Pilula Escapelle
Buna! As vrea o parere. Am luat pilula de a doua zi Escapelle de doua ori intr-o saptamana la un interval de doua zile. Am facut o prostie, stiu. As dori sa stiu daca trebuie sa ma ingrijorez de aparitia unei sarcini, eu avand si ovare micropolichistice... va multumesc.
2 comentarii
Buna ziua,
pentru confirmarea sau infirmarea unei posibile sarcini va recomandam sa efectuati o ecografie si un test de sange BetaHcg (testul se pozitiveaza in 10 zile de la contactul sexual daca exista o sarcina), testul din farmacie va iesi fals datorita administrarii de Escapelle. Va recomandam sa consultati un medic de specialitate de planificare familiala pentru a alege o metoda de contraceptie potrivita pentru dvs. dupa ce confirmati ca nu sunteti insarcinata
Va multumim pentru increderea acordata clinicii Marie Stopes.
pentru confirmarea sau infirmarea unei posibile sarcini va recomandam sa efectuati o ecografie si un test de sange BetaHcg (testul se pozitiveaza in 10 zile de la contactul sexual daca exista o sarcina), testul din farmacie va iesi fals datorita administrarii de Escapelle. Va recomandam sa consultati un medic de specialitate de planificare familiala pentru a alege o metoda de contraceptie potrivita pentru dvs. dupa ce confirmati ca nu sunteti insarcinata
Va multumim pentru increderea acordata clinicii Marie Stopes.
Daca contactele sexuale au fost pe data de 11 si 13 mai iar eu am efectuat testul de progesteron pe 16 mai(in a 21-a zi a menstruatiei), acesta iesind 0, 38, din asta rezulta ca nu am avut ovulatie, nu? Deci nu am cum sa fiu insarcinata?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2pilula de a doua zi
- 2pastila de a doua zi e destul de sigura pentru a peveni sarcina?
- 3am luat pastila de a doua zi si nu am avut acea scurgere
- 0e indicat sa iau pastila de a doua zi?
- 1sa iau sau nu pilula de urgenta? va rog raspundeti un medic ceva
- 7avort, anticonceptionale, prostinor
- 1Pastila de a doua zi...
- 2Escapelle a avut efect?
- 1Pilula de a doua zi
- 1Vreau un bebe
- 1Escapelle dupa 18 ore de la contactul sexual neprotejat
- 2Pastila de a doua zi
- 0EllaOne la 8-9h dupa contact - e eficienta luata dupa ovulatie?
- 0Ajutați-mă cu un răspuns, vă rog! mi-a venit menstruația foarte ciudata
- 0Am facut sex fara prezervativ si ma tem ca prietena mea sa nu fi ramas gravida
- 1Pastila de a doua zi, in cât timp își face efectul
- 1Escapelle
- 0Efecte Postinor
- 0Efecte pastila de a doua zi
- 0Pastila de a 2a zi luata de 2 ori intr-o luna
Mai multe informații despre: pilula de a doua zi
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: