Pata rosie pe penis
Buna ziua.
In urma unui contact sexual oral neprotejat, dupa o perioada de 6 zile, mi-a aparut pe coroana glandului un punct de culoare rosu inchis, neted, fara dureri, mancarimi sau arsuri / usturimi. In momentul in care l-am apasat, acesta a sangerat, dar sangerarea am reusit sa o opresc relativ repede. Sub acest punct, la o distanta de aproximativ 2-3 cm, a aparut o data cu ea, o pata putin mai mare, dar fara sangerari. Am aplicat pe ambele crema de galbenele, dimineata si seara, timp de 4 zile, iar acel punct s-a divizat in alte 4-5 puncte mici. Toate au acum o culoare roz deschis, nu s-au inmultit dar nici nu se retrag. Nu prezinta alte simptome. Acum, intrebarea mea este... Ce ar putea fi? Multumesc.
In urma unui contact sexual oral neprotejat, dupa o perioada de 6 zile, mi-a aparut pe coroana glandului un punct de culoare rosu inchis, neted, fara dureri, mancarimi sau arsuri / usturimi. In momentul in care l-am apasat, acesta a sangerat, dar sangerarea am reusit sa o opresc relativ repede. Sub acest punct, la o distanta de aproximativ 2-3 cm, a aparut o data cu ea, o pata putin mai mare, dar fara sangerari. Am aplicat pe ambele crema de galbenele, dimineata si seara, timp de 4 zile, iar acel punct s-a divizat in alte 4-5 puncte mici. Toate au acum o culoare roz deschis, nu s-au inmultit dar nici nu se retrag. Nu prezinta alte simptome. Acum, intrebarea mea este... Ce ar putea fi? Multumesc.
3 comentarii
Poate fi o simpla contuzie a mucoasei glandulului penian după un sex oral intensiv (traumatic ) … sau poate fi o afecțiune Dermatologică și atunci este cazul sa va adresati la medicul Dermato-venerolog
In fine nu cred sa fie ceva grav, chiar și la bărbații sănătoși poate apărea periodic reacții de acest tip, de la săpun, șampon, lengerie, prezervative, medicația contraceptiva a partenerei..etc
Succese și multă sănătate !
In fine nu cred sa fie ceva grav, chiar și la bărbații sănătoși poate apărea periodic reacții de acest tip, de la săpun, șampon, lengerie, prezervative, medicația contraceptiva a partenerei..etc
Succese și multă sănătate !
Buna ziua domnule doctor. Va multumesc frumos pentru raspuns. Ma temeam sa nu fie cumva un herpes genital, desi ma gandesc ca in 5 zile de la aparitia petelor ar fi trebuit sa se transforme in vezicule cu lichid, nu? Partenera nu prezenta nici o rana la gura sau pe buze. As putea folosi crema Betadine? Credeti ca ar da rezultate?
Pur și simplu mergeți la doctor și excludeți complicații pe viitor !
Succese !
Succese !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8puncte mici, rosii pe penis
- 8pete rosii pe penis
- 3pete rosi pe penis
- 3chiar nu stiu ce e...pata rosie pe penis
- 3pete micute rosii pe capul penisului
- 5Mancarimi zona picioarelor si cea genitala
- 2Pata rosie sangeranda pe penis
- 8Pata rosie pe preput vizibila
- 0pete rosii pe capul penisului ce nu mai dispar
- 1Pata rosie pe glandul penisului.
- 2Pata rosie pe penis