Penis prea mic. Castrare chimica.

287 comentarii 1 2 ..... 789 10 Înainte ›
0
19-08-2016, ora 15:04
utilizator_169303
Nu este medic/terapeut
utilizator_169303
Bai ce-ati facut cu Piticu? L-ati sinucis? ca vad ca nu mai raspunde.
Piticule daca ma vezi acum la televizor da volumul mai tare: Nu te casatori !!! Nu Te casatori !!! Nu Te Casatoriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! e o capcanaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!

david nu este om, el este anunnaki.iiiiiiii.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)

Femeile sunt Lilith !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Acum poti sa închizi televizorul, urmeaza emisiunea Viata Satului, Romania, tara multilateral dezvoltata, esti in comunism in continuare, a fost doar un cosmar totul, Lady Gaga si Rihanna nu exista.

david eu nu ma iau dupa astrologia de pe internet, am un oracol vechi de sute de ani, dar trebuie sa-mi zici ziua, data, luna, anul si ora. Daca mi le spui corect iti zic toata viata ta personala in cateva cuvinte.
Si david, nicio femeie nu te tine doar cu degete si limba, nu mai oferi sperante false la oameni dezamagiti, femeia vrea sa fie penetrata bine, sa simta ca barbatul ei are sange in instalatie.
0
19-08-2016, ora 16:25
david90
Nu este medic/terapeut
david90
Sambata, 27/01/1990, ora 2 noaptea. Ia sa te vad... :))
Cat despre cat de bine se vrea penetrata femeia, iar generalizezi si foarte rau faci...Daca ti-as spune ca poti duce o femeie la orgasm fara ca macar sa o atingi, ai spune ca-s nebun...
0
19-08-2016, ora 17:06
Siux
Nu este medic/terapeut
Siux
In primul rand fata cu roscatul are vagin king size. Am introdus complet in vaginul ei un dildo aproape cat antebratul meu. Am intrebat-o cum e? A zis ca doare putin dar la inceput m-a sfatuit sa il bag cate putin si sa astept pana imi da ea ok-ul sa avansez. In 10 minute era tot inauntru si gafaia in extaz. Dupa treaba cu dildo, am mai vrut-o inca o data. Crede-ma. Dupa ce vezi un astfel de falus intrat intr-o femeie te simti inutil. Si sunt unul dintre cei cu penisul incadrat in valori normale. Dar m-a primit bucuroasa intre coapsele ei si ne-am simtit bine. A avut si orgasm. Vorbele ei: tot una din carne e mai buna! Nu este adolescenta, are 37 ani si un copil la varsta primelor iubiri. Roscatul are 41.
Rezident, tu ai probleme de perceptie. Ti-ai facut un sablon si te raportezi la el. Nu am cheltuit niciodata bani cu femei. Decat benzina aferenta, camera de hotel cateva ore si eventual cate o shaorma. In rest merg pe farmec. Ai impresia ca sunt frumos? Nu. Am in schimb talent oratoric, o minte agera si stiu cand sa ascult. E suficient. Vezi femeile ca pe niste obiecte sexuale. Am facut sex cu tipe care aratau bine dar inferioare ca educatie. M-am simtit ca si cum m-as fi masturbat cu vaginul lor. Pe mine ma excita mai degraba un creier lucrat decat un trup perfect. Si am avut in viata mea fete frumoase si destepte si tandre, toate calitatile la un loc. Sotia mea le intrece pe toate. Am inceput o afacere acum multi ani. Intre timp sotia mea a preluat fraiele aproape complet. Am invatat-o treptat toate mecanismele incepand cu acte si terminand cu relatiile de marketing si a devenit mai buna decat mine. De acum sunt liber sa ma bucur de albinele mele. Oricum uram hartogaraia. Eu sunt un om care adora libertatea padurii decat anostul biroului.
Mai departe. Este plina lumea de fete frumoase si bune de sotii atente. Stingeti televizoarele. Opriti calculatoarele si mergeti printre semeni vostri. O sa vedeti viata altfel. Eu personal sotia si copii, nu am mai deschis televizorul de multicel. Nici nu stim daca bateriile din telecomanda mai sunt bune. Nu ducem, nici unul, dorul mijloacelor media si socializam mai mult. Eu am un job care imi permite libertate de miscare.
Piticule timpul le rezolva pe toate. Doamne de ce nu mai sunt eu adolescent dar sa am experienta de acum? Asta vei spune la mijlocul vietii. Pai iti spun eu daca ai avea minte de om trecut prin viata ai trage in penisul ala asa mic cum il vezi tu, pe toate colegele tale.
0
19-08-2016, ora 17:37
Siux
Nu este medic/terapeut
Siux
Orice femeie la fel ca si orce barbat are o limita a rezitivitatii in fata tentatiilor sexuale.
Sotia mea nu m-a placut la prima vedere. Ma vedea numai ca pe un amic. Eu eram scurs dupa ea. Am inceput sa lucrez cu mintea ei si cand am simtit-o in mreje am spus stop. Nu putem fi prieteni. Nu pot sa ma bad cu tina numai sa vorbim. Te doresc ca pe o femeie. Vreau sa fac dragoste cu tine. Tu te-ai simti confortabil stiind ca vreau sa te devorez pana la ultimul oscior? Ca te vreau asa cum inecatul cauta aer? Mai bine rupem orice legatura. O sa ma indragostesc iar si te voi uita. Nu mai pot continua altfel. Am sarutat-o pe obraz si am plecat fara sa privesc inapoi. A ramas muta privind lung dupa mine. Am vazut-o in retrovizoarea masini cum incapabila sa reactioneze imi privea masina disparand in trafic. Imi venea sa musc din volan. Nu stiam daca am ales bine momentul. Dar voiam totul sau nimic. Eram indragostit si pana acasa am avut un nod in gat. A doua zi. Cand incepusem sa ma resemnez. A sunat telefonul. Era ea. Mi-a spus exact ca in melodia lui Ducu Berti. "Abia cand ai plecat si mi-ai luat inima cu tine am realizat ca nu pot sa stau fara. Vrei sa mai incercam odata?" A urmat prima din multele nopti de dragoste.
0
19-08-2016, ora 17:49
utilizator_169303
Nu este medic/terapeut
utilizator_169303
David, 27 ianuarie: fire chinuita, constienta ca viata are un tel. Plan de evolutie superior.

Siux: inteleg acum motivul succesului tau la femei, insa eu nu vad femeile ca pe niste obiecte sexuale, eu iubesc si pretuiesc femeile, care merita binenteles.
Esti exact genul de barbat pentru care femeile ne urasc pe noi toti si motivul pentru care noi, unii dintre barbati, suntem singuri.
Mai mult de-atat nu voi spune, nici nu voi folosi cuvinte jignitoare pentru ca: n-are sens.
0
19-08-2016, ora 18:15
Siux
Nu este medic/terapeut
Siux
Nimeni nu este vinovat pentru ratarea ta. Nic eu nici intamplarile nefericite pe care le-ai trait. Nu cauta vinovati. Orice problema are mai multe solutii. Nu privi inapoi. Nu fi suparat nici macar pe tine. Ai luat cele mai bune decizii de care esti capabil la momentul respectiv. Priveste orizontul la rasarit. Umbla descult prin iarba umeda de roua si o sa te incarci cu ayata energie incat sa iti ajunga ca sa fi fericit. Fericirea e in tine. Nu cauta motivele esecurilor. Poate ai trait suparari cat altii intr-o viata dar asta a fost pretul pentru lectiile invatate. Priveste si la restul de licoare din pahar. E amara? Da-o pe gat. Sar putea sa lase un gust bun.
0
19-08-2016, ora 18:34
Siux
Nu este medic/terapeut
Siux
Sa nu ma intelegi grasit. Nici eu nu vad femeia ca pe un obect. Uneor sunt mai bune ele decat noi. Sotia mea se ocupa de casa, de afacere, de copii, de mine. Eu am sarcinile mele. Ne completam si avem si noi probleme. Uneori nu avem banii necesari in timp util pentru unele plati dar uite asa ca prin minune apar solutii si ne linistim. Traim alert. Uneori facem sacrificii dar impreuna. Gasim timp pentru relaxare. Toate tin de prioritati. Tu, ce prioritati ai?
0
19-08-2016, ora 21:17
Siux
Nu este medic/terapeut
Siux
Acum coc vinete in gradina pe disc. Beau bere si ascult greierii. Mirosul asta de copt si lemn ars e senzational. E numai bine. Racoare si liniste. Se mai aude un caine latrand in departare. Ma simt bine si ma intreb ce-mi pasa de voi, ce-mi bat capul? Mai imping un lemn in foc si mai intorc o vanata bine rumenita. Aud copii in casa cum rad. Imi pasa pentru ca am fost si eu un adolescent cu frustrari. Prietenii mei incepusera primele iubiri si eu mai plinut cum eram nu reprezentam un exemplar atractiv. Ei se retrageau in locuri ferite cu iubitele, la adapostul noptii. Eu ramaneam singur si neconsolat. Mergeam dezamagit acasa. Ma afundam in carti. Citeam orice si pana tarziu. Visam la o orice urata care sa imi arate compasiune si putina afectiune. As fi facut sex si cu o capra ca sa scap de boala virginitatii. Ma intrebam si eu daca nu o am prea mica daca nu e prea nu stiu cum. Citind, am inceput sa inteleg lucruri de care prietenii mei nu aveau habar. Incepeam sa raman seara pana mai tarziu cu ei vorbind despre lucruri care ii fascinau pe toti. Despre univers, despre curiozitati, ipoteze. De ce apa face vartej numai intr-un sens cand scoti dopul la cada. De ce sfera este cel mai optim recipient. Cum functioneasa un epilator. Contradictii in religie. Si domeniile de interes erau vaste. Fetele incepeau sa se stranga in jurul meu hipnotizate de ce vorbeam eu acolo. Incepeam sa nu mai fiu prada care sta ascunsa in vizuina stramta si intunecata unde nimic nu imi putea face rau. Am inceput sa nu mai ma incalzesc cu vise si sa primesc atentie. Simteam ca imi cresc ghiare si colti. Incepeam sa fiu pradator. Sa adulmec cea mai frageda carne. Curand am inceput sa am prietene, apoi iubite si am ajuns cu mare emotie si la sex. Am trecut proba de foc. De aici nimeni nu m-a mai oprit.
Eram acelasi baiat timid si nu foarte atragator de care se fereau fetele. Dar acum eram atragator. De ce? Pentru ca atitudinea mea s-a schimbat. Oamenii au inceput sa ma vada asa cum ma vedeam eu. Din virginul gastii am ajuns formator de opinie in grup.
Asta vreau de la voi. Priviti in oglinda si iubiti-va. Cum dracu sa te iubeasca cineva cand nici macar tu nu esti in stare de asta?
0
20-08-2016, ora 03:15
david90
Nu este medic/terapeut
david90
@The Resident: In ultima vreme nu prea mai cred ca viata are un tel, ci mai degraba ca reprezinta un nonsens total...Atat timp cat "creierul de labrador" functioneaza la parametri optimi (atat timp cat diferitele "recompense" ale vietii creeaza placere), viata pare sa aiba un al naibii sens.Dar in momentul in care ajungi sa suferi de anhedonie, realizezi ca totul e o iluzie, o minciuna pe care acest "creier de labrador" o perpetueaza pt a asigura supravietuirea speciei... In rest, faptul ca-s o fire chinuita se poate deduce si din postarile mele. :)) Oricum, apreciez efortul.
0
20-08-2016, ora 13:48
utilizator_169303
Nu este medic/terapeut
utilizator_169303
De ce spui: ”cred ca viata reprezinta un nonsens total?”
Viata chiar este un nonsens total.
Ce spune Dumnezeu in biblie? : Viata voastra este o desertaciune. ”Nu sunteţi decât un abur, care se arată puţintel, şi apoi piere.” ( Iacov )
Labradorul este un caine frumos, inteligent, scump si nu este pretentios.
Sfatul meu pentru tine este sa ai grija sa-ti aranjezi parul de 3 ori pe saptamana si sa te cureti in urechi la fiecare sfarsit de saptamana. :-)
Care este diferenta dintre anhedonia ta si atacurile de panica acompaniate de depresie in cazul meu?
” incapacitatea de a simți plăcere din lucrurile fundamentale, sau câteodată din puținele fapte din viață, (ex. mâncare, miros, interacțiune socială, experiențe sexuale, etc.) „
Sa le iau pe rand: mancare – cand mi-e frica nu pot sa mananc nimic.
miros - Un orb trece prin fata unei pescarii, isi scoate palaria si zice:
-Buna ziua, doamnelor!
interactiune sociala – n-ai cu cine, toata lumea se lauda, in realitate toti exagereaza sau mint, Whatsapp a rapit sufletele tuturor celor tineri si nelinistiti.
Facebook ne arata noile modele de generatii: comportamente narcisiste, unghii false ( ca si ele ), par vopsit de fiecare data altfel, dragostea adevarata ( Audi ), sunt singura ( 5000 friends ) ???
peste putin timp: M-am mutat in Viena acum prieteni dragi, va salut, va pup si nu uitati, dragostea este totul. Apoi la scurt timp: ”got engaged” cu un golan cu bani. The end
LinkedIn ne pune in legatura cu oameni puternici si importanti, mare parte dintre ei ii cunosti de cand erai tanar, tu erai cineva, ei erau muritori de foame care se stergeau cu coceni de porumb la fund, acum insa ei vor sa-ti demonstreze ca tu esti un nimeni si ei sunt PR,
Manageri, Bancheri, Avocati, Business Development Director, Royal IHC (???) wtf ? mai munceste cineva in tara asta? Si daca da, unde sunt progresele? Ca eu nu vad progrese decat in vietile lor, nu vad sa faca ceva bun pentru tara sau pentru mine.
Ceea ce omul prost, de rand, nu intelege este ca LinkedIn incearca sa ne ilumineze: ”ținerea legăturii cu contactele importante vă poate ajuta în carieră. Stabiliți rapid contacte cu unele persoane pe care credem că le cunoașteți.”
Cum adica contacte importante? Adica oamenii astia se cred importanti? Sau traiesc cu impresia ca eu ii consider pe ei a avea vreo importanta?
interesant...

Dar sa trec mai departe: experiențe sexuale – da, insa aici este mult de comentat pentru ca vorbim de o gama larga de femei, am sa incerc sa dau macar cateva nume: Xanax, Tranxene, Lexotan ( asta era o tipa roscata ), Valium, Effexor, Zyprexa ( asta avea capul mic ). Cu aceste femei vei fi un taur la pat, intrebarea este cat dureaza?
Raspuns: toata viata.

David, consideri ca esti singura fire chinuita?
Sa stii ca in mare la oracolul tau cade bine, la alte persoane scrie accidente, puscarie, moarte subita, viata ratata etc.
La tine reiese ca pana la urma vei reusi. Acest oracol nu a dat niciodata gres si nu se schimba in functie de vremuri precum personalitatile din astrologie.
Eu stiu de ce sufar, sufar ca m-am lasat prostit de niste oameni care nu erau de fapt oameni. Si de singuratate, lipsa de afectiune, in rest asta-i tot, trebuie sa identifici si tu cauza suferintei tale si sa cauti sa o rezolvi, mai ales ca esti tanar si ai mai multe sanse decat am eu.
0
20-08-2016, ora 20:11
Siux
Nu este medic/terapeut
Siux
Traiesc acei ce vor sa lupte
Iar cei fricosi, se plang si mor
De-vezi murind, sa-i lasi sa moara
Caci moartea e menirea lor

George Cosbuc
0
20-08-2016, ora 22:17
david90
Nu este medic/terapeut
david90
@Siux: Moartea e menirea tuturor, fie ca vrem sa acceptam sau nu...De fapt, e singura certitudine a vietii...
Dar cum am mai zis, "creierul de labrador" isi creeaza propria lume imaginara, pt care traieste sa lupte, sa supravietuiasca si sa se reproduca, sa perpetueze specia cu alte cuvinte, ceea ce fac toate animalele, omul fiind tot un animal...

"Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one..."
- Albert Einstein -

@The Resident: Noi suntem fauritorii propriului nostru destin, astrele neavand absolut nicio influenta asupra noastra, singura conditie este sa avem cea mai de pret calitate (sanatatea) si totodata sa fim inzestrati si cu o inteligenta medie sau peste medie, acestea fiind singurele aspecte ce nu depind de noi.A, si ar mai fi mediul in care ne nastem si crestem, pe care de asemenea nu il putem controla si care are o influenta imensa asupra dezvoltarii psihicului nostru. In rest, the sky is no longer the limit...
p.s. Foarte haios ultimul tau comment. :)
0
20-08-2016, ora 23:10
utilizator_169303
Nu este medic/terapeut
utilizator_169303
Siux, cauta sa gasesti fraiere in continuare care sa mearga la hotel cu tine in schimbul unei shaorme.
Ursulet dragut si simpatic, ”iubit” de fete pentru banii sai...esti patetic, o femeie inteligenta n-o prostesti cu o shaorma, tu n-ai avut niciodata o femeie inteligenta la pat.
Tu nu esti manager, ai si tu o afacere de 2 lei in care esti bagat probabil si cu niste baieti ”suspusi”-combinatii tipice, blaturi romanesti.
Enjoy your meal in viluta ta si da-i cu vinu in continuare, dar nu uita ca pan la urma TOATA LUMEA MOARE !

Ai facut o mare greseala ca mai atacat cu acest catren, eu am fost baiat finut si nu am vrut sa ma iau de tine, dar tu ai tinut mortis sa ma ataci cu acele versuri.
Nu esti faraon si nici nemuritor, habar n-ai ce inseamna anxietatea sau anhedonia.
Poetul se referea la cei fricosi in sensul de lasi nu la cei bolnavi de atacuri de panica.

David te rog sa nu-i iei apararea, lasa-l pe acest clovn sa vorbeasca singur. Pentru el femeile sunt niste obiecte sexuale pe care le prosteste usor cu farmecul sau din portofel: doar benzina, o shaorma si-un hotel.
0
21-08-2016, ora 03:01
david90
Nu este medic/terapeut
david90
@The Resident: I'm with you, mate... :)
Unde mai pui ca tipul a mai luptat si in Irak, cica...(pe un alt topic)
Imi vine in minte replica lui Andy Anderson, tatal lui Louie: "Pai eu am condus tancuri, baiete...".:))
0
21-08-2016, ora 03:26
david90
Nu este medic/terapeut
david90
Hai sa va zic o gluma, ca sa mai destindem atmosfera...

Stiti care este asemanarea intre dentistul unei blonde si amantul unei blonde?!
Raspunsul: Amandoi o lucreaza in gura... :))
0
21-08-2016, ora 05:32
Siux
Nu este medic/terapeut
Siux
Rezident, dragule, vezi ca interpretezi grasit? Pai eu sa te atac pe tine? Eu am pus catrenul cu scop motivational. Sunt constient de problemele voastre. Nu rad de ele. Incerc sa va fac sa ganditi pozitiv. Incerc sa va arat ca poti avea succes din lucriri marunte. Pai tu asa ai inteles? Ca eu fac sex pe shaorma? Faptul ca merg la un hotel este pentru confort. Nu aduc pe nimeni in patul conjugal si nu merg in casa altuia. Prefer un teren neutru. In genere activitatile extraconjugale sunt insotite de o partenera cu propria relatie si atunci timpul este limitat. Ne intalnim strict pentru sex, fara excursii prin localuri unde putem fi vazuti accidental. Uneori intrebi. "Tu ai mancat ceva? Nu vrei sa luam ceva la pachet? Nu am de gand sa te eliberez repede. Trebuie sa imi hranesc prizonierul!" Am zis shaorma pentru exemplificare dar uneori putem alege un pui rotisat cu ceva sosuri. Aia de la kaufland sunt grozavi. Sau alte specialitati de fast-food. Nu ofer hrana ca ofranda. Dar stimularea papilelor gustative ofera un plus de placere la cea ce urmeaza.
Despre afacerea aia de care spui, este una mica de familie in care sunt numai cu sotia mea. O afacere inceputa singur dar in care s-a alaturat si ea. Fara angajati. Avem nevoie uneori de sprijin si primim ajutor de la o colaboratoare. O pensionara de treaba in care avem mare incredere si pe care o rasplatim pe masura.
Tot ce am scris este nu pentru lauda mea. Sunt un anonim si vreau sa arat celor care si-au piertdut speranta, ca se poate sa ai succes si daca nu esti Terente sau Brad Pit.
Nu va compatimesc pe nici unul. Bateti-va cu mine. Vreau sa vad razboinicul din voi nu lacrimile voastre amestecate cu muci intr-o batista mototolita.
David poate iti pare o grozavie faptul ca am fost intr-un teatru de operatii fierbinte, si intr-o peroada critica. Aveam 24 de ani. Faceam parte dintr-o unitate de elita. Am primit o educatie militara dintre cele mai alese. Sunt cercetas diversionist prin parasutare in dispozitivul inamic. Sunt specializat pe ambuscade si rapiri. Suna futuristic. Eu sunt junior. Am lucrat cu oameni care au pregatire militara si aptitudini care te lasa mut. Avem oameni in apararea tarii care se pot compara cu cei mai buni din cele mai bune armate. Pacat ca nu sunt rasplatiti pentru pregatirea lor.
Am fost in irak, da si am luptat acolo la propriu sa scoatem orasul Nasiria de sub mana insurgentilor. Am avut camarazi care au apelat la asistenta psihologica la repatriere. Am fost medaliat personal pe front, acolo in irak, de catre prim ministrul vremii Adrian Nastase. Sti cu ce m-am ales? Cu banii pe misiune. O tinichea care sta in cutie. Un titlu de veteran si incepand de anul asta scutire de impozit.
Am trecut in rezerva acum 8 ani pentru un salariu de 3 ori mai mare decat solda militara.
Toate astea le pot demonstra dar nu online. Ne intalnim in Bucuresti si vezi cu ochii tai.

In rest, astept provocari nu smiorcaeli. Hai curaj la scos ghiarele.
0
21-08-2016, ora 11:15
david90
Nu este medic/terapeut
david90
@Siux: Fara sa am intentia sa te judec, dar asa iti iubesti tu sotia, inseland-o?! Ce s-ar intampla daca si ea ar face la fel iar tu ai afla?!
Iar legat de pregatirea ta militara, sa stii ca te cred.In comment-ul anterior am fost putin ironic, recunosc.
Cat despre tulburarile psihice, trebuie sa le traiesti pe pielea ta pt a le intelege in totalitate.Psihologii, psihoterapeutii, psihiatrii, invata despre ele din carti si din practica cu pacientii, dar nicidecum nu le inteleg in totalitate daca nu le-au trait...Crede-ma ca e extrem de greu sa gandesti pozitiv cand suferi de anxietate generalizata, spre exemplu...uneori e chiar imposibil...
0
21-08-2016, ora 12:49
Siux
Nu este medic/terapeut
Siux
Eu nu am si alte relatii pentru ca nu am parte de sex acasa. Sau pentru ca nu o iubesc. Sotia mea e frumoasa. De multe ori surprind clienti care flirteaza cu ea de fata cu mine fara sa stie ca suntem soti. Ma amuz. Fac cu ochiul sotiei sa intre in joc si sa se prefaca ca nu sunt acolo. Unii sunt ingeniosi. Nu sunt gelos. Trupul sotiei mele nu este al meu. Face ce vrea cu el. Eu sunt cel pe care l-a ales. Sunt cel mai bun. Poate sa faca o verificare daca vrea. Se poate culca cu cine pofteste. Nu tin sa aflu dar nici nu m-as supara. O iubesc din toata fiinta mea. Nu as imbartani langa altcineva si uite, facem curand un deceniu impreuna. Dar nu vad sexul ca pe un lucru cenzurabil. Fiecare dispune cum vrea de propria persoana. Casatoria este un fel de intelegere de impartire a grijilor si bucuriilor. O uniune prin care se asigura o crestere sanatoasa si corecta a copiilor. Dar nu ne face stapan pe celalalt. Invatati sa oferiti libertate ca sa nu traiti intr-o inchisoare numita casatorie.
1
21-08-2016, ora 15:21
david90
Nu este medic/terapeut
david90
Fiecare vede iubirea si casatoria intr-un anumit fel, eu insa nu subscriu in mare parte la descrierea facuta de tine.E ca si cand ti-ai trada tara...Nu poti spune ca iti iubesti tara pe care tocmai ai dat-o pe mana inamicului...Dar na, suntem indivizi diferiti, avem pareri diferite.
Si sa stii ca nu exista cel mai bun...intotdeauna se va gasi unul mai bun ca tine, sau ca mine, sau ca oricare altul...Si marii campioni mai pierd cateodata...
p.s. Sau nu poti spune ca Iuda l-a iubit pe Isus, atat timp cat l-a vandut pe 30 de arginti...
0
21-08-2016, ora 15:34
piticu90
Nu este medic/terapeut
piticu90
In primul rand, salut din nou si multumesc pentru noul raspuns adaugat, Siux. Trebuie sa recunosc ca mi ai ridicat moralul si totodata mi l ai scazut in unele randuri scrise de tine. Bine, pot spune ca sunt obisnuit.
Fata de ultima data cand am postat aici, pot spune ca am scapat de o problema: virginitatea. Am fost la o escorta, foarte ok, curata, fara probleme medicale (le aleg dupa un forum unde la sfarsit fiecare ii face escortei o recenzie cum a fost si daca are ceva, deci cat de cat e sigura treaba). A fost bine, nimic spectaculos, mi am imaginat ca prima oara o sa fie ceva wow dar nu a fost chiar asa desi doamna respectiva chiar s a implicat, n am ce spune. Pana in momentul de fata, am fost la circa 3 escorte. Pe toate le am ales ca pentru mine, adica din ce citeam acolo cautam unele cat mai stramte in vagin pentru ca eu o am si subtire, cum am mai spus, nu doar pica. Bineinteles ca degeaba. Pentru mine nu au fost stramte, nici largi insa. Ca drept dovata nici n am reusit sa finalizez in normal, doar oral si ala chinuit pentru ca nu am putut deloc. Finalizez greu, o fac o ora in continuu si nu reusesc sa termin. Poate ca unii vor spune ca e bine, ca femeile vor fi multumite chiar si asa mica si subtire cum e dar eu nu prea m am simtit asa de bine din cauza acestui aspect. Ttranspiram ca un porc la taiere, desi nu s gras, din contra si tot nu finalizam. :) In fine, bine ca am scapat de aceasta problema, nici acum nu mi vine sa cred ca numai sunt virgin si pe langa asta am intalnit si niste fete foarte ok ca atitudine. Niciuna nu a ras de marimea mea, din contra prima mi a spus ca a avut si mai mici, dar stiti cum e cu genul asta de fete ele nu prea rad de tine pentru ca vor sa le vii doar le ele. Deci nu cred 100% vorbele lor.
Legat de exemplul tau cu salamul, da ai dreptate, e greu sa estimezi dar iti garantez ca a mea fata de altele chiar se vede ca e mult mai mica si datorita grosimii care o face sa para si mai mica. Deci pica exemplul acesta, dar buna initiativa, multumesc!
Nu sunt de acord cu marimea vaginului. Si chiar daca ar fi asa cum spui tu, de ce majoritatea femeilor spun ca vor una mare din moment ce, teoretic, sunt buni si 10 cm? Nu cred ca de nebune.
Sunt de acord ca si tehnica conteaza, modul cum o saruti, o atingi, cei spui. Cred ca cel mai bun preludiu pentru o femeie e sexul oral, pe care l as face fara probleme, nu ma deranjeaza atata timp cat stiu ca e fericita si de ce nu si eu?!
Normal ca si ele au complexe. Da, cel legat de sani e unul mare. DAR! ele se pot opera si isi pot marii sanii. Pai mai discutam eu aici cu voi daca se putea mari penisul fara probleme?! Mai aveam eu tendinte de sinucidere din cauza acestei probleme? Nici vorba! Acum eram fericit si vesel gandindu ma ca intr o zi voi strange cei 1-2-3-100k euro pentru a fi un barbat normal si pentru a face o femeie fericita. Era totul roz pentru mine. Din pacate stiinta nu a reusit sa gaseasca un remediu pentru aceasta problema desi am reusit sa descoperim o gramada de lucruri, ne zbatem pentru o gramada de drepturi, am descoperit ca nu exista nicio divinitate ori putere creatoare dar n am reusit sa scapam oamenii de un complex al penisului mic.si cati nu s au sinucis din cauza acestei probleme, cati n au fost parasiti etc...
Foarte buna ideea asta cu straina. Din pacate nu o sa o aplic pentru ca sufar de timiditate si inainte de a o aborda imi fac 104932430 de milioane de ganduri. Dar mi a placut cum ai gandit o. In general le mai arunc prietenelor subtil ideea asta cu marimea. Nu bat vreun apropo ca eu o am mica, dar vreau sa vad ce reactie au. Unele spun ca nu conteaza dar majoritatea ca e nevoie sa fie mare si groasa. Desi o spun in gluma, tin sa cred ca lafel ar fi si in realitate. Cat despre cele care spun ca nu conteaza marimea, n am incredere in ele. Eu in general n am incredere in oameni. Cred ca spun asta pentru a nu parea c, rve sau mai stiu eu ce. Si eu ma gandeam exact lafel, ca imi trebuie una cu probleme mai mari ca ale mele pentru a reusi sa uit de ele si sa o ajut pe ea sa treaca peste. In felul asta poate o sa ma ajute sa trec si eu peste, sa exista intre noi 2 o simbioza. De multe ori ma gandesc ca n ar fi rau sa iau una la vreo 36-38 de ani, chiar daca e mai mare dar poate se gandeste ca nu o mai ia nimeni la varsta aia si mai ales daca unu de 21 se indragosteste de ea o sa si recapete increderea in sine si o sa mi ofere si mie putina atentie.
E posibil sa spuna adevarul prietena ta dar atata timp cat devoreaza si alti barbati, nu doar pe iubitul ei deja numai conteaza. E drept, cam asa as fi si eu cu o iubita. Probabil as face o ce 3-4 ori pe zi cel putin la inceput. Mi ar placea, n as refuza asta mai ales daca ar vrea si ea si daca s ar simti bine, normal.
Multumesc pentru apreciere legata de minte, dar nu ma consider vreun geniu. Am citit cate ceva la viata mea, nu pot spune ca sunt mort dupa citit, din pacate penrtu mine, dar cand pot o fac. Insa din cauza timiditatii de care sufar, de multe ori, cand vorbesc cu alti oameni ajung sa ma balbai unele cuvinte din graba de a povesti mai repede. Incurc de multe ori subiectul cu predicatul, de aici ma apuca teama, las vocea joasa si tac...Mi as dori insa sa cunosc fete care sa mi spuna ca sunt atrase de modul meu de a gandi. Din pacate n am prea intalnit astfel de fete, doar materialiste ori cele care se uita la fizic. Cele bune erau luate iar eu nu sunt genul de a fura o iubita cuiva.
Mi ai dat raspunsul legat de prietena asta a ta in a doua postare. :)) Deci il insala, sper sa stie si el. Eu sunt *de moda veche*, nu s adeptul democratie, am motivele mele, cand esti sarac, cand ai tot felul de complexe vezi altfel lumea asta *perfecta* si spre deosebire de ceilalti care ii vad doar pe homosexuali fara dreptul de a se iubi, in acte, eu ii vad pe copiii amarati fara dreptul la educatie, hrana si o viata decenta. Tin la tot ce inseamna fidelitate, pentru mine, personal, e o dovata de iubire suprema. Daca nu ma deranja ca sotia m ar insela nu ma deranja ca o am mica. Asa lua de la mine sufletul bun, lua de la altul penisul, de la altul banii si facea un barbat intreg din 3. Nu! Ori il iei cu bune si cu rele pe unul ori stai cu toti cum doresti dar nu ti bate joc de sentimentele unui om. Repet, e parerea mea, stiu ca nu esti de acord cu ea.
Si pe mine ma atrag femeile inteligente iar in pat imi place sa fiu mai mult tandru decat salbatic. Desi in ziua de azi femeilor le place fiare feroce in pat. Eu pot *sa mi dau drumul la iubre* cand se tinem imbratisati nu cand fac filme xxx cu ea, nu s Rocco Sifredi, din pacate. Bine, oricum e greu sa mi gasesc o femeie pe placul meu. Eu caut o femeie cum erau ele odata. Cuminti, dragalase, dragastoase, tandre, copilaroase, inteligente, decente, fara vicii, cu bun simt, care apreciau mai mult sufletul unui barbat decat banii ori penisul. Care voiau sa construiasca alaturi de el si nu le deranja daca gateau. Azi, in schimb majoritatea sunt exact opusul. Majoriatea prietenelor mele fumeaza, de baut numai zic ca ma pun in cap iar eu nu ma omor nici dupa tigari, defapt am pus banii pe care i as fi dat pe tigari de o parte si acum urmeaza sa mi iau o masina din banii respectivi, iar bautura de cand am luat carnetul am cam renuntat la ea. Prefer sa fiu soferul responsabil. Si desi o sa sune ciudat ma distrez mult mai bine decat cei care beau ori se drogheaza. Nu prea am vicii, poate doar stadionul care ma elibereaza de stres, nervi, timiditate, ma face sa ma simt liber. Nu fac parte din galerie dar IUBESC sa merg in mijlocul lor si sa cant pana ragusesc, la propriu. Am noroc ca sustin si o echipa cu galerie, cei drept.
Daca tu si cu sotia ta ati reusit sa incepeti o afacere, ati luat o de jos, bravo voua. Mai greu gasesti astfel de femei. Recunosc ca si eu ma gandesc cu groaza la birocratie. In special la cea a Romaniei, care e foarte stufoasa. Si eu as vrea sa am o afacere, am mai multe idei insa imi trebuie fonduri si bineinteles sustinere. Nu vreau sa ajung sa am un venit foarte mare, imi ajung 1000 euro pe luna. Acum am un salariu de 1200 lei plus bonuri si ma descurc foarte bine. Nici nu s eu ala cheltuitor, viata m a invatat sa fiu asa, deci ma descurc cu bani putini. Insa nu mi place ideea de sef, de a fi condus de cineva. Ai un hobby foarte frumos si foarte util totodata, cel legat de apicultura. Citeam undeva ca daca ar disparea toate albinele de pe pamant, ar disparea si specia umana. Intre noi e o legatura, avem nevoie si noi de ele si ele de noi. Din pacate foarte multe abline mor si s ar putea ca peste 50-100 de ani sa fie chiar pe cale de disparitie daca o tinem tot asa. Mi ar placea sa lucrez in natura, defapt cam asta ar fi afacerea ideala ceva legat de pamant. Mai ales ca Romania are cu ce, din pacate nu are cu cine. Deh, granarul Europei odata iar acum.gunoaie peste tot.saraca tara bogata, cum se spunea intr o melodie.
Nici eu nu pot spune ca sunt obsedat de TV. La mine merge TV ul doar pe posturile de sport. Imi place sa urmaresc cam toate stirile sportive, sunt un impatimit al sportului si nu as refuza pentru nimic in lume o partide de fotbal cu prietenii.
Frumos cum ai cucerit o doar ca eu nu prea vorbesc cu multe fete. De multe ori cand ma bag in seama cu una, fie si o prietena, imi dau senzatia ca nu vor sa comunice cu mine. Ca le e frica sa nu cumva sa mi doresc mai mult cu ele decat o simpla prietenie. De asta prefer sa renunt. Cand vad ca vine muscnulosul si incepe sa rade cu ele deja ma gandesc cum as putea concura eu cu el. Eu urat, pitic, cu una mica, cu parul vai de el, fara bani, care conduc o Dacie veche si ala baiatul perfect si bun la toate.
E greu sa i spui lui Rezistent ca fericirea e in el. Poate ca asa e la unii, altii vor sa imparta fericirea cu cineva. Tu ai o familie, e cel mai frumos si minunat lucru. Normal ca e usor sa spui ca fericirea e in fiecare din noi. Dar sincer nu stiu daca ai reusi sa te desparti usor de sotie si copii chiar daca feiricirea e in tine. Suntem oameni, avem sentimente. Pana si animalele se iubesc, sufelteste vorbind, las la o parte partea sexuala. Dar omul care are si ratiune? Stiu ca se promoveaza in lume ca eu sunt eu, fac ce vreau fiecare face ce vrea bla blaa.dar omul are nevoie de om. Exact cum era si cu mitul hermafroditului. Iti cauti jumatatea pentru a fi fericit. Nu cred in jumate dar cred ca toti doresc sa aiba pe cineva langa ei care sa i iubeasca si la necaz sa le stearga lacrimile si sa le spuna o vorba buna. Din pacate omul devine un animal rational care uita ca e construit cu cel mai frumos dar de la Dumnezeu: Bunatate! Si astfel lasam sa iasa din noi ce e mai rau, adica cealalta parte din constructia omului pe care n ar trebui sa o scoate la iveala, poate doar foarte rar si anume Rautate. Rezident nu i un om rau, e un om chinuit de viata si in special de oameni. Numai el stie prin ce a trecut si cum a trecut peste problemele respective. Nu trebuie hulit, trebuie ajutat lafel ca toti oamenii care au o problema. Noi, ca oameni ar trebui sa intindem o mana de ajutorul semanului nostru nu sa l impingem in groapa doar pentru ca asa vreau sistemul de conducere numit democratie care teoretic ar trebui sa promoveze tot ce e mai bun si in special egalitatea.
Tu oarecum, legat de adolecenta ta cand ai reusit sa te regasesti ai avut si norocul prietenilor din grup. De ce spun asta? Pai tu le vorbeai lucru educative, intelectuale, din carti iar ei TE ASCULTAU! Pai de cate ori crezi ca n am vorbit si eu despre asta? Si ce crezi? La sfarsit toti radeau sau se trezeau unu cu o replica *Hooo ba cultule ca nu esti la scoala. Ia si trage un fum sa ti revii*. Cam asta e problema la mine. Stiu ca o sa mi spuni sa mi caut alti prieteni dar unde? Nu e asa usor sa ti gasesti prieteni cu ceva creier. In general, in ziua de azi, majoritate vorbesc doar de fund, sani, fotbal si cam atat. Alte subiecte greu de abordat cu ei. Nu te gandi ca cu fetele e altfel. Si ele tot tampenii vorbesc.
Crede ma ca nu e mereu valabila chestia cu eu daca nu ma iubesc cum sa ma iubeasca altcineva? Poate e valabila dar doar la barbati. Am cunoscut multe femei care spuneau ca au complexe, ca nu le iubeste nimeni si peste 2 zile aveau relatie.Ma uit mereu pe Facebook cum se incurajeaza femeia cu complexe, cum sunt ajutate sa treaca peste problemele lor de multe ori chiar si de barbati. Dar cand vine vorba de noi, de barbati, nimeni nu zice nimic. Din contra, se rade fara nicio problema. Cate postari legate de penisuri mici care sunt luate la misto ca nu s bune de nimic n am vazut eu.
Legat de citatul tau scris de George Cosbuc, la el m am referit cand am spus ca mi ai coborat moralul. Si asa e. ESte a doua oara cand il vad in 2 saptamani. Prima oara mi a luat ceva sa pot trece peste. Acum am avut noroc pentru ca am fost la o petrecere la tara in weekend si m am pus pe picioare repede. Altfel as fi fost din nou dezamagit de inegalitatile vietii pe care unii le vad ca lucruri normale. Ce spui tu acolo, e ca si cand ai spune ca unul care nu are picioare nu trebuie ajutat sa se deplaseze cu un scaun cu rotile, nu. Din contra, trebuie lasat sa moara si sa se chinuie tarandu se. Ori eu nu s de acord. Nu doar ca l ajut sa mearga, ii dau si bani pentru o posibil operatie care l ar ajuta sa mearga, din nou, in caz ca se poate. Scopul meu pe pamant e sa i ajut si pe altii nu doar pe mine. Sunt om, am ratiune, am putere. Altul nu are deci il ajut eu atunci chiar daca as putea face ceva mai bun pentru mine in timpul ala. Dar faptul ca respectivul ma priveste in ochi si mi multumeste pentru ajutorul oferit e cea mai mare rasplata pentru mine, De ceva timp am gasit un forum pe care oamenii, sub infulenta anonimatului, oameni cu probleme, posteaza acolo faptul ca vor sa se sinucide. Eu fac parte din echipa care ii incurajeaza, le spune o vorba buna. De multe ori multi ajung sa mi dea dreptate si chiar sa revine cu multumiri. Stiu ca pare ciudat ca eu, cel care ma gandesc la sinucidere ii ajut pe altii sa treaca peste dar asta este un har al meu. Sa reunsesc sa i mobilizez pe toti sa treaca peste probleme mai putin pe mine.Stii care e visul meu? Defapt visele mele? Unul din ele ar fi sa am suficienti bani si timp cat sa pot vizita intreaga lume, in special locurile incarcate de istorie. Al doilea ar fi sa deschid o fundatie de ajutorare a oamenilor. De la copii si pana la batrani. Pentru ca ma impresioneaza de multe ori problemele oamenilor pana la lacrimri si imi doresc sa i ajut sa scape de aceste probleme. Sa le pot reda zambetul pe buze. Si revin la acel citat dupa aceste exemple si spun ca oamenii ar trebuii sa se ajute intre ei nu sa ne impingem unii pe altii in groapa doar pentru a trai noi bine. Nu i normal pentru ca fiecare are o anumita putere, o anumita capacitate de a gandi, un anumit iq, o anumita inaltime, greutate etc unii mai mare altii mai mica. Ideea e ca noi ar trebui sa ne completam, sa ne ajutam nu sa ne uram si sa ne ucidem.
Cand esti jos si nu ai pe nimeni alaturi e greu sa te ridici de odata. De multe ori te gandesti ca plangi un pic, iti lasi mucii in batista cum spui tu si parasesti lumea, poate asa vor fi si altii fericiti daca oricum nu te ajuta ori nu te intelege nimeni. Tu poti sa mi spui mie ca e usor sa urci un munte dar poate tu ai un echipament adecvat, ai facut asta si inainte, te ai pregatit in domeniul ala dar tu ma pui pe mine sa o fac cu mainile goale. Imi e aproape imposibil. Aici incerc eu sa ti atrag atentia. Ca eu nu am pe ce ma baza. Daca o aveam mica dar eram frumos ma gandeam ca vad eu ce fac cu ea in pat, important e sa ajungem acolo, sau invers, daca o aveam mare dar eram urat ziceam ca o bag eu in pat pana la urma macar pe una dupa o sa mi se auda vestea ca e mare si or sa vina de buna voie chiar daca sunt urat. Dar eu am cam toate necazurile legate de fizic. In afara de sufeltul bun si ceva minte, cred eu nu am absoult nimic. Eu daca vin cu o idee majoritatea se gasesc sa mi spuna ca e altfel. Pentru ca eu sunt, cum am mai spus, de moda veche, nu s adeptul democratie, sunt mai extremist din fire si datorita vietii si de aici pornesc multe. Lumea s a schimbat, spuneti voi in bine, v ati emancipat, spuneti voi in bine. Eu insa nu sunt de acord cu multe din aceste lucruri si de aici apar alte complexe legate de psihicul meu, de gandire. E greu sa intalnesc o fata care sa spuna, da asa e, aici sunt de acord cu tine. Toti spun ca fiecare face ce vrea. Ok, ok de acord! Dar stii ce e amuzant? Un stiu arata ca in anul 2020 principala boala de care va suferi omul va fi depresia. Marea majoritate, nu doar cei ca mine care refuza unele schimbari, chiar si cei moderni. Si asa e, ma uit la unii cu foarte multi bani care sufera, care nu au ceva, oameni care au langa ei prieteni, familie totul si totusi le lispeste ceva. Pai cum asa? Omul bogat, inteligent, LIBER, frumos, perfect totusi intra in depresie, simte ca i lispeste ceva si totusi nu stie ce. Ma pune pe ganduri, nu vreau sa intru in altele sa mi zici ca sufar de mania persecutie sau altele dar e putin ciudat. Cum spune o vorba romaneasca *Om* trai si om* vedea*.
Interesant faptul ca ai fost in razboi. Sincer si eu as fi dorit sa urmaresc o cariera militara. Din fire sunt patriot, imi plac lucrurile de genul asta. Cand i am spus lu tata de asta a spus ca s nebun. El a fost in aramta la Revolutia din 89 si mereu imi povestea ce frica a avut. Lafel si stra bunicii mei au luptat in cele 2 razboaie mondiale, in razboiul de independenta, am de la cine lua sentimentul patriotic si dorinta aceasta de lupta. Poate e si din cauza varstei, a *sangelui iute* cum ar spune bunica mea, cine stie. Nu mi place sa cred ca sunt razbunator dar imi place sa cred ca sunt razboinic. Bine, chiar daca as fi incercat sa ma duc in armata probabil oricum m ar refuza datorita fiziculi de copil de 16 ani.
Faptul ca tu iti inseli sotia este modul tau de a trai si de a concepe viata. Nu inseamna ca noi, cei care dorim sa fim fideli, suntem tampiti, inapoiati sau mai stiu eu cum ne vedeti voi. Asa dorim noi. Daca exista vreo fata care doreste sa fie fidela si doreste un baiat fidel pentru tot restul vietii aici sunt. Daca nu asta e. O sa infiez un copil, o sa imi iau un caine vad eu. Nu sunt nici primul si nici singurul care moare singur, nu? Cum am mai spus pentru mine fideliatea e un gest de iubire. Normal ca nu e trupul meu trupul ei dar asta nu inseamna ca daca imi e fidela mie e proasta sau mai stiu eu cum, nu. Ca tu traiesti asa bravo tie. Atata timp cat ai discutat asta cu sotia ta si a fost de acord atunci e ok. E viata voastra. Sunt de acord cu ce ai spus de casatorie, asa e. Un copil are nevoie de parintii lui naturali, nu de altii noi. E putin ciudat pentru un copil sa aiba noi parinti, chiar pentru unii traumatizant. Ei au nevoie de influenta masculina si de cea feminia de la cei care le au dat viata nu de la altii noi. Legat de cealalta parte, nu am spus ca eu sunt stapan pe ea. Am spus ca imi doresc sa fie fidela. O sa discut cu ea inainte, daca e de acord cu asta perfect, daca nu o las sa plece nu o oblig sa stea cu mine si sa mi fie fidela. Oricum nu cred in iubirea asta intre 2 oameni. Cred in iubrea intre frati, iubrea parintilor dar iubirea asta legat de jumatatea fiecaruia e o prostie. Poate ca exista dar la un moment dat ea dispare. Si apare altcineva in peisaj si se repeta povestea. Iubirea ar trebui sa fie ceva ce dureaza o viata, nu 2 ani. Sa fim seriosi, cum ar fi sa vezi cum parintii se despart de copiii lor pe motiv ca nu i mai iubesc. * Stii tatii si mamii nu te mai iubesc. A fost frumos cat a durat dar acum noi am facut alt copil iar acum te parasim. Dar nu ti fa griji vei gasi alti parinti care sa te iubeasca, esti un copil minunat. Adio!* Ar fi penibil, nu? E copilul tau cum sa l parasesti? Ei cam asa vad eu treaba cu dragostea: ori iubeste persoana respectiva o viata ca pe propria familie ori inseamna ca nu a fost cu adevarat dragoste ci doar o atasare sau o nevoie. De ce m as simti intr o inchisoare daca nu mi insel partenera? M as simti asa poate daca nu mi ar oferi liberatea de care am nevoie si acum. Adica sa ies la un fotbal cu baietii, la un gratar, la o bere, pescuit etc. Daca mi ar interzice aceste mici bucurii probabil m as simtii inchis. Lafel si eu i as oferi bucuria de a se distra. Si daca ma va insela va fi alegerea ei. Insa va trebui sa fie constineta ca acesta distractie de 15-20-60 minute o va costa pierderea persoanei iubite. Nici pe mine nu ma obliga nimeni sa stau langa cineva care m a inselat, nu?
0
21-08-2016, ora 16:31
piticu90
Nu este medic/terapeut
piticu90
The Resident, te salaut si iti multumesc, din nou, pentru ce ai scris. Lafel cum i am spus lui Sioux si tu ai spus lucruri bune si lucruri mai putin bune.
Da, asa e legat de complexele femeilor. De multe ori vad barbati frumosi, bine facuti, inalti, cu bani, de mana cu o fata micuta de statura, fara sani si fund, draguta la fata si cam atat. Ce echilibru e asta? Da, poti spune ca e dragoste si as fi de acord DARR nu am vazut ma deloc barbati micuti de statura, slabi/grasi, saraci dar care sa fie cu o femeie frumoasa, desteapta, bogata etc. Am vazut genul asta de femei stand cu cocalari care erau genul *bad guy* ce le atrage cel mai mult pe femei. Ma amuza genul asta de femei pentru ca ele cred ca astia chiar le pot iubi. Dupa sunt dezamagite, respectivul barbat uita repede de ele, le insala, le bat, le violeaza, nu aduc un leu in casa, beau, fumeaza, mananc pe banii ei. Totusi ele inca ii iubesc. Si la sfarsit: surpriza! tot ei ajung sa se desparte de ele. Si uita asa fata noastra plansa toata si tradata in dragoste de iubrea vietii ei pune pe Facebook un status cum ca *toti barbatii sunt lafel: niste porci*. Nu draga mea, doar tu cauti porci, aici e problema. Barbatii care ar face totul pentru tine sunt fraierii aia de care faci tu misto!
Legat de ideea cu femeile, sunt de acord. Daca au vagin considera ca pot face tot ce doresc in viata. Si asa e. Vobream cu una din fetele pe care le am vizitat. Ea o face mai mult pe afara unde castiga cam 15000 euro in vreo 2-3 luni. Si ce face? Se simte bine! Bravo ei, na ce sa zic. Eu si majoritatea barbatilor nu avem sansa asta. Pentru banii astia muncim o viata. Nu spun ca as vrea sa o fac pe bani si eu dar ca idee. Ele au sanse mult mai mari decat noi in viata.
Exact! Multe femei cu probleme au langa ele barbati normali. In schimb invers, nu prea vezi. Nu ii jignesc pe cei/cele nu probleme, Doamne fereste, au dretul la o viata normala. Ce spun eu e ca femeile greu fac compromisuri de genul asta pentru persoana iubita. Cum era si in trecut. Erau printi care se casatoreau cu femei din sate, cu tarancute in detrimentul femeilor de vita nobila ca si ei. Treceau peste ce spunea parintii lui si o lua pe respectiva. Desi el era print, bogat, mostenitor de tron, iar ea o tarancuta amarata. In schimb invers, o printesa sa ia un taran, nu prea am vazut. Doar in povesti. Dar sunt povesti. In realitate insa greu. Deci, ce sa inteleg din asta? Ca femeia nu isi asculta inima? Ca e usor de manipulat.?
Hai sa ti zic ceva legat de fetele care vor doar bani. Din pacate, DA din pacate, nu prea mai exista nici astea. Am un prieten de varsta mea, cu o situaite financiara mai mult decat buna. E frumos, genul de barbat care cucerea femei pe banda rulanda, se culca cu ele si adio! Dotat, asta spuneau toate, ca la pat e bun. Ce sa mai, barbatul perfect. Si a facut o iubita, ca fiecare, tinea la ea, cei drept. Intr o zi, vine acasa mai devreme si ce crezi? Domnisoara, in CASA LUI, *pe muzica lui* cum era melodia, il insela bine merci cu unu. Bineinteles ca a iesit mare scandal, in fine, Acum domnisoara e model la Botezatu, se plimba peste tot, ce sa i faci daca a stiut cu cine sa se culce? Acum cateva zile, la mine la magazin, aceeasi poveste, unul cu una veneau spre casa. Ea, probabil prietena, sora, verisoara ii spunea acestuia, barbat lafel de bine fizic, sa nu se mai impace cu ea mai ales dupa ce l a inselat, dupa ce si a batut joc de el. Acesta apropba ce spunea ea dar cu jumatate de gura. Ma uitam la el si imi veneam sa plang. Zic in gand, ia uita ma, baiat frumos, bogat, nu cred ca o avea de 10 in pantaloni si totusi inselat. Pai eu visam sa fiu ca tine ca sa am o femeie si tu ai fost inselat.atunci eu ce sansa mai am?! Deci crede ma ca e greu sa ai o femeie doar a ta fie si daca ai bani multi. Cel mai bine e sa inveti sa traiesti singur. E greu, dar nu imposibil.
Da, sunt peste 12.03.1995 ora 21:45 ia mai uita te inca odata in cartea ta, ce zice? Tot bine o sa fiu? :))). N as prea credere, sincer. Sunt si pesti care sunt mari gagicari asa e dar nu e cazul meu. Doar nu crezi ca de maine brusc o sa fiu mare gagicar. Daca nu s acum la 21 de ani cand o sa fiu la 40? Atunci vreau familie, copii nu femei multe. Pervers nu stiu daca sunt, am si eu micile mele fantezii dar nu ceva iesit din comun, zic eu. Sunt de acord cu orice in pat atata timp cand e doar intre noi 2 si nu deranjam prea tare vecinii:). Daca as avea copii, nevasta probabil ca as fi un tata si un sot bun, sper. Toate prietenele mele cu copii imi spun ca o sa fiu un tata bun. Iubesc copiii. Mereu ma jucam cu ei, aveam grija de ei, le cumparam dulciuri etc. Imi placea sa i vad ca se simt bine cu mine. Macar de nu o sa am eu norocul sa am copiii mei sper sa am ocazia sa nasesc pe cineva. Am citit pe internet ceva legat de penisurile nedezvoltate corect. E posibil sa nu pot face copii. Deci o alta problema daca o ai mica. Sincer, revenind la problema cu femeia, aceasta este o enigma totala. O sa vina sfarsitul lumii si nimeni nu o sa reuseasca sa inteleaga intru totul femeia. Va ramane o enigma totala. Orice actiune a ei nu va fi surprinzatoare. Ele zic azi ceva, maine se contrazic singure. Lafel si la fapte...Eu ti am spus, cred ca exista si femei ok, cuminte, la locul lor dar putine rau. Undeva la 10%, Si acelea multe din ele luate iar celelalte nu prea ies la suprafata.
Viata Satului, cu Marioara Murarescu, nu? :)) Era frumoasa emisiunea, saraca din pacate a murit, fie i sufletul impacat acolo unde este. Ehe.nu ma deranja deloc sa fi trait acele *graznice* vreumuri.am auzit eu povesti despre comunism.*rau, foarte rau* era atunci.acum e numai lapte si miere si nici nu avem o datorie mare catre FMI, deloc.Nu exista Rihana si nici Lady Gaga? Nu cred! :)) Asa vis frumos sa fi trait, nu prea cred. :))
Da, exact, daca femeile voiau doar asta vedeam aici si multe raspunsuri oferite de femei nu doar de barbati. Cred ca mutle au vazut subiectul, au ras si au trecut mai departe.
Viata nu este un non sens. Doar daca vrei tu sa fie asa, atunci este. Viata unui credincios este Dumnezeu, este tot ce a creat el. Iubesti omul, natura, totul. Nu vad non sensul. Sincer, nu cred in ce spune in Biblie. Cred in Dumnezeu, dar legat de religie si Biblie nu. Daca iti traiesti viata ca un non sens probabil vei trai cu asteptarea de a muri. E ca atunci cand astepti autobuzul in statie. Poti sa i dai vietii tale tu insuti un sens.
Cred ca si eu sufar de ceea ce ai tu doar ca la scara mai mica. De multe ori, cand vad ceva, aud ori citesc un lucru care ma ataca intru intr o depresie care imi trece abia peste cateva zile. Parca ma doare sufletul. Nu ma mai pot bucura de nimic si ma gandesc doar la sfarsit.
Asta este democratie, Resident. Ai dreptul sa l devorezi pe cel de langa tine, legal. Poti sa i furi familia, job ul, casa totul dar legal. Lumea nu se mai bazeaza pe principii, pe iubire. Se rasuceste in mormant Maresalul Antonescu vazand progresele tarii. Si nu doar el, toti. In acest sistem de conducere nimeni nu o sa ti intinde tie o mana de ajutor. De ce? Pentru ca nu le pasa! Ei sunt ei, fac totul pentru ei si atat. Restul pot muri linistit eu sunt PR, bancheri, manager ce mai vrei tu. Cum au ajuns acolo si daca chiar merita, asta e altceva. Citeam ce spunea un psiholog. Omul modern se considera puternic daca are bani, face mult sex cu cati mai multi/multe si are cat mai multa influenta, atat. Nimic in schimb legat de suflet. Asa este. Astea sunt lucrurile cu care ne laudam azi. Nimic pentru altii, doar pentru mine. Lumea incearca usor-usor sa scape de meserii, de ce inseamna munca de jos. Acum, daca esti spre exemplu, sudor, esti considerat ca facand parte din lumea de jos, a prostilor, a oameni fara vise, aspiratii dar nu se gandeste nimeni ca poate omul ala e feircit asa cum este el. Si mai ales ca tu, cel care ai o cariera prin care plimb niste hartii si lucrezi intr un program ai mare nevoie de acel sudor. Si sudorul de respectivul, cei drept. Intre noi ar trebui sa exista o simbioza nu o lupta. Daca de maine n ar mai exista meseriile acestea prost vazute si inferioare, cine ar mai ridica blocuri, case, autostrazi etc oamenilor care lucreaza in biroruri pentru diverse corporatii? Defapt care birouri? Ca tot inferiorii fara studii superioare le ridica. Asta este o mentalitate gresita. Si ei sunt oameni. Tata lucreaza intr o fabrica, printre putinele din Bucuresti care inca mai rezista. Ia pe luna in jur de 15 milioane cu ore suplimentare si bonuri. Si munceste, nu se joaca, crede ma. Acolo ar trebui sa fi platit doar pentru ca suporti acel sunet si acea caldura. Pe vreamea lui Ceausescu exista Grupa care te scotea mai devreme la pensie, acum numai exista. Iese la pensie la 65 de ani ca toti. In schimb li se da 1l de lapte.Patronul fabricii, Nicolae Badea, isi baga in buzunare anual din acea fabrica circa 2 milioane de euro. Muncitorii, sau sclavii moderni iau 1500 lei cu ore suplimentare si cu nopti nedormite. Democratic? Corect...sa numai zic ca produsele pe care le lucreaza pleaca din fabrica cu stampila Made in Germany!
Dar ii pasa cuiva de asta? De faptul ca oamenii aia muncesc acolo pana numai pot, ca nu apuca pensia? Le multumeste cineva pentru ceea ce fac pentru tara ori patronul pentru el? Nu!
Sincer, nu cred in astfel de oracoluri. Cred, pana la o anumita masura in zodiac. Dar si aici e cu dus si intors. Depinde foarte multe si educatia, influenta pe care o primesti, experientele prin care treci, nu doar ce spune in astre.
In concluzie, cum ai zis si tu, toata lumea moare si sincer nu cred ca e atat de misto sa fii cel mai bogat din cimitir.
0
21-08-2016, ora 16:52
piticu90
Nu este medic/terapeut
piticu90
David, te salut si iti multumesc si tie pentru ca ti ai rupt din timpul tau pentru a scrie cateva randuri aici.
Nu stiu daca poti aduce o femeie la orgasm fara sa o atingi poate doar daca esti vreun Guru, dar din cate stiu nici celebrul Gregorian Bivolaru nu reusea asta. Poate calugarii hindusi datorita meditatiilor lor, cine stie. Dar greu. Lafel de greu cum e sa ai orgasm ca baiat fara sa ejaculezi. Sunt de acord cu tine ca exista si altfel de femei dar rare. La problema pe care o am eu mi ar trebui o femeie asexuata dar astea clar sunt si mai rare. Cum am spus si mai sus, nu cred ca viata i un non sens. Faptul ca noi nu ne am dezvoltat suficient mental, ca stim sa ne bucuram doar de sex, bani, putere intareste faptul ca omul nu este atat de inteligent cum credem, din contra. Cred ca in Univers exista specii mult mai dezvoltate intelectual decat noi. Faptul ca noi avem ca moneda de schimb banii, niste hartii bune de nimic dar care ne pot schimba viata arata cat de nedezvoltata e fiinta numita Om. Banii nu te fac fericit, dar de multe ori te face sa ti irosesti toata viata adunandu i iar cand ii ai realizezi ca nu inseamna nimic. Cum spunea si bunica din *Moara cu noroc*, acel citat care personal mi a umplut sufletul de bucurie si pe care mi l as tatua pe corp* Omul sa fie fericit cu saracia sa, caci daca e vorba, nu bogatia, ci linistea colibei tale te face fericit!* Mi s a parut ingenios si chiar ma reprezinta. Din pacate omul crede ca banul este sensul vietii. Desi.nu i deloc asta. Mereu am incercat sa inteleg de ce fug oamenii dupa bani si inca n am inteles de ce. Mereu m am simtit ca un Ilie Moromete intr o lume care tot se schimba, care ba apuca un drum, ba altul dar ce mi a placut e ca toti au urmat acel drum ca niste oi dupa un cioban. Eu, in schimb, am preferat sa gasesc un drum propriu desi toti parca strica la mine sa ma alatur lor.
Mi a palcut ce ai zis aici *singura conditie este sa avem cea mai de pret calitate (sanatatea) si totodata sa fim inzestrati si cu o inteligenta medie sau peste medie, acestea fiind singurele aspecte ce nu depind de noi.A, si ar mai fi mediul in care ne nastem si crestem, pe care de asemenea nu il putem controla si care are o influenta imensa asupra dezvoltarii psihicului nostru.* Da, conteaza sa ai ceva creier functional, sa fii sanatos si cel mai important mediul in care cresti si te nasti care de multe ori e aproape totul si nu l poti schimba, asta asa e. Daca ai noroc de o familie buna, cu ceva bani, e foarte probabil si usor sa faci si tu asta. Ii ai alaturi pe ei, ai situatia finaciara buna deci reusita e apoape. Trebuie doar sa nu te abati de la drum. In schimb unul care nu are parinti sau are dar sunt saraci, ori bolnavi ce pot sa i ofere copilului ca sa fie egal cu cel al familiei bogate? In afara de dragoste, mai nimic. Deci, ce egalitate este intre cei 2 copii? Multi or sa spuna ca cel sarac trebuie sa munceasca pentru a si depasi conditia insa nu stii ce i in sufletul lui.Copilaria traita in saracie il poate schimba atat de mult incat sa ajunga un hot, criminal ori un om care traieste in depresie si la un momentdat paraseste lumea de tanar datorita inegalitatii intre el si cel bogat dar si datorita rautatilor celorlalti oameni. Si cand spun asta stiu cum e deoarece eu am fost acel copil sarac.
Asta este problema, faptul ca unii oameni isi dau cu parerea despre probelemele altora dar ei n au trecut prin ele, ei nu stiu cum e sa fii atat de jos. Unii au avut puterea sa se vindece singuri de acele probleme, altii insa nu. Au nevoie de o mana intinsa care sa i ajute.
0
21-08-2016, ora 17:27
utilizator_169303
Nu este medic/terapeut
utilizator_169303
Doamne Piticule, ce s-a intamplat cu tine? Crede-ma am reusit sa citesc tot textul tau, nu cred ca mi-a luat mai mult de 1 ora.
Ce-ai? Ai diaree verbala? :-)
Daca tu faceai o vizita la un cabinet psihiatric si spuneai tot acest text, ai fi iesit de acolo cu urmatorul tratament:
Zypsila
Setaloft si
Depakine

Diagnosticul ar fi fost: Hiperactivitate.
Esti mai ceva ca iepurasul din reclama: Si merge Si merge Si merge...
Spune-mi, tu dormi bine noaptea?
Sa nu consumi cafea, bauturi alcoolice, tigari sau droguri, ma asculti?
Cine te-a incurajat sa te duci la escorte smecherasule? :-)
Iti multumesc pentru compliment si tu esti un om bun.

La escorte nu poti sa-ti dai drumul din cauza fricii, nu a timiditatii.
Transpiri si te inhibi din cauza ca ai o mica anxietate, pentru care nu trebuie sa iei nici-un drog stai linistit, dar trebuie sa scapi de ea.
Spune-mi te rog, sexul oral l-ai facut protejat sau neprotejat?

David: Multumesc.
Vroiam sa te intreb daca ai timp sa lucrezi la un blog, sa zicem: pentru cei singuri sau in prag de disperare sau alegi tu un subiect, ceva ca sa-i ajutam pe oameni.
Si ne bagam noi 3 : david, resident, piticu, ma gandeam si la costi dar, nu stiu in ce relatii esti tu cu el, n-am mai vorbit cu el de mult. Ce zici? :-)
Mi-a placut analiza ta: conteaza mediul in care ne nastem si crestem.
Pai de ce crezi ca de fiecare data cand te duci la un psiholog incepe cu copilaria nu cu problema invocata de tine initial? Desi parerea mea este ca daca ar asculta cu atentie si plangerea ta, te-ar putea ajuta mai eficient, nu? Tu ce zici?

Exemple de educatie la romani ( by me ) :

Educatia comunista:

Fiule, stii regula, ai luat 9 la matematica, jos pantalonii, eu pregatesc cureaua.

Educatia defectuoasa:

Printisorul nostru drag, mami si tati te iubesc mult, zilnic nu ne putem abtine sa te pupam, sa te imbratisam si sa-ti aducem tavita la pat.

Educatia snobilor:

Tata, vreau si eu 1000 de euro, in seara asta fac cinste la toti prietenii mei din club. Sigur fiule, ia de-aici.

Educatia capitalista:

Fiule, noi te ajutam in viata dar trebuie sa faci si tu ceva, ele se descurca si altfel dar tu esti baiat.
Tata, peste sau traficant de droguri merge? Fiule, nu e bine, dar daca-ti iese bani si asta-i tot o munca...
0
21-08-2016, ora 22:23
david90
Nu este medic/terapeut
david90
@The Resident: Foarte buna ideea, insa nu pot promite nimic deocamdata, fiindca nu stiu ce timp o sa-mi ramana din toamna cand incep facultatea de info, tinand cont ca o sa trebuiasca sa merg in paralel si cu job-ul, insa te anunt atunci. Eu ma gandesc sa facem ceva cu continut si in limba engleza, ca poate mai obtinem si niste banuti din trafic prin google adsense. De asemenea, ma gandeam si la un canal youtube pe tema tulburarilor psihice, un vlog, tot in limba engleza, dar asta poate pe viitor...
0
22-08-2016, ora 00:08
piticu90
Nu este medic/terapeut
piticu90
Nu am nicio problema de genul ala. :)) Doar ca sunt *nevorbit* si poate de asta. Cei drept am si ceva energie in mine, la 21 de ani cred ca e normal. Dupa mine, sportul e cheia unei vieti sanatoase. Sa stii ca mereu ma gandesc sa incep o carte despre o teorie proprie asupra vietii. Dar va isca prea multe controverse carora nu cred ca le as face fata. Adica nu va fi ceva de genul Sandra Brawn si cati barbati a avut ea, din contra.
Probabil am ceva hiperactivitate de care nu vreau sa ma vindec. Imi place asta. De multe ori, cand am liber, ma plictisesc stand in casa si ies pe afara si ma plimb cu castile in urechi. Simt nevoia sa merg, cred ca l am mostenit pe bunica miu, el era postas si mergea foarte mult. Acum are 77 de ani si tot simte nevoia sa mearga mult. Pe langa asta si dorm mult, in special ziua cand am timp. Uneori am multa energie, alte ori mai deloc. De consumat cafea, niciodata. Nu mi place, e prea tare. Am baut de cateva ori si n am mai dormit 2 nopti, la propriu:). Si tremuram si eram ca un titirez. Cola beau dar mai rar, tigari, am fumat cateva la viata mea dar mi s a parut o prostie. Trageam fumu ala in piept si ma intrebam * Ce dracu e asa misto? Prostia asta provoaca dependenta? Pentru asta platesc astia 16 lei pe zi? Pentru viciul asta prefera sa si lase copiii nemancati? Ce ti e si cu manipularea asta, o prostie. Nici daca mi ar da ei bani n as fuma*. De droguri nici numai vorbesc. Nici macar bunatatea de marijuana ori canabis a tot vindecatoare de cancer n am incercat si nici nu o voi face, nu ma atrage deloc. Mereu ma uit la astia care trag si la cum fac. Stau si rad de ei si ma intreb de ce o fac. Problema lor, eu prefer *drogurile* bunicii, din curte, din gospodarie. Se numesc rosii, castraveti, ardei, o branza buna, lapte astea s drogurile care imi plac si mi da putere de care sunt dependent. Sa se puna canceru cu mine si cu ele, il fac praf. :))).
La escorte, mai mult singur m am incurajat sa merg. Am citit pe forum ce si cum, am scris si eu acolo si mai multi mi au recomandat o doamna de acolo. La urmatoarele am mers la care am dorit. Era singura solutie sa o fac, altfel probabil eram virgin si la 30-40-100 de ani. Nu puteam astepta o iubita, sincer cred ca am sanse mai repede sa castig la lotto cu 6 numere decat sa mi fac o iubita. Si eu NU joc la lotto! Cu toate astea, sunt sanse mai mari la potul cel mare. Am inceput sa merg cam de 2 ori pe saptamana la ele. Chiar unele fete sunt surprinzator de ok. Sunt oameni ca si noi cu probleme, cu bucurii etc.
Nu, defapt chiar nu am avut emotii deloc. Cum am inceput sa interactionez cu fetele cum am scapat de emotii. Daca aveam emotii imi dadeam drumul in primele 30 de secunde. Am pompat ca nebunul doar doar reuseam sa termin. Am depus efort destul de mult si de aici am transpirat, a fost normal nu din cauza anxietatii. Sexul oral l am preferat fara prezervativ. Stiu ca poti lua diverse boli daca nu te protejezi dar a fost alegerea mea. Asta este. Multe din fetele respective isi fac analizele odata pe luna, cel mult la 3 luni. Daca agatam o fata in club, aveam eu siguranta ca nu are vreo boala? Sau chiar si cu o prietene. E un risc pe care ti l asumi sau nu, dupa parerea mea. Doar la normal imi e frica sa o fac fara protectie, aici nici nu ma gandesc.
Legat de exemplele cu educatie, fiecare isi educata odraslele asa cum crede de cuvinta. Eu as incerca sa le explic ce e bine si ce nu, i as invata sa i respecte pe toti, sa i aprecieze pe toti indiferent ca va avea un venit de 1500 lei lunar oir 1 mil euro lunar. Sa nu uite ca toti suntem oameni si in fata lui Dumnezeu suntem cu totii egali chiar daca unii spun contrariul.
Bafta la facultate David si eu ma gandeam sa ma inscriu anul asta dar nu prea stiu la care si mai ales daca o sa mi foloseasca cu adevarat. Ma gandeam sa fac facultatea de agricultura, as dori sa fac ceva cu pamantul pe care il am la tara. Orice as face tot FF va fi pentru ca trebuie sa lucrez full time. Ai mei ca si eu de altfel avem nevoie de bani. Cat despre continut in limba engleza, e dificil pentru mine cel putin. Nu prea ma pricep deloc. M as axa strict pe partea romaneasca. In rest, m as implica trup, suflet si financiar in aceasta treaba. Cine stie, poate la un momentdat am scoate si ceva banuti. Iar daca am reusi sa ajutam oamenii, ar fi si mai multumitor.
0
22-08-2016, ora 08:47
Siux
Nu este medic/terapeut
Siux
O sa raspund rapid acum. Mai pe larg cand am timp.
Pune mana si fa o facultate. Acum cat esti tanar. O sa iti foloseasca mai mult decat te astepti. In primul rand iti deschide orizontul unor noi prietenii. Un alt cerc de prieteni care nu iti vor spune din invidie ca faci pe desteptul. Cu care poti avea discutii si activitati pe care altfel nu le dau nici o sansa. Agtonomia e o alegere buna. Si e o pizdareala acolo de nu iti vine sa crezi. Caminul de pe expozitiei geme de hormoni, sunt impregnati in tencuiala. Dar tu te duci acolo sa inveti. Nici nu sti ce sanse iti deschide o facultate.
O sa imi spui ca e plina piata de someri cu licenta. Adevarat dar si daca ai oportunitatea si tu nu ai studiile? Pe urma un inginer agronom sau de ori care specializare e privit altfel. Priveste altfel lumea.
Te citesc si imi devii tot mai drag. Te sfatuiec ca pe un prieten. Focuseazate pe lucrurile care aduc succes si acesta nu intarzie sa apara.
Fetele cauta baieti cu bani din instinct. Ele cauta o siguranta materiala de fapt, iar un om, chiar si uratel ce le poate asigura un oarecare confort, se transforma intr-un bec aprins in noapte pe langa care se invart insectele. Nu conteaza ca esti cel mai ieftin bec cu incandescenta sau un corp cu halogenuri metalice, un proiector cu leduri sau un tub fluorescent. Tu ramai aprins. Inceteaza sa iti cauti defecte. Esti timid? Imagineaza-ti ca interlocutorul tau e gol pusca in fata ta. O sa iti dea puterea sa zambesti in timp ce discuti. Puterea zambetului este indestructibila. Puterea mintii ascutite este mai presus de orice pachet de muschi.
Am invatat o lege a succesului, de la un ofiter intelept. Nu critica, nu judeca si nu te plange! Ai grija ce iti doresti pentru ca ar putea sa ti se intample!
0
22-08-2016, ora 11:28
david90
Nu este medic/terapeut
david90
@piticu90: Multam! Stii care e ironia?! Ca eu, baiat de la tara, cu facultate de agronomie, cu parinti legumicultori, cu o baza materiala acasa care sa-mi permita sa ma extind, sa dezvolt afacerea familiei, mai ales ca as putea accesa un program european, fug de agricultura ca de dracu si acum vreau sa devin IT-ist, iar tu, baiat de oras, bucurestean, visezi la agricultura. :))
Confirm ce spune Siux despre pizdareala din campusul Agronomie, iar la facultatea de Management gasesti si fete frumoase de pica.Sa nu mai spun ca doua camine sunt ale ASE-ului...
0
22-08-2016, ora 12:05
david90
Nu este medic/terapeut
david90
A, si mai sus, te refereai la femei asexuale, nu asexuate.Cam 1% din populatie e asexuala.
0
22-08-2016, ora 14:41
piticu90
Nu este medic/terapeut
piticu90
Siux, probabil o sa fac o facultate, dar cum am mai spus ceva Fara Frecventa ori Frecventa Redusa pentru ca nu am cum sa fiu si la facultate si la serviciu in acelasi timp mai ales ca lucrez in 3 schimburi. Nu ma duc la facultate pentru a mi face neaparat prieteni, ma duc sa fac ceva cu ea pe viitor. Daca imi voi face si prieteni, cu atat mai bine. Sincer nu cred ca omul cu facultate e cu mult peste unul care nu are facultate. Sa fim seriosi, in ziua de azi orice prost face o facultate. Bacul e banal iar facultatea cu 500 euro pe an o faci. Basca mai cumperi si un master sau mai stiu eu ce doctorat. Dar o sa o fac ca sa nu regret pe viitor. Plus ca am vazut ca multe joburi specifica faptul ca doresc angajati *cu studii superioare* deci poate pe viitor o sa ma ajute. Da, probabil cand voi termina facultate si voi vedea ca n am un job pentru domeniul respectiv va fi foarte folositor. Macar voi iesi si eu alaturi de tinerii frumosi si liberi la Unirii sa protestez ca am facultate si n am loc de munca huaaaa :)).
Ma bucur ca iti place ce am spus pana acum. Unele lucruri sunt in contradictoriu cu ce ai spus tu, ma bucur ca nu te au deranjat dar fiecare percepe viata alfel.
Din pacate, asa e. Femeile cauta barbati cu bani pentru confortul de a sta degeaba si de a cheltuii banii respectivului. Nu m ar deranja atat de tare asta. Dar atunci cand imi e foame am pretentia sa mi faci si mie o ciorba, o tocana ceva. Nu pentru ca esti sclava mea ci pentru ca ma iubesti. Sincer, pe stomacul gol nu cred ca poti nici sa muncesti, nici sa fii bun la pat, nimic. Si mai sunt si femeile care chiar au bani. Ele nu au nevoie de barbati, doar sexual. Stau singure, isi traiesc viata, cum spun ele, au cariere bla bla...iar pe la 40-45 de ani instinctul de mama le cheama. Gasesc pe unu, incearca sa faca un copil si SURPRIZA! Ea e intertila sau el ori chiar amandoi! Ei si acum dai pe tratamente costisitoare care nu vor da roade, pe fertilizari in vitro deosebit de scumpe, pe pupat icoane si moaste si mai stiu eu ce chestii. Dar cine si a trait viata? Doamna! Felicitari, esti un exemplu bun. Cam asa au patit si nasii mei. Acum se chinuie sa faca copii. Au aproape 40 de ani si degeaba. Deh, varsta, stresul au stricat totul. Eu nu pot sa spun ca sunt sarac lipit, am un salariu, e drept mic si astept ca lunile astea sa promovez. Pana atunci o sa am probabil alta masina din banii pe care i am tot strans. Dar tot nu cred ca o sa atrag cine stie cate femei cu bani.
De zambit, nu i problema, o fac destul de des. Si chiar am harul de a i face si pe altii sa rada, de a crea buna dispozitie. Ma pricep sa fac si glume, uneori chiar ma gandesc ca poate era bine sa ma apuc de stand up comedy. Chiar sambata asta am fost in club, la tara. Ieri mi a spus o prietena ca am facut atmosfera, ca atunci cand merg doar ei parca nu i asa de misto cand merg si eu cu ei. La suprafata pot fi fericit doar ca la interior e o problema grava.
David, eu nu ma consider asa * baiat de oras*. Eu merg cam de 2 ori pe luna la tara, atat imi permite timpul, e drept am si tara aproape, in Ilfov dar pot spune ca ma trag si eu de acolo. Eu vacantele de vara, cand eram elev le petreceam acolo. Din 3 luni o luna jumate, doua le petreceam acolo. Munceam de mic, am fost invatat cu munca. Nu pot sa spun ca ma dau in vant dupa sapat dar macar stiu ca nu ma cicaleste niciun sef, ca pot lua pauza cand doresc, ca pot amana treaba cu o zi, doua etc. Sunt si avantaje la viata respectiva. Cu IT ul nu prea am eu treaba, recunosc. :))
Poate asa o fi legat de fetele din facultate. Bine, acum nu stiu ce as cauta eu prin campusurile respective avand in vede ca am casa in Bucuresti. Poate in vizite la prieteni. Nu ma gandesc sa fac Management ori ASE. Poate Geografia, asta ma pasioneaza. Da, asexuale nu asexuate, asa este. Gresala mea. Asexuate parte era ceva la planta :))
0
22-08-2016, ora 15:41
david90
Nu este medic/terapeut
david90
Femeile independente nu prea mai vor copii...Si asa e suprapopulata planeta. :))
Chiar si eu ma gandesc sa dau skip la capitolul familie, copii...
Adaugă un comentariu / răspuns
287 comentarii 1 2 ..... 789 10 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: