perioada de negatie

10-03-2009
dear
Nu este medic/terapeut
dear
fetita mea de 2ani si 11luni are o perioada de negatie de aproape un an stiu ca e normal la fiecare copil dar totusi a ei dureaza prea mult.pe la un an si ceva stia sa numere in engleza pina la zece, nume de animale si citeva forme de salut, era foarte incintata sa le spuna iar de cind aluat pe nu in brate nu o mai pot invata nimic pentru ca ea spune: nu se pune la pisica-cat ca se spune dog desi stie ca nu e bine.nu ma ingrijoreaza dar totusi as vrea sa scapam odata de, , nu asa ii bine tu mama"
2 comentarii
0
10-03-2009, ora 11:50
nikii6
Nu este medic/terapeut
nikii6
Wow..nepotica mea la varsta de un an si ceva nu stia nici in romaneste sa numere, cred ca nici sa vb mai mult de 10 cuvinte nu stia.Felicitari pt fetita dvs dar parerea mea ar fi sa o lasati sa creada asa cum vrea, cu cat ii spuneti mai mult ca nu e bine cum spune ea cu atat va insista mai mult ca ea are dreptate.
numai bine
0
10-03-2009, ora 11:57
dear
Nu este medic/terapeut
dear
sigur ca o las doar nici nu pot sa o invat mai ales ca si-o tine tot pe a ei este un taur(zodiacal) veritabil.multumesc pentru aprecieri sa va traiasca nepotica.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul