Problema urechi, orice informatie e binevenita
Buna, de ceva vreme am o problema, momentan mai minora sa zic asa, dar e bine de stiut ce am asta ca sa nu se agraveze. Ziua totul e ok, dar seara cand ma pun in pat am senzatia de ureche infundata la urechea stanga, nu foarte tare, usor deranjanta, si foarte putin la urechea dreapta. Daca casc fortat, se aud pocnituri si se desfunda pe moment, dar senzatia revine dupa cateva secunde. E posibil sa fie doar un dop, sau e inceputul a ceva mai grav? Si ce mi-ati recomanda pentru problema? Repet ca senzatia de infundare e usoara, doar enervanta, nu e infundare completa. Va multumesc de timpul si raspunsul acordat.
Scuze ca am mai postat asta o data la un alt topic deschis aici da ma gandeam ca acel topic e mort si am decis sa deschid unul noi.
Scuze ca am mai postat asta o data la un alt topic deschis aici da ma gandeam ca acel topic e mort si am decis sa deschid unul noi.
7 comentarii
ati scris foarte corect
totul din ce ati enumarat este posibil..
un consult ORL.. o sate lamureasca in cateva minute daca este dop..sau este problema de disfunctie tubara sau este vorba de circulatie cerebrala
totul din ce ati enumarat este posibil..
un consult ORL.. o sate lamureasca in cateva minute daca este dop..sau este problema de disfunctie tubara sau este vorba de circulatie cerebrala
Va multumesc de sfaturi. As mai dori sa specific ca de obicei am o mucoasa parca in spatele nasului pe care trebuie sa o scot mereu ca e enervanta. Am fost fumator, dar acum nu mai fumez, si mucoasa e tot acolo, mai ales dimineata. Poate acest detaliu va spune ceva in legatura cu ce as putea avea. Ma gandesc ca daca aceasta mucoasa are legatura cu ce am la ureche, dop nu e..
da, are legatura inflamatia din rinofaringe poate duce la desfunctie tubara.
un aparat de aerosoli var ajuta mult.
un aparat de aerosoli var ajuta mult.
V-as fi recunoscator daca ati dori sa imi recomandati ceva tratament. Sau cum achizitionez un asemnena aparat si cum se numeste. Va multumesc pt promptitudine si ajutor.
M-am interesat de aparat cu aerosli, am vazut cum pot achizitiona unul doar ca nu stiu ce sa pun in el. Sau daca trebuie sa iau pe langa asta ceva medicamente. Va multumesc.
in aparatul de aerosoli se pune
1 fiola de ACC + 2 pic de ulei volatil de eucalipt + ceai cald pana la indicatorul de pe aparat, se fac 3-4 sedinte pe zi cate 10 minute.
urechile trebuie incalzite cu saculete cu sare calda la culcare.
sinupret sau eurespal 3 pe zi
seara la culcare 1 tab de aerius
1 fiola de ACC + 2 pic de ulei volatil de eucalipt + ceai cald pana la indicatorul de pe aparat, se fac 3-4 sedinte pe zi cate 10 minute.
urechile trebuie incalzite cu saculete cu sare calda la culcare.
sinupret sau eurespal 3 pe zi
seara la culcare 1 tab de aerius
Va multumesc de raspuns, am sa imi achizitionez un aparat si am sa va urmez indicatiile. Toate aceste medicamente le voi gasi in farmacii fara reteta?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2cojite dupa ureche
- 3-Uscarea urechilor-
- 7probleme cu urechea
- 12va rog sa ma ajutati - prebleme dupa operatie de astrocitom pilocitic de grad 1(benign)
- 8Va rog din Suflet... NU mai aud cu ureche stanga
- 6Ganglion dupa ureche-ce sa fac?
- 20am ceva in ureche.
- 5Raceala urmata de durere gat, maxilar si infundare ureche.
- 1Urechea dreapta infundata, stari de ameteala
- 0Ureche infundata
- 0Durere gat severa brusca+flegm uscat urmat tuse si urechi infundate durere la nivel gingie
- 7Urechi fierbinti si rosii de vreo 3 zile
- 4am suferit o trauma sonora in urma careia urechea dreapta este mai sensibila
- 2Ureche infundata
- 1Problema ureche dreapta.
- 6Nas înfundat, ureche înfundata cu pulsatie, durere de cap frunte cu pulsatie.
- 1Ureche înfundată
- 1Otita (nu s-a vindecat total dupa medicamentele prescrise)
- 5Țiuit in ureche si senzatia de ureche infundata.
- 5Ureche infundata, tiuit, clipocit de aproape 3 luni
Mai multe informații despre: Urechea urechea infundata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: