palpitatii la 19 ani?
buna ziua. am 19 ani sh de ceva timp, cateva luni am palpitatii.am fost la doctor si mi s'a zis k nu am nimic sa iau magneziu sh calciu pt k e de la crestere, stres. + k ma intepa mana..sh ma tinea toata partea dreapta. mi'a trecut...insa in fiecare zi imi palpita inima, acum cateva ore am crezut k'mi iese din piept. desi doctorul a zis k nu se face un infarct decat dupa 50 de ani, eu intru in panica, k poate fac sh mor :( ajutati'ma va rog! multumesc
4 comentarii
Buna ziua.
Infarct la 20 de ani face cam numai la cine ia cocaina. Daca palpitatiile sunt frecvente, se poate face un EKG si analize de sange ptr. calciu si mangneziu. Totusi, cred ca doctorul dv. a avut dreptate.
Multa sanatate!
Infarct la 20 de ani face cam numai la cine ia cocaina. Daca palpitatiile sunt frecvente, se poate face un EKG si analize de sange ptr. calciu si mangneziu. Totusi, cred ca doctorul dv. a avut dreptate.
Multa sanatate!
0
21-09-2009, ora 18:45
Terapeut Holistic Niculae Nicuşor (Mr. Nick)
Medicina naturista, complementara, alternativa
Ia Panangin comprimate filmate. 2 de 2 ori/zi (dimineaţa şi seara), după masă! De fapt la tine este vorba despre tahiaritmie...nu te mai speria, nu vei muri...vei muri atunci când va fi să fie, nu...(ca toţi de altfel).
Toate cele bune şi multă sănătate!
P.S. Ascultă multă muzică clasică sau ambientală (cu sunete din natură)...Meloterapia ajută foarte mult astfel de disfuncţionalităţi care apar pe fondul unei anxietăţi tacite...
Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
Toate cele bune şi multă sănătate!
P.S. Ascultă multă muzică clasică sau ambientală (cu sunete din natură)...Meloterapia ajută foarte mult astfel de disfuncţionalităţi care apar pe fondul unei anxietăţi tacite...
Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
Mi'am facut si EKG.au iesit toate bune.si tot mai am palpitatii...eu mereu ma gandesc numai la prostii...mi'a zis k e sh ceva pe fond psihic.Insa nu pot sa nu ma gandesc. knd vad k bate asa tare inima cateodata.Am luat aspacardin.si degeaba...Multumesc mult!
bella : stai linistita asa am si io de 1 an de zile daca nu te calmezi linistesti si gandesti liber... o sa patesti ca mine :O. AVEM ATAC DE PANICA asa se numeste mi-e imi e frika sa merg la skoala pe strada sa ies din casa am facut fotbal 8 ani si mi-e frik sa joc fotbal sa nu fac efort nu mai am GASca nimik,., , , stau numai in casa... :O miam facut analizele totul este OK.. am fost la Psiholog si a spus ca am o usoara depresie de 3 ani numai belele am avut - E DIN CAUZA STRESULUI - ma parasit o fata eram copil a fost un shoc ; a murit tataie care ma crescut SOC ; am avut Dubla FRACTURA DE ANTEBRAT drept + TIJE :( ; miam taiat DENDONU lu Ahile la picoru drept si akm de 1 an jumate am palpitatii ! -- TREBUIE SA NE GANDIM CA NE TRECE IN 2 minute maxim si nu o sa murim suntem puternici astea..io iau niste PASTILE CAPSULE DIN PLANTE ma linistesc se numesc DEPRESA. le gasesti la farmacie da mai intai intreba pe mama ta sau MEDICU FARMACISTU...asta e id meu putem vb mai multe asa sufar si io si nuj ce sa fac ma PANICHEZ mam saturat de ele imi e rusine de mine :(.. francezu_fitze_paris2008
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3palpitatii si senzatia de sufocare
- 24Bazofile, Monocite si volum trombocitar mediu-crescute
- 40Palpitatii foarte dese
- 19disconfort permanent care duce pana la palpitatii la inima, dureri spre umeri, ameteala usoara
- 13depresie sau stres?
- 3Palpitatii sau pur si simplu niste spasme ale muschilor intercostali?
- 5Am palpitatii dupa ce mananc
- 5de 1 an am probleme cu palpitatiile, puls marit, simt o caldura in obraji..
- 3Palpitatii la cel mai mic efort
- 2Ameteli, dureri in piept, palpitati la inima, dureri de cap
- 5Palpitatii
- 1Palpitatii ciudate
- 1Slabiciune, lipsa aer
- 11Palpitatii, dureri de mana stanga si amorteli
- 2Palpitatii doar cand ma aplec sau ridic
- 3Palpitatii și simptome ciudate
- 1Are cineva idei? durere în capul pieptului și palpitatii non stop
- 10Palpitații după masă, extrasistole
- 1Palpitatii cardiace
- 3Tahicardie când ma trezesc