Pete mari, rosii, umflate in forma de cerc sau C pe piept
Buna ziua. In octombrie - noiembrie 2016 mi-a aparut pe piept, deasupra sanilor o blanda mica si rosie. Cu timpul a crescut pana la 3-4 cm diametru, in forma de cerc. Umflata, rosie, tare, mancarime medie, pielea din centrul ei fiind decolorata, cateodata spre gri galbui, dupa dus si seara accentuata ca forma, culoare, dimensiune. In timp a devenit ca un C, apoi semiluna, apoi a disparut. Tot procesul fiind de 3-4 luni. La cateva saptamani mi-au aparut alte 2 intre sani. Acceasi evolutie dar acum fiind doua care s-au extins formand una singura, mai mult ovala decat rotunda pana la 5 cm lungime. 2-3 luni din nou. A disparut si la 2-3 saptamani alte doua au aparut pe piept, deasupra inimii, sub clavicula. S-au marit din nou, arata oribil. Mancarimea e minima aproape inexistenta de aceasta data. Am fost la doctor, mentionez nu sunt in tara din nefericire si au spus ca se poate sa ma fi ciupit ceva anul trecut... Mi-au prescis clobetasone 0.05 sa ma dau de doua ori pe zi. Sunt de asemnea alergica si daca m-ar fi ciupit ceva probabil as fi ajuns la spital ca nu ar fi prima data, dar in momentul ala nu peste 9 luni... Se poate sa fie o boala de piele, o ciuperca, ceva mult mai grav? Va rog din suflet sa ma ajutati cu o opinie deoarece problema asta ma termina psihic. PS. Am facut analize complete la sange in ianuarie in Romania si au iesit toate OK.
1 comentarii
Buna ziua,
Este dificil de stabilit un diagnostic; poate fi pitiriazis versicolor sau dermatita seboreicasau...- folositi clotrimazol crema minim 7 zile.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
Medic primar dermatolog
Este dificil de stabilit un diagnostic; poate fi pitiriazis versicolor sau dermatita seboreicasau...- folositi clotrimazol crema minim 7 zile.
O zi buna,
Dr Claudia Artenie
Medic primar dermatolog
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5pete pe corp care se descuameaza, sfaturi
- 3Pete rosii neregulate
- 3Pete - Bube rosii uscate pe piele de o luna
- 6pete rosii la subsuoara
- 3o pata rosie pe obraz care nu trece
- 3de ce cand ejaculez imi apar pete rosii?
- 6acum 6 luni mi-au aparut pe piele niste pete rosii, destul de maricele, care ma mancau
- 4pete rosii pe umeri
- 0dureri musculare, pete rosiatice, ulceratii in apropierea gurii
- 1Pata rosie sub piele
- 1pete rosii.pe tot corpul
- 0Pete rosii multe pe corp
- 2eruptie cutanata
- 0Pete rosii pe palme
- 1Muscatura posterior
- 0Help!! Omoplat spate
- 3Pete rosi fără mâncărimi
- 2Pete rosii piele
- 2Pete rosii pe picioare