: