castrarea si efectele ei
Sint curios sa aflu cum e sa fi castrat si nu gasesc amanunte nicaieri, ce efecte are si ce riscuri imi asum daca o fac acasa, duce la impotenta toala sau nu si in cit timp de la operatie
14 comentarii
trebuie sa ma documentez mai intii si in functie de rezultate sar putea sa o fac
Eu te sfatuiesc eu sa mergi mai intai la un psiholog !
ce motive ai ca sa te castrezi?
ce motive ai ca sa te castrezi?
sint curios sa stiu cum e, daca nu are nici un efect negativ in afara de sterilitate de ce sa nu o fac, eu alte efecte nu stiu si am un copil de aceea cer mai multe amanunte.
pai normal ca devii impotent daca te castrezi
apai parerea mea e ca daca asa va lasat dumnezeu asa sa ramaneti, si inca o chestie.daca este sa te imbolnavesti putine sanse ai sa te imbolnavesti din acea cauza
se poate face vasectomie... nu trebuie sa te mai castrezi
daca vrei poti sa te castrezi - este simplu - nu doare - tii testicolul, tai cu lama sau cu bisturiul, nu se intimpla absolut nimic, dupa ce scoti testicolul in afara ai grija cind tai vena sa apesi sa nu curga mult singe, cine zice ca nu mai sunt erectii nu are dreptate, se scoala la fel ca si inainte
iti multumesc pt raspunsul dat dar mi se pare incorect si incomplet, chiar tu ai zis ca nu se mai scoala, tu cum te descurci acuma.Te rog sa revii cu un mesaj cu mai multe amanunte referitoare la aceasta operatie si mai ales la efectele acesteia ce modificari mai apar daca apar [voce, libidou, etc] cred ca nu doare foarte tare pt ca se poate face anestezie.Astept un raspuns mai amanuntit, iti multumesc.
Se pare ca intri mai rar pe internet dar sper sa revii eu mai am citeva intrebari la care sper sa imi raspunzi, tu de unde stii ca nu doare, am inteles tu ai fost casrat intr-un spital de un doctor si sub anestezie asa normal ca nu doare.Din cite stiu eu venele respective trebue legatete cu o ata speciala sau strangulate timp de minim 10 minute cu un cleste special nu strinse cu mina cum zici tu. Chiar ai avut probleme cu testiculele sau te -ai castrat pur si simplu.Sau tot ce ai scris aici este vrajeala si de fapt nici nu esti casrat.Eu sper sa imi rapunzi la aceste intrebari si poate esti de acord sa luam legatura telefonic, iti multumesc anticipat.
vreau să-ţi spun că nu m-am castrat, a fostvo întâmplare, nu - i uşor, dacă vrei să ne întâlnim. sunt de acord, îţi arăt -*
(*modificat de administrator)
(*modificat de administrator)
Salut Pasare, ai o adresa de messenger sau email ? As vrea sa te intreb despre operatie...
Multumesc !
Multumesc !
salut, putem discuta despre operatii pe e-mail -*
(*modificat de admin)
(*modificat de admin)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
Mai multe informații despre: castrarea