nodul tiroidian
Buna seara
in urma unei eco-tiroide s-a descoperit un macronodul de 13/16 mm-AP si 21/12mm -longitudinal, structura hipoechogena, bine delimitat ;Doppler :vasculaizatie perinodulara si absenta intranodulara
diagnostic :gusa nodulara LD;am facut si analize :TSH 1, 1 microIU/ml(interval 0, 40-4)FT4 -17, 1pmol/L(interval 11, 5-22, 5)Anti-TPO-10UI/mol(intervalmai mic de 35), am primit tratament cu euthyrox 25 mg dimineata.Simptomele erau ca si pentru hipertiroidism scadere in greutate, agitatie.in timpul tratamentului a crescut tensiunea, dupa o luna de tratament nu am depasit simptomele.vreau sa stiu este posibil analize bune si nodul, ce analize sa mai fac ce ma sfatuiti.
Multumesc anticipat
in urma unei eco-tiroide s-a descoperit un macronodul de 13/16 mm-AP si 21/12mm -longitudinal, structura hipoechogena, bine delimitat ;Doppler :vasculaizatie perinodulara si absenta intranodulara
diagnostic :gusa nodulara LD;am facut si analize :TSH 1, 1 microIU/ml(interval 0, 40-4)FT4 -17, 1pmol/L(interval 11, 5-22, 5)Anti-TPO-10UI/mol(intervalmai mic de 35), am primit tratament cu euthyrox 25 mg dimineata.Simptomele erau ca si pentru hipertiroidism scadere in greutate, agitatie.in timpul tratamentului a crescut tensiunea, dupa o luna de tratament nu am depasit simptomele.vreau sa stiu este posibil analize bune si nodul, ce analize sa mai fac ce ma sfatuiti.
Multumesc anticipat
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9noduli ovalari tiroidieni
- 5noduli tiroidieni.. singura solutie e operatia
- 3nodul la tiroida
- 8factor reumatoid mare
- 5noduli tiroidieni - exista vreun tratament naturist?
- 6Nodul tiroidian, rog raspuns
- 0Nodul tiroida
- 10Strangere de gat
- 3Analize tiroida
- 0vibrocil si afectiunile tiroidiene
- 0Analize tiroida
- 0Noduli tiroidieni si la san
- 0Rezultate analize ale tiroidei
- 1Noduli Tiroidieni
- 10Amorțeli și dureri de brațe și picioare
- 0Homeopat - endocrinologie - noduli tiroidieni
- 0Operatie tiroida