nodul in zona glandei tiroide
Maine e primul meu consult la glanda tiroida deoarece mi-a crescut un nodul in zona aceea, si deja imi fac fel si fel de idei in cap cum ca ar putea fi cancer si as putea muri in urma lui.. si din ultimul timp am intrat intr-o stare de depresie in care chiar nu stiu ce sa mai fac, am nevoie de ajutor si nu stiu de la cine sa cer..
2 comentarii
Daca te ingrjorezi, rezolvi ceva? Se schimba datele problemei doar ingrjorandu-te? Mai bine dormi linistit si capeti forte noi pt ca maine sa poti fi atent la ce ti se spune, sa fii sigur ca ai inteles bine si sa nu fie nevoie sa tragi tu nu stiu ce concluzii catastrofice. Dupa diagnostic, indiferent care ar fi acela, mergi la un psihoterapeut.
Buna seara,
Cand este vorba de “ probleme medicale” indiferent ca sunt usoare sau nu, natural ne ingrijoram. Momentan ati putea sa va autoimpuneti, atunci cand incepeti sa faceti scenariile imaginare cum ca ati fi mult mai grav bolnav, sa va opriti, sa constientizati ca este doar in mintea dumneavoastra ci nu este real. Asteptati sa aveti intai parerea medicului si apoi veti sti ce aveti de facut, poate nici nu va fi cazul si va veti fi consumat degeaba. Asadar, cand incepe sa va lucreze mintea la scenarii, opriti va si mutati va atentia ( gandul) in alta parte, preferabil la ceva placut ( cu siguranta exista si lucruri frumoase in viata dvs ).
Legat de anxietatea de care vorbiti, daca este prezenta in viata dvs in modul general de functionare, cu stari de agitatie, de neliniste, tendinta de ingrijorare fata de diverse situatii chiar si de situatii neimportante, dereglari de somn, scenarii si ganduri negative, stare de incordare si tensiune, tendinta spre negativism, etc atunci va sfatuiesc sa mergeti sa faceti psihoterapie.
Toate cele bune!
Cand este vorba de “ probleme medicale” indiferent ca sunt usoare sau nu, natural ne ingrijoram. Momentan ati putea sa va autoimpuneti, atunci cand incepeti sa faceti scenariile imaginare cum ca ati fi mult mai grav bolnav, sa va opriti, sa constientizati ca este doar in mintea dumneavoastra ci nu este real. Asteptati sa aveti intai parerea medicului si apoi veti sti ce aveti de facut, poate nici nu va fi cazul si va veti fi consumat degeaba. Asadar, cand incepe sa va lucreze mintea la scenarii, opriti va si mutati va atentia ( gandul) in alta parte, preferabil la ceva placut ( cu siguranta exista si lucruri frumoase in viata dvs ).
Legat de anxietatea de care vorbiti, daca este prezenta in viata dvs in modul general de functionare, cu stari de agitatie, de neliniste, tendinta de ingrijorare fata de diverse situatii chiar si de situatii neimportante, dereglari de somn, scenarii si ganduri negative, stare de incordare si tensiune, tendinta spre negativism, etc atunci va sfatuiesc sa mergeti sa faceti psihoterapie.
Toate cele bune!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Noduli tiroidieni, insomnii si dureri in zona tiroidei.. cand vorbesc nu am aer
- 9noduli ovalari tiroidieni
- 5noduli tiroidieni - exista vreun tratament naturist?
- 4Noduli tiroidieni
- 3rezultate analize
- 6Nodul tiroidian, rog raspuns
- 0Nodul tiroida
- 0Nodul tiroida
- 0Hipertiroidism si nodul de un cm!
- 0Noduli tiroidieni - extirpare glanda tiroida
- 7Noduli tiroidieni
- 0Noduli tiroidieni si la san
- 0Nodul tiroidian si Markeri Tumorali crescuti
- 0Rezultate analize ale tiroidei
- 0Glanda tiroida - As dori sa imi spuneti cum este operatia, cum este dupa operatie
- 1Noduli Tiroidieni
- 3Sa fie glanda??
Mai multe informații despre: Nodulii tiroidieni noduli tiroidieni
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: