Retin A este bun pt eczeme ?
Buna Ziua
. De ceva timp imi apare pe fata in partea dreapta a nasului ca 2 eczeme sau iritatii mici si rosii una sub celalata care se inrosesc mai mult sera, ziua sunt foarte putin vizibile. M-am dat o data cu Elcom, iar a doua zi au disparut si au aparut iar peste aproximativ 2 - 3 saptamani ( incerc sa evit creme pe baza de cortizon ).
Eczemele sunt uscate si cand dau cu mana pe ele se simte ca e pielea uscata si parca asa creponata. Ce poate sa fie ? E buna crema Retin a pentru asa ceva ? Va multumesc
. De ceva timp imi apare pe fata in partea dreapta a nasului ca 2 eczeme sau iritatii mici si rosii una sub celalata care se inrosesc mai mult sera, ziua sunt foarte putin vizibile. M-am dat o data cu Elcom, iar a doua zi au disparut si au aparut iar peste aproximativ 2 - 3 saptamani ( incerc sa evit creme pe baza de cortizon ).
Eczemele sunt uscate si cand dau cu mana pe ele se simte ca e pielea uscata si parca asa creponata. Ce poate sa fie ? E buna crema Retin a pentru asa ceva ? Va multumesc
4 comentarii
Buna ziua,
Cred ca ar trebui sa va vada un dermatolog. Leziunile pe care le aveti s-ar putea sa fie de dermatita seboreica. Pentru aceasta afectiune exista si alte tratamente in afara de corticoizi.
Nu va recomand sa utilizati Retin A.
Cu stima,
Cred ca ar trebui sa va vada un dermatolog. Leziunile pe care le aveti s-ar putea sa fie de dermatita seboreica. Pentru aceasta afectiune exista si alte tratamente in afara de corticoizi.
Nu va recomand sa utilizati Retin A.
Cu stima,
Va multumesc mult pentru raspuns. Daca folosesc Nidoflor imi face la fel, foarte bine in acea zona. Nidoflor are cortizon ? Este recomandata ? Va multumesc
Plus ca am uitat sa mentionez petele care imi apar nu au nimic purulent in ele, sunt doar 2 pete uscate care la un momentdat se exfoliaza
Buna ziua,
Nidoflorul este tot corticoid. Este util pentru o perioada scurta de timp pentru ca diminua roseata. El nu trebuie intrerupt brusc ci progresiv. Insist asupra faptului ca trebuie sa va vada un dermatolog pentru a stabili un tratament corect si pentru a va manageria in ceea ce priveste tratamentul pe termen lung.
Numai bine,
Nidoflorul este tot corticoid. Este util pentru o perioada scurta de timp pentru ca diminua roseata. El nu trebuie intrerupt brusc ci progresiv. Insist asupra faptului ca trebuie sa va vada un dermatolog pentru a stabili un tratament corect si pentru a va manageria in ceea ce priveste tratamentul pe termen lung.
Numai bine,
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Eczema sau tinea pedis?
- 7eczema de la alergie la pisici
- 7eczema atopica la copil de 4 luni
- 5eczema pe picior care reapare
- 4pata rosie pe mana... eczema?
- 4Eczema sau ce?!
- 1eczema
- 4bubite urmate de eczeme
- 5de aproape 2 ani am o eczema scrot care supureaza periodic
- 5eczema rosiatica si bubite ca urzicaturile
- 7Eczeme pe fata?
- 4alergie, eczeme si manacarime
- 1Eczema sau ciuperca la picior?
- 0Eczema cervicala!
- 2Eczema piele.
- 1Eczema! Ajutor va rog!
- 0Obraz rosu bebe 8 luni
- 1Cat de buni sunt salvestrolii lipozomali pentru piele?
- 2Eczema piodermizata
Mai multe informații despre: Eczema
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: