pata rosie pe mana... eczema?
Buna ziua!!
anul trecut mi-a aparut pe mana un fel de pata rosie care ma mananca dar nu foarte tare...pata e formata de mai mute bubite rosii si fiecare se excuameaza foarte putin in mijloc...interesant e ca mi-a aparut anul trecut in vara...am avut-o cam 1 luna apoi a trecut fara tratament pana anul asta...cand a reaparut...nu ma deranjeaza foarte tare pt ca e doar rosu si ma mananca foarte putin dar as vrea sa stiu ce e dinn ceea ce descriu eu.Este chiar unde se impreuna humerusul cu ulna si radiusul (in partea opusa cotului)
mii de multumiri anticipat..
anul trecut mi-a aparut pe mana un fel de pata rosie care ma mananca dar nu foarte tare...pata e formata de mai mute bubite rosii si fiecare se excuameaza foarte putin in mijloc...interesant e ca mi-a aparut anul trecut in vara...am avut-o cam 1 luna apoi a trecut fara tratament pana anul asta...cand a reaparut...nu ma deranjeaza foarte tare pt ca e doar rosu si ma mananca foarte putin dar as vrea sa stiu ce e dinn ceea ce descriu eu.Este chiar unde se impreuna humerusul cu ulna si radiusul (in partea opusa cotului)
mii de multumiri anticipat..
4 comentarii
0
29-09-2008, ora 00:00
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Mihaela, s-ar putea sa fie vb despre o dermatita de contact...incearca sa folosesti cand iti mai apare niste Triamcinolon acetonid! Numai Bine
D-le Niculae Nicusor
Va multumesc din suflet pentru sfat, am sa incerc ce mi-ati recomandat.
Va multumesc din suflet pentru sfat, am sa incerc ce mi-ati recomandat.
am si eu cateva pete pe umeri din pacate sau extins le am de vreo 7 ani cred acum nu ma deranjeaza am grija sami hidratez bine pielea dar dc stau la soare sau ma duc la solar petele se rosec si de la apa fierbinnte dar in fine de la soare petele se inrosesc se usuca si apoi se cojesc ceea ce este foarte inestetic in comparatie cu restul pielii frumos bronzata raman pe umerii cu pete albe.Are cineva aceeasi experienta sau poate cineva sami dea vreun sfat????
buna.sunt curioasa daca ti a trecut sau daca s-a marit/micsorat pata dumneavoastra pt ca mi a aparut si mie si nu stiu ce sa ii fac.stiti de la ce va iesit sau ce este? numai bine
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1eczema sau altceva?
- 43probleme cu pielea de pe palme
- 2eczema de 5 ani!
- 6eczema pe manute si piciorute - copil de 5 ani
- 3Eczema si vopsitul parului
- 7eczema pe fata
- 4Alergie sau eczema la copil de 1 an si 9 luni?
- 4bubite urmate de eczeme
- 5eczema rosiatica si bubite ca urzicaturile
- 7Eczeme pe fata?
- 4Retin A este bun pt eczeme ?
- 3eczema ce migreaza pe corp
- 2Otita medie si eczema de contact, tratament fara antibiotic!?
- 2eczema.bubite.am poza
- 5Eczeme pe maini cauzate de detergentul de vase
- 0tratament eczeme
- 1Eczema pe lateralul mainii
- 3Cerc rosu pe gat
- 1Eczema
Mai multe informații despre: Eczema
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: