Scurgeri din penis si bubite rosii
Buna ziua. De cateva luni bune am observat sub capul penisului ca niste frecatei piele care se cojeste si pe penis cateva bubite rosii. Ambele simptome treceau dupa o vreme, dar reapareau De 3 luni am o prietena stabila cu care fac sex neprotejat.Acelasi lucru mi s-a repetat, dar spre rusinea mea acuma 2 saptamani o alta fata mi-a facut sex oral, a doua zi am facut sex cu prietena mea care tocmai terminase un tratament cu antibiotice pentru o masea. In ziua urmatoare am inceput sa simt usturimi in timpul urinarii si o mica secretie alba care iasa din Penis si pateaza lenjeria. Am mai facut sex de cateva ori de atunci cu prietena mea si dupa un raport sexual, ma pisca in partea dreapta a preputului sun capul penisului unde se vedea ca o mica taietura care ustura. Acea taietura s-a inchis a doua zi, dar bubitele acelea mici rosi persista la fel si scurgere albicioasa din Penis chiar si dupa 2 saptamani. Alte simtome nu am. Va rog sa ma ajutati.
1 comentarii
Vreau sa mentionez ca nu am avut acel cos buba descris pe internet ca inceput de sifilis
PS penisul miroase foarte urat
PS penisul miroase foarte urat
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1bubite rosii in varful penisului
- 2am nevoie de un sfat daca se poate: bubite mici si rosii pe penis
- 144help pls! bubite rosii pe capul penisului, nu pe piele, pe cap!
- 281iritatie pe capul penisului
- 5problema... dubioasa: imi tot apare o depunere albicioasa pe gland
- 3bubite de culoare rosie pe capul penisului
- 4Preput crapat, pete rosii pe capul penisului, scurgere galbuie
- 6eu nu am secretiile alea din penis.. mie imi vin de undeva de sub cap
- 3ajutati-ma: mi-au aparut niste bubite rosi pe corp inclusiv pe testicole si pe penis
- 6Secretie albicioasă si usturime la mine iar lui i se cojeşte capul
- 1Bubite rosii penis
- 1puncte rosii si supuratie albicioasa pe penis
- 0Bubițe roșii și mici pe capul penisului
- 1Scurgere alba dimineata
- 1Bubite roșii
- 1Bubita rosie pe penis
- 1Bubite rosii pe capul penisului.
- 5Problema la penis
- 1Suspiciune bts / paraziti
- 1Salutare! bubițe mici roșii pe penis
Mai multe informații despre: bubite rosii pe penis scurgere alba din penis mirosul penisului
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: