Papilom intraductal
Buna,
Am primit si rezultatul examenului citologic al secretiei. Citez: substanta de fond, celule spumoase, nuclei denudati, PMN, rare celule epiteliate pavimentoase, rare celule epiteliale canaliculare izolate si grupate, unele cu discreta hipertofie nucleara; concluzie - ectazie canalicura asociata cu hiperplazie epiteliala canaliculara.
Programarea la medicul oncolog o am abia saptamana viitoare. Daca stiti cumva la ce se refera, va rog mult sa imi spuneti.
Multumesc!
Am primit si rezultatul examenului citologic al secretiei. Citez: substanta de fond, celule spumoase, nuclei denudati, PMN, rare celule epiteliate pavimentoase, rare celule epiteliale canaliculare izolate si grupate, unele cu discreta hipertofie nucleara; concluzie - ectazie canalicura asociata cu hiperplazie epiteliala canaliculara.
Programarea la medicul oncolog o am abia saptamana viitoare. Daca stiti cumva la ce se refera, va rog mult sa imi spuneti.
Multumesc!
analiza citologica mentionata de tine nu releva ca ar fi vorba de cancer. care este scopul programarii la oncolog si cine a recomandat-o ?
Pai mi-am permis sa mi-o recomand singura asta dupa ce ginecologul nu a fost capabil sa imi spune prea multe. Am nevoie de cineva care sa puna un diagnostic clar, nu cu multe semne de intrebare asa cum am primit pana acum.
RaulDuke, ce pot totusi sa inteleg din acel rezultat?Merci.
RaulDuke, ce pot totusi sa inteleg din acel rezultat?Merci.
nimic altceva decat ca nu se sustine diagnosticul de cancer.
Discuțiile despre tumori benigne și cancer au fost transferate pe:
Forumul Ghid-Cancer.ro - un proiect ROmedic destinat exclusiv acestui subiect.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9papilom intraductal
- 3Am un san mai mare si unul mai mic
- 7Papilom intraductal
- 5Sensibilitatea sanilor de cand am inceput sa iau anticonceptionale
- 33marire sani - recomandari
- 13Sani mici
- 8noduli la san, rog un tratament
- 9ajutor! rani la sani de la alaptare
- 6Microchist si nodul la sani
- 10dureri de sani - lateral
- 4Sunt disperata! Sunt gravida sau nu? E normal ce se intampla cu sanii mei sau nu?
- 9va rog, un raspuns la nodul la sanul stang
- 3durere a sanilor
- 1implant mamar - recomandari
- 2cresterea rapida a sanilor
- 14Tumora maligna la san
- 0sini prea mari
- 1tumora mamara dreapta
- 1Simptome false?
Mai multe informații despre: Sanii papilomul intraductal
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: