Palpitatii
![Florin67](https://cdn.romedic.ro/img/user-default.png)
Buna ziua,
Am 47 de ani, fara probleme majore de sanatate. De aproximativ doua saptamani, fara sa aibe o periodicitate simt batai puternice de scurta durata ale inimii.Fara durere sau respiratie ingreunata. Am fost la un consult, am facut EKG-ul, medicul a spus ca diagrama arata bine, am primit o reteta cu doua medicamente: Extraveral siImovane. Dorm destul de putin; serviciul stress-ant.
Parerea medicului a fost, oboseala, surmenaj dar nimic grav. Bataile puternice persista ca si inainte. E adevarat ca n-am avut concediu de mai bine de 14 luni; acum sint in concediu si caut sa ma odihnesc. Nu am mai facut nicodata EKG;la prima tentativa, asistentul a spus ca a 'gresit' ceva... si am refacut testul, doar a doua diagrama am putut sa o arat medicului. Va rog, puteti sa-mi spuneti parerea dumneavostra?
Am 47 de ani, fara probleme majore de sanatate. De aproximativ doua saptamani, fara sa aibe o periodicitate simt batai puternice de scurta durata ale inimii.Fara durere sau respiratie ingreunata. Am fost la un consult, am facut EKG-ul, medicul a spus ca diagrama arata bine, am primit o reteta cu doua medicamente: Extraveral siImovane. Dorm destul de putin; serviciul stress-ant.
Parerea medicului a fost, oboseala, surmenaj dar nimic grav. Bataile puternice persista ca si inainte. E adevarat ca n-am avut concediu de mai bine de 14 luni; acum sint in concediu si caut sa ma odihnesc. Nu am mai facut nicodata EKG;la prima tentativa, asistentul a spus ca a 'gresit' ceva... si am refacut testul, doar a doua diagrama am putut sa o arat medicului. Va rog, puteti sa-mi spuneti parerea dumneavostra?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
![Programari cabinete medicale, clinici](https://cdn.romedic.ro/icon/90x90-medic.png)
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Palpitatii care au mai scazut din intensitate, dar tot le mai simt + fumat
- 5simptome de intoxicatie cu zinc: ameteli, dureri de cap, palpitatii, tremur
- 7endocrinolog sau psiholog?
- 2tensiune, palpitatii
- 3Palpitatii sau pur si simplu niste spasme ale muschilor intercostali?
- 2intepaturi in partea stanga, lovitura scurta in piept, ametelii, palpitatii
- 8Presiune puterinica asupra cutiei craniene, palpitatii
- 3palpitatii
- 3Reactie la anestezia generala sau distonie neuro-vegetativa?
- 11Palpitatii cand ma aplec sau ridic
- 4Am 19 ani si cred ca as putea face infarct miocardic
- 1Slabiciune, lipsa aer
- 2Usturime inima si palpitatii
- 1Palpitatii
- 3Palpitații și dureri de cap
- 1Are cineva idei? durere în capul pieptului și palpitatii non stop
- 3Tahicardie când ma trezesc
- 2Palpitatii
- 12Palpitații, oboseala, leșin, colon iritabil, balonare, confuzie
Mai multe informații despre: Palpitatiile
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: