e cazul sa iau pilula de a doua zi?

01-03-2010
gabryela.
Nu este medic/terapeut
gabryela.
Azi noapte am facut sex neprotejat cu prietenul meu. Nu a ejaculat in mine, dar dupa ce si-a dat drumul afara, a reluat actul sexual.Ma gandesc ca probabil au mai ramas picaturi care s-au scurs in mine, ca nu a ejaculat totul afara, mai ales ca s-a intamplat totul foarte rapid. Eu am realizat abia la sfarsit ce facuse el. El zice ca nu am de ce sa imi fac griji, dar eu sunt de alta parere.
3 comentarii
0
01-03-2010, ora 14:31
livia__18
Nu este medic/terapeut
livia__18
lichidul acela de lubrifiere contine spermatozizi si daca erai in perioada fertila ar trebui sa o iei, nu face ca mine eu nu am luat-o si acum stau intr-un stres teribil
0
05-03-2010, ora 12:54
mirelaaprilie
Nu este medic/terapeut
mirelaaprilie
de fapt tu esti stresata din principiu draga livia :)). fiecare act sexual- chiar protejat cu 15 mii de prezervative si pilule se pare ca te streseaza. nu ti face griji, asa am fost toate mai mult sau mai putin la inceputul vietii sexuale, mai ales cand nu eram sigure de persoana cu care imparteam actul sexual. dar daca nu ti trece chestia asta nu o sa poti sa te bucuri niciodata de sex asa cum ar trebui. si eu am avut perioade la inceput cand luam pastile, si foloseam si prezervativ si daca imi intarzia o zi tot ma panicam si faceam test de sarcina
0
07-03-2010, ora 22:02
livia__18
Nu este medic/terapeut
livia__18
problema e ca acum luna asta m-a tinut ciclul 2 zile si de regula ma tinea 7 :((
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul