pete pe dinti la 3 ani
Buna seara.
Fetita mea are 3 ani, si de ceva vreme i-au aparut pe dintisorii de sus pete, mai degraba arata ca o macinare a dintilor din fata si pe ceilalti o pata albicioasa pe marginea de sus.
Nu stiu ce este de fapt este prea mult fluor sau prea putin?
Copilul are o alimentatie diversificata, manaca lacatate, vita peste porc deloc, apa plata, fructe si legume din plin.Va rog sa ma ajutati cu un sfat, as putea remedia situatia.Exista tratament local, sau ce se face in acesta situatie.
Multumesc.
Fetita mea are 3 ani, si de ceva vreme i-au aparut pe dintisorii de sus pete, mai degraba arata ca o macinare a dintilor din fata si pe ceilalti o pata albicioasa pe marginea de sus.
Nu stiu ce este de fapt este prea mult fluor sau prea putin?
Copilul are o alimentatie diversificata, manaca lacatate, vita peste porc deloc, apa plata, fructe si legume din plin.Va rog sa ma ajutati cu un sfat, as putea remedia situatia.Exista tratament local, sau ce se face in acesta situatie.
Multumesc.
1 comentarii
Petele albicioase pot fi semn de fluoroza (apare cind doza de fluor este prea mare), dar si de inceput de carii. Ambele sint albe dar nu arata la fel. Mergeti la un consult pt a sti ce aveti de facut.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune: