Pastile pentru marirea sanilor?
Am nascut acum 10 luni si imediat dupa ce am nascut am avut ´´febra laptelui´´ de atunci sanii mi s-au marit, insa cand am ramas fara lapte sunt putini lasati. Inainte sa nasc aveam sanii foate frumosi nu as fi facut implant nici daca imi dadea cineva bani... insa acum am auzit de marirea sanilor pe cale naturala ( cu pastile ) am auzit de foarte multe nume ( de pastile ) insa as vrea sa stiu parerea fetelor care au incercat si sa imi dati si un nume va rog...
7 comentarii
Exista o serie de creme care sunt un adevarat ajutor pentru marirea sanilor, Perfect Woman si Bosom Plus. Am prietene care au folosit si sunt foarte multumite de ele. -*
(*modificat de administrator)
cat costa crema perfect woman ? ca pe site nu scrie nimic... :|
Buna! eu sincer nu am incredere in asemenea produse, da, admit faptul ca exista unele care ajuta la hidrat are, fermitate, dar ca maresc sanii nu cred. sanul nu se mareste in volum decat prin cresterea cantitatii de tesut adipos sau proliferarea /hiperactivitatea acinilor glandulari din interior caz ce se si intampla in timpul sarcinii si alaptarii. astfel daca un produs promite marirea in volum atunci se apeleaza la stimularea hormonala sau ceva de genul acesta, grasime nu are cum sa iti implanteze! am fost tentata sa apelez si eu la asa ceva dar studiind in domeniu nu am gasit eficienta si mecanismullogic de actionare. multa vreme am fost complexata de marimea sanilor mei desi aveau un format foarte frumos erau micuti. in urma cu 4luni am fct o operatie de implant mamar..a fost destul de dureros primele2 zile dar sunt foarte multumita de rezultat. va asigur ca am optat pt o dimensiune in limita bunului simt, astfel ca arata foarte natural in raport cu proportiile si conformatia mea. nimeni in afara de cei care stiu nu m-au intrebat daca m-am operat.deocamdata, poate la vara, pe plaja vor sesiza diferenta pt ca ea exista..nu vreau sa fac reclama de aceea nu mentionez clinica sau medicul care m-a operat dar vreau sa va asigur ca merita tot deranjul -fizic, financiar si cum mai vreti voi.doar ca fiti atente la dimensiune, luati in calcul proportiile corpului pt un aspect natural, limita artificialului este f fina! dupa 1luna eram un pic dezamagita.as fi vrut poate un pic mai mari dar privind fotografii de inainte si acum am realizat ca nu m-ar fi avantajat deloc o marime mai mare! mult succes si aveti grija de voi!
Linkinutzza, pretul este de 150RON, din cate am vazut din formularul de comanda.
Daca nu vrei creme pentru marirea sanilor, poti opta pentru pilule, -*
Mult succes!
Daca nu vrei creme pentru marirea sanilor, poti opta pentru pilule, -*
Mult succes!
Astazi am cumparat si eu 3 cutii de suplimente Breastfast si o sa ma apuc si eu de o cura cu ele. Sper sa obtin rezultate faine cu el si mai ales sa nu ma trezesc cu vreun efect secundar de la ele:). Din ce am citit nu ar provoca asa ceva, dar nu se stie niciodata. O sa fac cura pe o perioada de 3 luni cu el si o sa vad ce o sa se intample.
O sa revin cu informatii referitoare la evolutia mea pe viitor!
O sa revin cu informatii referitoare la evolutia mea pe viitor!
Buna ziua!
Si eu am folosit suplimentul Breastfast si sunt multumita de rezultatele pe care le-am obtinut cu el. Sanii nu mi s-au marit asa cum scria pe sit-ul lor dar se observa o crestere in dimensiune. Cel mai mult ma bucura faptul ca sanii sunt mai fermi. Chiar vroiam asta! Ma simt mai atractiva acum si am o incredere mai mare in fortele mele!
Si eu am folosit suplimentul Breastfast si sunt multumita de rezultatele pe care le-am obtinut cu el. Sanii nu mi s-au marit asa cum scria pe sit-ul lor dar se observa o crestere in dimensiune. Cel mai mult ma bucura faptul ca sanii sunt mai fermi. Chiar vroiam asta! Ma simt mai atractiva acum si am o incredere mai mare in fortele mele!
In principiu suplimentele alimentare naturale nu au contraindicatii.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 15sanii mici cum ii pot marii?
- 3este vreo modalitate naturala de crestere a sanilor?
- 51Despre marirea de sani
- 8cresterea sanilor
- 7sani mici - tratamente hormonale
- 8implant mamar - recomandare medic Arad
- 1Pastile de marit sanii (help)
- 0pastile de marire a sanilor (help)
- 0pastilele push-up influenteaza un test de sarcina?
- 3Marirea sanilor
- 4mastita carcinomatoasa
- 1Marire sani
- 11Implant cu silicon
- 1Femicur
- 2Preventie mastita
- 0Sani
Mai multe informații despre: Mastita Marirea sanilor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: