De vreo 3 ani am niste bubite mici albe pe capul penisului...
Buna, am si eu o intrebare. De vreo 3 ani am niste bubite mici albe pe capul penisului. Arata ca niste cosuri albe, micute. Sunt cateva si in jurul capului dar si putin mai jos. Ce sa fac in cazul acesta, este vreo boala, vreun virus, trebuia sa imi fac griji pentru astea? Am crezut ca trec de la sine, dar din punct de vedere estetic ma deranjeaz. Cum as putea sa scap de ele, este vreun tratament pentru asa ceva, unguent, sau ceva? Am tot citit fel si fel de lucruri despre tratemente, dar nu am incercat nici unu pana acuma. VA ROG sa imi da-ti un sfat in aceasta privinta!!
Va multumesc
Va multumesc
4 comentarii
Multi barbati va plangeti pe aici de aceasta problema, bubite mici albe... Mergi la medic, nu-i normal deloc sa iti apara asa ceva, chiar daca nu te deranjeaza, mai ales daca persista si nu trec inseamna ca ai contactat ceva. Glandul trebuie sa fie FARA bubite si alte cele.
Bubitele pe penis pot fi de la HPV. Ceva in genu nu ? - http://genitalwartstreatmenthpv.com/wp-content/uploads/2011/03/genital-warts-pictures1.jpg. E... grav.. daca nu e tratat poate duce la cancer peningan, la barbati, dar in cazuri foarte rare. Dute la dermato - venerolog :). Sanatate!
nu sunt asa cum ai pus poza mai inainte. sunt un jurul glandului, asa ca o coronica.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Bubite albe la baza penisului
- 4bubite albe pe pielea penisului
- 3Bubite albe pe capu penisului
- 4am bubite pe piele si cateodata pe varful organului genital
- 3puncte de grasime la baza penisului... e din cauza ingrasarii?
- 0bubite cu zimţi albi pe marginea penisului (am si cateva poze)
- 102Am niste bubite micute albe pe capul penisului
- 9De ceva vreme mi-au aparut niste bube
- 1Bubite rosii pe penis.
- 1probleme genitale barbat
- 1Bubitze, cosuri pe testicule
- 6cred ca am ceva grav: mi-au aparut niste bubite ca niste alunite...
- 5iritatie pielea capului penisului
- 0puncte albe pe penis si depigmentare
- 2Bubite galbene pe testicule
- 3ajutati-ma: mi-au aparut niste bubite rosi pe corp inclusiv pe testicole si pe penis
- 1Bubite transparente pe pielea penisului
- 1Bubite penis
- 1Bubite albe pe pielea penisului
- 0Buba pe uretra
Mai multe informații despre: bubite pe penis
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: