penisul meu ciudat

44 comentarii 1 2
0
22-10-2012, ora 21:06
Ovidius93
Nu este medic/terapeut
Ovidius93
Autor: asdfg19
salut am si eu o intrebare ! am 19 ani si pana acum daca vreti sa ma credeti nici nu mi-am inceput viata sexuala pentru ca sunt foarte timid. am fost o singura data la femei ca sa zic asa si atunci nu mi-sa sculat, din ce cauza ar putea fii ? poate sa fie si din cauza ca am fost pentru prima oara si am avut emotii ? Si cand sunt in prezenta unei fete sunt foarte timid nu stiu ce sa fac ca sa numai fiu timid asa :( ? mie imi este tare frica sa nu am ceva probleme cu scularea penisului :( ! dar asa cand ma uit la filme la ceva mi se scoala sau cand sta o fata in poala mea tot la fel mi se scoala dar nu mereu ! poate sa fie din cauza la emotii si ca sunt foarte timid ? :D va rog frumos sa imi raspundeti si mie sincer dar fara sa va bateti joc de mn sau sa ma injurati va rog frumos ! Multumesc

Deci faptul ca ai fost la femei si nu ti s-a sculat asta poate fi cum zici tu din cauza emotiilor.Insa eu iti recomand avand 19 si fiind virgin sa iti faci o prietena de 15-16 ani sa fie si ea virgina si poate la fel de timida ca ea si cand o sa mai incepeti amandoi sa va dati drumu atunci o sa se intample fara a ti se mai culca :P asta nu e o problema mare e din cauza emotiilor si poate daca ai vazut o 'pasarica'goala te-ai cam panicat atata tot.

Si eu am fost la fel de timid si am tot 19 ani dar acu 2 saptamani de zile prietena m-a inselat cu altu.Adica doar statea cu el de cateva zile. Ce poti sa zici aveam total incredere in ea urma sa facem peste 20 de zile 1 an de zile impreuna dar na.. cat crezi tu ca e de cuminte nu credeti tot pe bune, se poate numi manipulare pentru ca cel care iubeste mai putin mereu o sa sufere mai putin..
0
22-10-2012, ora 21:18
Ovidius93
Nu este medic/terapeut
Ovidius93
Sunteti multi care va plangeti de curbura penisului :) eu zic ca nu e nimic daca e ceva mai stramb poti sa zici ca ai un atuu fata pe langa alea drepte pentru ca are alt unghi de penetrare a vaginului si eu cred ca da placere mai mare decat unul normal. Poate singurul dezavantaj este ca pare mai mic :d
0
04-03-2013, ora 16:38
staicu2005
Nu este medic/terapeut
staicu2005
Mai oameni buni,...eu zic sa va apucati de sex serios ca se rezolva si cu preputurile si cu alte pielite agatate de penis, eu mi-am inceput viata sexuala de pe la 16 ani cand ma luat una mai in varsta ca mine avea 26 si mi-a dat aia meserie de nici nu am simtit ca se rupe ata sau ceva anume eram in culmea extazului, acum la 36 de ani sa retras pielea aia de zici ce-i aia, mai sta pe gland cam un sfert in stare flasca, in erectie se decaloteaza de tot, si e super tare ca ma excita rau, asa ca va indemn pe toti :::: seeeeeexxxxx :::: cat cuprinde, si fetele la fel ce atatea ifose, ca aia e stramba ca aia e dreapta, p...a se chiama si e ok atata timp cat sta in sus...stima tuturor !!!
0
13-03-2013, ora 11:32
slavered23
Nu este medic/terapeut
slavered23
:))))
0
02-04-2013, ora 00:50
maius
Nu este medic/terapeut
maius
Si eu am la fel ca andrei14, nici eu nustiu ce sa fac. daca stiti dati-mi un sfat va rog
0
03-06-2013, ora 11:52
robocop111
Nu este medic/terapeut
robocop111
Pt. Cei care li se scola cand tine în brate o fata, bucurativa ! Nu sunteţi ipotenti! E bine, bravo ! Un sfat de la mine : cand vi se scoala langa o fata, ca o pipaiti sau pur si simplu o tineti în brate, nu va mai feriţi si fiţi mandrii, inpingetiva cu penisul în ele sa il simnta ca sigur le place si le incită. Si Pt cei cu fimoza(nu se beleste) (este pielea lipită pe cap) staţi cu ea la soare în erectie si forţaţi usor, ţineţi aşa si se deslipeste usor fara dureri, încercaţi sa o beliti si tineteo aşa forţând usor si cu atenţie cred ca 2 3 minute e de ajuns. Experienţă proprie.
0
04-07-2013, ora 15:55
cristian123000
Nu este medic/terapeut
cristian123000
Salut, am si eu o problema si vreau sa ma ajutati, nu sa facem misto. duminca seara am avut contact sexual fara prezervativ si sa rupt "atza" nu de tot dar ceva din ea. si de duminca cand decalotez penisul ma ustura. este normal ?? ca sa stiu sa nu fii lu-at vrio boala. Va multumesc.si daca e normal cat mai tine usturimea aia si daca pot sa mai am contact sexual pe aceasta perioada...
0
03-09-2013, ora 02:52
JohnnieBravo
Nu este medic/terapeut
JohnnieBravo
Eu mi-am facut decalotarea pe la 12 ani cand am inceput sa ma masturbez, s-a intamplat treptat si fara dureri, acum decalotarea este completa, mi se decaloteaza si singur cand este in erectie sau cand se freaca de chilot, singurul lucru pe care nu il inteleg nici eu este daca e normal sa usture capul penisului decalotat la atingere..
Cat despre forma si orientare, da, este normal sa fie putin curbat si indreptat inspre in sus, chiar lipit de burta. Ata penisului l unii se rupe la primul contact sexual, dupa mai multe sau chiar niciodata, asta depinde de elasticitatea ei, dar nu este nimic grav daca ramane acolo :)
0
03-01-2015, ora 15:47
Emyy02
Nu este medic/terapeut
Emyy02
Buna, am aproape 13 ani, si vreau sa intreb cand ar trebui sa mi se beleasca.
Ma masturbez minim odata pe zi.
0
07-03-2015, ora 13:01
dani21235
Nu este medic/terapeut
dani21235
Salut am 13 ani jumate ma masturbesc zilnic cred ca am o depedenta incercc sa ma las ieri mam masturbat si deodata nustiu mam enervat si am belit tot penisul va rog sami spuneti ce mi sa intamplat cand am facut asta :((
0
23-07-2015, ora 13:24
Eriko
Nu este medic/terapeut
Eriko
Buna ziua, am o problema cu penisul, de cand am facut sex cu sotia a inceput sa.mi apara ca un fel de branza pe penis si din ce in ce sa se stranga in jurul capului, primele zile puteam sa o beles dar acum numai pot sa o belesc si am niste taieturi asa pe penis si ma ustura foarte rau, sa.mi spuna cineva ce pot sa fac sunt foarte speriat, nu sunt in Romania sunt plecat in afara.. ce medicamente sa iau, exista o solutie ?#
0
10-09-2020, ora 20:40
Vlad45
Nu este medic/terapeut
Vlad45
Incep sa cred ca penisul meu nu este normal
Recunosc am 12 ani si mie rusine sa vorbesc asta cu parintii
De ceva timp cred ca penisul meu nu sta drept.
De ex:cand am o erectie mi-se scoala doar ca sta inclinat in fata un sfert din penis de la cap in jos.
Eu imi tin penisul in chiloti cum ar venii lipit de oua adica penisul sta lipit de oua.Si nu stiu daca este corect cum sta in erectie si in pantaloni
0
18-09-2020, ora 15:37
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Vorbeste despre asta cu parintii tai. Rusinea nu te ajuta si un consul la medicul urolog nu e asa de dificil.
E mai bine sa il faci din timp
0
27-01-2021, ora 23:20
Radu D.
Nu este medic/terapeut
Radu D.
Am o problemă de ce nu mi se, , beleste" penisul cand mi se școală deși il pot beli dar nu se beleste singur?
Adaugă un comentariu / răspuns
44 comentarii 1 2

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Penisul normal vs penisul anormal - dimensiuni, caracteristici, limite
  • Lucruri pe care nu le știai despre penisul tău
  • Infecție penis fără contact sexual - cauze și tratament
  • Studiul microbiomului mucoasei genitale masculine
  •