PAUZA LA ANTICONCEPTIONALE(yasmin)VA ROG SA NU MA OCOLITI
Iau Yasmin de 9 luni si n.am facut nicodata pauza decat cea de 7 zile pe luna.am 20 de ani si am luat anticonceptionale la o luna dupa ce mi.am inceput viata sexuala(dupa ce am fost la ginecolog).de cand le iau am avut de 3 ori probleme cu infectie urinara(urinari dese si dureri mari de ovare).acum 2 sapt am fost la urologie si medicul mi.a spus ca cel mai bine ar fi sa le intrerupt definitiv nu doar sa fac pauza.NU STIU CE SA FAC?am probleme din cauza lor?au continut mare de hormoni?eu m.am obisnuit cu ele dar daca.mi fac rau mai bine renunt la ele.cam la ce interval de timp ar trebui sa fac pauza si dupa pauza le iau tot din prima zi a menstruatiei???VA ROG SA MA AJUTATI(scuze pt roman :))
1 comentarii
eu asa stiu ca daca faci pauza de cateva luni atunci tot din prima zi de ciclu le iei.Nu stiu ce sa zic, daca medicul a zis sa renunti atunci asa sa faci. oricum anticonceptionalele mai mult te distrug, adica iti distrug ficatul.Infectia urinara o poti face din nenumarate cazuri, dar durerea de ovare. nu stiu.Ovarele te pot durea doar daca sunt inflamate sau ai ceva rana pe coluterin. pot fi multe cauze.Prerea mea este ca sa meergi la un medic ginecolog sa iti faca o radiografie si sa iti ia ceva analize din vagini si atunci vei afla cauza durerilor.Mult succes, si eu sunt ca si tine. astept sa ma fac bine :) de problema cu ovarele
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Anticonceptionale
- 1Sângerări la schimbarea anticoncepționalelor
- 1Clobetazol unguent
- 2Anticonceptionale pt amanarea menstruatiei
- 1Alcool si anticoncepționale
- 1Sunt pe Diane 35 dar ciclul nu vine
- 1Pastila de a doua zi ellaone
- 1Mercilon menstruație?
- 2Întrerupere anticoncepționale
- 0Nu se mai găsesc contraceptive orale Rigevidon