Perforatie sept - ureche infundata
![denisa_savu](/arata_img.php?img=cont_160070.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Buna ziua,
Am de mai bine de 8 ani prostul obicei de a-mi baga degetul in nas... Am crescut intr-o zona de munte, cu aer curat, iar de cand am venit in Bucuresti la facultate am simtit ca nu reusesc sa respir bine. De aici si problemele mele...aveam nasul non stop infundat si simteam ca ma sufoc daca nu il desfund. Din cauza asta am facut cruste nazale pe care le tot rup si care au dus apoi la o perforatie maricica de sept. In urma cu vreo 3 ani mi-au aparut si niste dureri foarte puternice de cap doar pe partea dreapta si doar cand introduceam foarte adanc degetul in nara dreapta. Ma tineau cam doua zile si nu treceau cu nici un analgezic. Durerea incepea din zona ochiului drept si ajungea pana in spatele urechii.
De vreo 4 zile insa am alta problema... mi s-a infundat urechea dreapta. Nu e infundata de tot..simt o presiune inauntru care coboara foarte usor si spre zona gatului. Am momente in care nu simt un disconfort foarte mare insa totul se amplifica in momentul in care ma zgarm in nara dreapta.
Am fost la orl acum vreo 2 ani si mi-a recomandat apa de mare...atat. Mi-a spus doar sa trag cu penseta crustele in momentul in care se formeaza.
Sunt speriata de ideea unei tumori... Am avut decese in familie din cauza asta si imi e tare frica... Am si o bebelina de un an si jumatate...
Imi puteti spune ce parere aveti si dvs?
Va multumesc anticipat,
Denisa Savu
Am de mai bine de 8 ani prostul obicei de a-mi baga degetul in nas... Am crescut intr-o zona de munte, cu aer curat, iar de cand am venit in Bucuresti la facultate am simtit ca nu reusesc sa respir bine. De aici si problemele mele...aveam nasul non stop infundat si simteam ca ma sufoc daca nu il desfund. Din cauza asta am facut cruste nazale pe care le tot rup si care au dus apoi la o perforatie maricica de sept. In urma cu vreo 3 ani mi-au aparut si niste dureri foarte puternice de cap doar pe partea dreapta si doar cand introduceam foarte adanc degetul in nara dreapta. Ma tineau cam doua zile si nu treceau cu nici un analgezic. Durerea incepea din zona ochiului drept si ajungea pana in spatele urechii.
De vreo 4 zile insa am alta problema... mi s-a infundat urechea dreapta. Nu e infundata de tot..simt o presiune inauntru care coboara foarte usor si spre zona gatului. Am momente in care nu simt un disconfort foarte mare insa totul se amplifica in momentul in care ma zgarm in nara dreapta.
Am fost la orl acum vreo 2 ani si mi-a recomandat apa de mare...atat. Mi-a spus doar sa trag cu penseta crustele in momentul in care se formeaza.
Sunt speriata de ideea unei tumori... Am avut decese in familie din cauza asta si imi e tare frica... Am si o bebelina de un an si jumatate...
Imi puteti spune ce parere aveti si dvs?
Va multumesc anticipat,
Denisa Savu
2 comentarii
![Dr. Flueraru Valeriu](https://cdn.romedic.ro/img/medic-default.png)
cred ca este o deviatie de sept... spre partea cu durerea
acesta este motivul de ce ai facut si perforatia de sept
o sa fie nevoie de o operatrie pentru refacerea septului nazal.. altfel nu se rezolva complet niciodata problema cu urechea
acesta este motivul de ce ai facut si perforatia de sept
o sa fie nevoie de o operatrie pentru refacerea septului nazal.. altfel nu se rezolva complet niciodata problema cu urechea
![denisa_savu](/arata_img.php?img=cont_160070.jpg&w=100&h=150&cale=/uploadpoze/forum)
Am inteles. Va multumesc pentru promptitudinea cu care mi-ati raspuns! Am intr-adevar o deviatie de sept insa nu stiam ca poate crea probleme atat de mari...
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7sinuzita, deviatie de sept, dureri de cap, urechi infundate
- 4Urechi infundate cam ca urechile inotatorului
- 4mi s-au infundat urechile..
- 1ureche infundata
- 3ureche infundata
- 1nari si urechi infundate, presiune la ureche si nas
- 1urechi infundate.vedere deficitara, cap greu
- 1ureche infundata- ajutorrrr
- 23Ureche infundata + durere surda
- 9Urechii infundate!
- 4Probleme cu trompa lui Eustachio
- 1urechea dr.infundata
- 4Rinita+sinuzita
- 17Otita- ameteala- fata si cap amortite!!!
- 5Problema cu urechea
- 6Raceala - Cum scap de senzatia de ureche infundata?
- 3Mi se infunda urechile cand ma supar si cand ridic vocea
- 11Acufene si ureche infundata
- 1Ureche înfundată Covid
- 2Ureche infundata
Mai multe informații despre: urechea infundata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: