e cazul sa iau pilula de a doua zi?

Azi noapte am facut sex neprotejat cu prietenul meu. Nu a ejaculat in mine, dar dupa ce si-a dat drumul afara, a reluat actul sexual.Ma gandesc ca probabil au mai ramas picaturi care s-au scurs in mine, ca nu a ejaculat totul afara, mai ales ca s-a intamplat totul foarte rapid. Eu am realizat abia la sfarsit ce facuse el. El zice ca nu am de ce sa imi fac griji, dar eu sunt de alta parere.
3 comentarii

lichidul acela de lubrifiere contine spermatozizi si daca erai in perioada fertila ar trebui sa o iei, nu face ca mine eu nu am luat-o si acum stau intr-un stres teribil

de fapt tu esti stresata din principiu draga livia :)). fiecare act sexual- chiar protejat cu 15 mii de prezervative si pilule se pare ca te streseaza. nu ti face griji, asa am fost toate mai mult sau mai putin la inceputul vietii sexuale, mai ales cand nu eram sigure de persoana cu care imparteam actul sexual. dar daca nu ti trece chestia asta nu o sa poti sa te bucuri niciodata de sex asa cum ar trebui. si eu am avut perioade la inceput cand luam pastile, si foloseam si prezervativ si daca imi intarzia o zi tot ma panicam si faceam test de sarcina

problema e ca acum luna asta m-a tinut ciclul 2 zile si de regula ma tinea 7 :((

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Urgent!!!ar trebui sa iau pilula de a doua zi?
- 5Pastila de a doua zi si-a facut efectul sau e insarcinata?
- 3Pilula de a 2a zi - posibilitati de a ramane insarcinata?
- 7Pot rămâne însărcinată astfel?
- 4Escapelle si efectele sale (negative)
- 3pilula de a 2-a zi?
- 0Postinor 2 ?
- 0Dereglari după Escapelle
- 2Dupa folosirea pastilei de a doua zi
- 1Escapelle dupa 18 ore de la contactul sexual neprotejat
- 1Menstruatia intarzie
- 0De ce nu a functionat pilula de a doua zi?
- 5pastilă de a doua zi
- 1La cat timp vine menstruatia dupa pilula de a doua zi Postinor?
- 1Răspundeți ! Urgent - s a rupt prezervativul..
- 1Si-a dat drumul in mine
- 0Anticonceptionale si pilula de a doua zi
- 0Sunt sanse sa fiu insarcinata cu toate ca am luat pastila de a doua zi??
- 1Sarcina?
- 0Pilula de a doua zi și antibiotic
Mai multe informații despre: pilula de a doua zi
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: