Parapareza spastica
Mamei mele i s-a dat ca diagnostic parapareza spastica si mielita toracala.O doare spatele, ii amortesc piecioarele. In urma cu 2 ani a fost operata la cap, crezand ca o sa isi revina.Doctorii spuneau ca operatia a fost din cauza lichidului. A inceput sa faca tratament medicamentos + recuparari la statiuni si centre de recuperare de aproape 5 ani.Semne de ameliorare nu sunt..As vrea sa stiu daca exista vreo cale de insanatosire si daca mai poate merge vreodata.Astept raspuns.Va multumesc!
3 comentarii
Buna seara !
Domnule doctor Marius Uscatu, daca doriti va pot pune in contact cu acea persoana, pentru a va da mai multe lamuriri si a va spune exact ce anume a folosit. Si mai stiu ca poate dovedi cu analize facuta cu aparatura de ultima generatie o imbunatatire mai mult decat remarcabila a starii de sanatate.
As fi chiar bucuroasa daca ati accepta sa o cunoasteti si sa discutati cu dansa, pentru ca eu am fost uimita de evolutia in bine.
Cu deosebit respect,
Gabriela Duta
Domnule doctor Marius Uscatu, daca doriti va pot pune in contact cu acea persoana, pentru a va da mai multe lamuriri si a va spune exact ce anume a folosit. Si mai stiu ca poate dovedi cu analize facuta cu aparatura de ultima generatie o imbunatatire mai mult decat remarcabila a starii de sanatate.
As fi chiar bucuroasa daca ati accepta sa o cunoasteti si sa discutati cu dansa, pentru ca eu am fost uimita de evolutia in bine.
Cu deosebit respect,
Gabriela Duta
Buna,
Imi pare rau pentru mama ta, si eu am diagnostic de mielita toracala de cativa ani, dar merg, mi-au trebuit cam doi ani sa pot merge, cu parere de rau dar nu se vindeca, sau asa stiu eu din tot ce am citit, dar se poate imbunatati, eu merg la recuperare la 6 luni, iau medicamente
si mai fac si RMN cand cred ca ceva nu este in regula.
VA MERGE dar cu multa vointa si munca.Nu ati scris daca a facut un RMN de coloana, doar asa se vede evolutia bolii.Trebuie sa fie urmarita de un medic neurolog foarte bun.
SANATATE MULTA.
Imi pare rau pentru mama ta, si eu am diagnostic de mielita toracala de cativa ani, dar merg, mi-au trebuit cam doi ani sa pot merge, cu parere de rau dar nu se vindeca, sau asa stiu eu din tot ce am citit, dar se poate imbunatati, eu merg la recuperare la 6 luni, iau medicamente
si mai fac si RMN cand cred ca ceva nu este in regula.
VA MERGE dar cu multa vointa si munca.Nu ati scris daca a facut un RMN de coloana, doar asa se vede evolutia bolii.Trebuie sa fie urmarita de un medic neurolog foarte bun.
SANATATE MULTA.
am facut in martie o noua serie de toxina botulinica iar dupa aceea am mers la recuperare in 1 mai.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2Parapareza spastica
- 2Parapareza spastica
- 5parapareza statica - recomandare
- 3PARAPAREZA spastica
- 7Parapareza spastica din nastere si merge din ce in ce mai greu
- 8Protectie exagerata
- 6Asimetria membrelor inferioare, baiat 12 ani
- 5Parapareza spastica
- 8Parapareza spastica se poate vindeca?
- 7Parapareza spastica din nastere se agraveaza?
- 0parapareza spastica ereditara
- 0Pot avea copii daca am parapareza spastica?
- 6Parapareza spastica
- 4O părere - problema parapareză spastică
- 4O părere - mă ia amețeala, îmi amorțesc picioarele și îmi pierd echilibru
- 4O părere - parapareză spastică și anxietate și atacuri de panică
- 3Un sfat tălpi amorțite
Mai multe informații despre: parapareza spastica