Pata rosie pe penis.. ca si cum sar fi spart un cheag micut de sange
Am observat azi din senin cand am fost sa ma urinez ca pe penis a aparut o pata rosie, pare a fi o iritatie, pata este la vreo 2 cm de la baza penisului, e rosie ca si cum sar fi spart un cheag micut de sange asa se vede. Se poate sa fi fost stransa la vreun efort fara sa-mi dau seama pielea penisului si sa se fi provocat o rana mica in interiorul pielii? Si pata asta e foaret mica, si nu ma daor, nu ma mananca, nu ma deranjeaza deloc si am 16 ani si nicun contact sexual. Astept pareri. Multumesc!
5 comentarii
Daca nu te deranjeaza si nu ai avut contacte sexuale e posibil sa fi aparut accidental ; poate de la lenjerie prea stramta sau te-ai lovit fara sa -ti dai seama in ceva. Nu fa nimic, doar urmareste si zilele urmatoare si vezi daca de retrage sau mai apar si alte pete.
Am observat ca pe penis a aparut o pata rosie, pare a fi o iritatie, pata este la vreo 2 cm de la baza penisului, e rosie ca si cum sar fi spart un cheag micut de sange asa se vede. Se poate sa fi fost stransa la vreun efort fara sa-mi dau seama pielea penisului si sa se fi provocat o rana mica in interiorul pielii? Si pata asta e foaret mica, si nu ma doare, nu ma mananca, nu ma deranjeaza deloc Astept pareri. Multumesc!
va rog mult sa imi spuneti ce problema am:am 14 ani si in interiorul penisului langa acea piele am o pata rosie cu un picment de alb (culoare ca la un herpes), e destul de mare si doare ingrozitor daca ating acea zona.imi puteti spune ce e va rog.
Buna ziua, am si eu o problema, imi tot apar si dispar niste iritatii pe capul penisului, ma ustura si dor in contactul cu apa si sapunul, si tot am pus fel de fel de creme, dispare si reapare in alt loc, sunt putin sangerande, in rest, n-am nici o problema, nu ma mananca, nu curge nimik din ele, atat ca eu le mai piscal si curge putin sange, va rog ajutati-ma si pe mine.
Mentionez ca am acelasi partener si el nu are probleme de genu..
Mentionez ca am acelasi partener si el nu are probleme de genu..
Buna ziua! Am si eu o problema, de vreo trei zile mi-a aparut o pata rosie pe penis si nu stiu ce pot face sa dispara... contact sexual nu am mai avut de destula vreme deci vreo boala nu poate fi... daca poate cineva sa-mi raspunda la intrebare astept... multumesc !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8puncte mici, rosii pe penis
- 2afectiune a aparatului genital masculin
- 0pete rosii pe penis:(
- 3pata rosie penis
- 2Pata rosie sangeranda pe penis
- 4Pete rosii pe capul penisului
- 2Pata rosie pe penis
- 1Pata rosie pe capul penisului
- 1Pete roşii pe capul penisului
- 1Pete rosii pe penis
- 1Pete rosi pe organul reproducător